SoL Kasık Bölgemde Şiddetli Ağrı Var Ne Yapmalıyım :(

Film çekmediler mi ? Nasıl anlamadı ? Başka bir doktora görün o zaman. Bazı doktorlar gerçekten berbat. İşini iyi yapmayan birine denk gelmiş olabilirsin.

Malesef Bende Berbat Olanına Deng Geldim. Film Felan Çekmedi Sadece Orda Ağrı Varmı Felan Diye Sordu Sonra Yorum Yapmaya Başladı.Başka Bir Yere Daha Gidicem Annem Daha İyi Bir Yer Arıyo.

ultrasyonla bakilsa,idrar ve kan örnekleri alinmali..

benimde kasiklarimda genelde oluyor ama bisey cikmiyor.kadin doguma gönderiyor oda ultrasyonla bakiyor yine birsey yok

ama genelde bu durumlarda idrar yollarimda üsütme oldugunda oluyor

Malesef Bende Berbat Olanına Deng Geldim. Film Felan Çekmedi Sadece Orda Ağrı Varmı Felan Diye Sordu Sonra Yorum Yapmaya Başladı.Başka Bir Yere Daha Gidicem Annem Daha İyi Bir Yer Arıyo.

Tahmin ettiğim gibi. Öyle doktorlara ne kadar beddua etsek az.

Benim annem de boyun ağrısı şikayetiyle gitmişti doktora. Kadın film bile çekmeden kireçlenmedir, fıtık da olabilir gibi laflar etmişti.
Devlet doktoruydu.

Daha sonra hemen özele gidip filmlerle problemin ne olduğuna ulaşmış olduk.

Siz de ihmal etmeyin.

Ablamdada Bu Türden Rahatsızlığı Ve Ağrısı Vardı Birzamanlar Vede İdrar Yolu İltihabı Çıkmıştı Annemde Acaba Sendedimi Var Diyo.

Devlet Hastanelerinin Doktorları Berbat.aSlında Doktoru Seven Biri Değilim Vede Belki Geçer Diyede Gitmek İstemiyorum Ama Annem Olmaz Diyo Sanırım Bizdee Özelin Yolunu Tutucaz:)

ne alaka bel fıtığı bacağa ağrı şeklinde vurur özellikle, ilk defa kasığı duyuyorum en azından bir ultrasonla baksaydı bunlar ne biçim dr.ya önemli birşey ise kist ise .geçmiş olsun canım ihmal etme özele git bari.

Son düzenleme:

Tşkr Ederim Canım. Ultrason Çekmeye Gerek Duymamış Vede Kendine Okadar Güveniyoki İlaç Bile Yazdı Bunları Kulan Geçer Dedi.İlk Defa Böyle Bir Doktora Deng Geldim :S

Bel fıtığı yaşayanların orda ağrı hissettilerini duymuştum ama... :26:

bir sonraki gideceğiniz doktora giderken bu doktorum yazdığı ilaçları da sorabilirsiniz belki kullanmanızı önerebilir ve ne işe yaradıklarını açıklayarak size bilgi verir hem belki içlerinde kasıklara da etki eden bir ağrı kesici olabilir kullanırsınız rahatlatır biraz

SLm Arkadaşlar Cumartesi Sabah 11:00'den Beri Sol Kasık Bölgemde Şiddetli Bir Ağrı Var Gittikçe Artıyor Yürümemi Engelliyor. Sizcee Ne Yapmam Gerek (((

HayıR GiRmedim Daha 18 Yaşındayım. Bu Gün İşyerinde Ağır Masaları Kaldırdım Ve O Saatten Sonra Bu Ağrıyı Çekiyorum

kasık fıtığı olabilir.kesinlikle doktora gidilmeli.geçmiş olsun

eğer adetin biteli bir hafta olduysa
çok büyük bir ihtimalle yumurtluyorsun :) kasık ağrısı da yumurtlama ağrısı, yumurtlarken yürümeye engel olacak kadar kasığın ağrıması normal birşey aslında

ArkaDaşLaR ÖnCelikle YoRumlaRınız Ve FikiRLeRiniZ İçin Çok tŞkR EdeRim. DoktoRa Gittim Ve ÜşüTme Dedi OnDan DolaYı AğRı Yapıyo Dedi AdeT BiTimiDe AraYa GirinCe ÇekiLmeS YapaBiLiYor AğRıyı Dedi. Şuan DaHa İyiYim :)

canım ben böbrek taşı düşürürken böbreğimde değilde kasığıma indiğinde hissediyordum ağrıyı aynı tarif ettiğin gibi ağrı oluyor bu ihtimali bi düşün.

canım ben böbrek taşı düşürürken böbreğimde değilde kasığıma indiğinde hissediyordum ağrıyı aynı tarif ettiğin gibi ağrı oluyor bu ihtimali bi düşün.

Canım ÖneRin İçin Çok tŞkR. Aslında Her İhtimali Düşünmek Gerek Ama Doktor Öyle Diyince Fazla Üstüne Düşmüyorum İnşallah Daha İlerlemez Ve Dediği Gibi Geçer Diye Düşünüyorum.

canım geçmiş olsun da ultrasonla baktılar mı sol kasık veya sağ kasık ağrısı yumurtalık kisti belirtisi. bu kistler her bayanda olur aslında yumurtlama döneminde ve adet zamnında atılır ama bazı bayanlarda yumurta çatlamaz ve büyür . büyüdüğü zaman sancı yapabilir yürürken sol ayağın kasılabilir yürümekte merdiven çıkmakta hatta otrup kalmakta zorlanblrsn . tehlikleleri yok ama ağrı şiddetli dayanılmıycak gibi olduğu zaman sorun çıkarır. ultrasonla baktırmadıysan baktırmanı öneririm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…