SoL Kasık Bölgemde Şiddetli Ağrı Var Ne Yapmalıyım :(

CaN_PaRem

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
18
0
16
İstanbul
SLm Arkadaşlar Cumartesi Sabah 11:00'den Beri Sol Kasık Bölgemde Şiddetli Bir Ağrı Var Gittikçe Artıyor Yürümemi Engelliyor. Sizcee Ne Yapmam Gerek (((

Yakınlar da cinsel ilişkiye girdin mi?
Aklıma dış gebelik geldi.Çikolata kisti de olabilir.

18 yaşın da çocuğun ağır masalarla ne işi var ? Canım bir daha kaldırma öyle şeyleri .
Ağrı kesici denedin mi ? Ters hareket ettiysen tutulmuşta olabilirsin.Kas gevşetici varsa evde alabilirsin.Baktın geçmiyor hiç oyalanmadan gözük doktora.

2Tane Ağrı Kesici Aldım.Kas Gevşetici Aklıma Gelmedi Birde Onu Deniyim İnşallah Geçirir :S

Varsa dene bakalım ancak geçmezse bekleme evde gözük doktora olur mu canım.Kendi kendine geçsin derken başka bir iş gelmesin başına.

günün biteli 1 hafta olduysa yumurtlama günündesindir iste :26:
yada üsütmüs olabilirsin ama bende tam olarak bilemicem :44:

Bende Tam Olarak Bilmiyorum Ondan Sizlerden Fikir Almak İstedim Bu 1Hafta İçinde İşte Suyla Çok Uğraştım Belkide Dediğiniz Gibi Üşütmede Olabilir.

agrin tam kasigindami biraz daha yukaridaysa apandist olabilir,kendini daha iyi bilirsin agrin gecmeyecek gibiyse ihmal etme hemen doktora git...gecmis olsuni

her türlü sebepten kaynaklanabilir.üşütme olsa hem çift taraflı ağrı olurdu hemde idrarında yanma olurdu.ihmal etme doktora git mutlaka.

Son düzenleme:
agrin tam kasigindami biraz daha yukaridaysa apandist olabilir,kendini daha iyi bilirsin agrin gecmeyecek gibiyse ihmal etme hemen doktora git...gecmis olsuni

apandist sag tarafta oluyor ya bende cok bu sikayetle gitttimde birsey cikmadi genelde

apandist sag tarafta oluyor ya bende cok bu sikayetle gitttimde birsey cikmadi genelde
yanlis biliyor olabilirim bir arkadasim siddetli agriyla doktora gitmisti apandist ameliyati oldu ben hep sol tarafta diye hatirliyordum yanilmisim duzelttigin icin sagol

Ağır şeyler falan diyince aklıma fıtık geldi benim de. Bazı fıtıkların oluşma sürecinde ağrılı olduğu söylenir. Küçükken ben fıtıktan ameliyat olmuştum ordan biliyorum. Zaman geçirmeden bir doktora git bence. :26:

Doktora Gittim Az Önce Geldim Ewe Ancak Ağrının Nedenini Anlamadı. Bel Fıtığı Başlangıcı Olabilir Dedi Ağır Kaldırmadan Dolayı Ya da Ani Harektten Dolayı Kasmış Olabilirsin Dedi. Bel Fıtığı Kasık Ağrısımı Yapar?

Film çekmediler mi ? Nasıl anlamadı ? Başka bir doktora görün o zaman. Bazı doktorlar gerçekten berbat. İşini iyi yapmayan birine denk gelmiş olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…