Film çekmediler mi ? Nasıl anlamadı ? Başka bir doktora görün o zaman. Bazı doktorlar gerçekten berbat. İşini iyi yapmayan birine denk gelmiş olabilirsin.
Malesef Bende Berbat Olanına Deng Geldim. Film Felan Çekmedi Sadece Orda Ağrı Varmı Felan Diye Sordu Sonra Yorum Yapmaya Başladı.Başka Bir Yere Daha Gidicem Annem Daha İyi Bir Yer Arıyo.
ultrasyonla bakilsa,idrar ve kan örnekleri alinmali..
benimde kasiklarimda genelde oluyor ama bisey cikmiyor.kadin doguma gönderiyor oda ultrasyonla bakiyor yine birsey yok
ama genelde bu durumlarda idrar yollarimda üsütme oldugunda oluyor
Tahmin ettiğim gibi. Öyle doktorlara ne kadar beddua etsek az.
Benim annem de boyun ağrısı şikayetiyle gitmişti doktora. Kadın film bile çekmeden kireçlenmedir, fıtık da olabilir gibi laflar etmişti.
Devlet doktoruydu.
Daha sonra hemen özele gidip filmlerle problemin ne olduğuna ulaşmış olduk.
Siz de ihmal etmeyin.
Doktora Gittim Az Önce Geldim Ewe Ancak Ağrının Nedenini Anlamadı. Bel Fıtığı Başlangıcı Olabilir Dedi Ağır Kaldırmadan Dolayı Ya da Ani Harektten Dolayı Kasmış Olabilirsin Dedi. Bel Fıtığı Kasık Ağrısımı Yapar?
ne alaka bel fıtığı bacağa ağrı şeklinde vurur özellikle, ilk defa kasığı duyuyorum en azından bir ultrasonla baksaydı bunlar ne biçim dr.ya önemli birşey ise kist ise .geçmiş olsun canım ihmal etme özele git bari.
Doktora Gittim Az Önce Geldim Ewe Ancak Ağrının Nedenini Anlamadı. Bel Fıtığı Başlangıcı Olabilir Dedi Ağır Kaldırmadan Dolayı Ya da Ani Harektten Dolayı Kasmış Olabilirsin Dedi. Bel Fıtığı Kasık Ağrısımı Yapar?
SLm Arkadaşlar Cumartesi Sabah 11:00'den Beri Sol Kasık Bölgemde Şiddetli Bir Ağrı Var Gittikçe Artıyor Yürümemi Engelliyor. Sizcee Ne Yapmam Gerek(((
HayıR GiRmedim Daha 18 Yaşındayım. Bu Gün İşyerinde Ağır Masaları Kaldırdım Ve O Saatten Sonra Bu Ağrıyı Çekiyorum
canım ben böbrek taşı düşürürken böbreğimde değilde kasığıma indiğinde hissediyordum ağrıyı aynı tarif ettiğin gibi ağrı oluyor bu ihtimali bi düşün.
Canım ÖneRin İçin Çok tŞkR. Aslında Her İhtimali Düşünmek Gerek Ama Doktor Öyle Diyince Fazla Üstüne Düşmüyorum İnşallah Daha İlerlemez Ve Dediği Gibi Geçer Diye Düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?