• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol kasık ağrısı

baby0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
1.774
1.782
53
28
Kzlar 4 gündür sol kasıgım ağrıyor, çöktürünce daha cok ağrıyor .. sebebi nedir bilen varmı

canim bnmde agrim vardi kasik ve gobek alti halada var 10gunu gecmistir arkadasin dedigi gibi yumurtlama kist veya enfeksyon olabilir sanirim bnm enfeksyon yada usuttum rabbim yardim etsin doktora gitmeden anlasilmaz gecmis olsun

canim bnmde agrim vardi kasik ve gobek alti halada var 10gunu gecmistir arkadasin dedigi gibi yumurtlama kist veya enfeksyon olabilir sanirim bnm enfeksyon yada usuttum rabbim yardim etsin doktora gitmeden anlasilmaz gecmis olsun
İlk defa agrıdı cöktürünce daha cok agrıyor pkoyum belkide ondardr üşütsem karnım komple agrımazmı sadece sol kasıgım agrıyo bnm

İlk defa agrıdı cöktürünce daha cok agrıyor pkoyum belkide ondardr üşütsem karnım komple agrımazmı sadece sol kasıgım agrıyo bnm
bilmiorum cnm aklima gelen ihtimakleri yazdim belkide yumurtlayamadin belki gebelik belki enfeksyon bilemioruzki doktor en ii bilem insallah hamislikdendir

Merhaba, benim de Ağustos ayından beri sol kasık ağrım var. Yumurtlamadan sonra meydana çıkmıştı. Dr a gittim enfeksiyon var dedi. Tarlusal ve cipro verdi. Sonra ağrım geçti. Bende de biraz pko varmis. Sonra adet oldum. Bu ay yine yumurtlamam yeni bitti, yine sol kasık ağrısı yaşıyorum. Korunmayı ağustos ta bıraktık biz. O zamandan beri enfeksiyon oluyor bebiş yerine😐

Selam canım ne yaptın? Kasık ağrın geçti mi doktora gittin mi? Benim iki gündür senin dediğin gibi bir ağrım var ya😔
[/QUOTE]
Merhaba benimde 20 ekimde yumurtlama olda o günden beri sağ kasığımdA ara ara ağrı oluyor. Ani hareket yapınca falan özellikle.sizin bat kaç?

Merhaba, benim de Ağustos ayından beri sol kasık ağrım var. Yumurtlamadan sonra meydana çıkmıştı. Dr a gittim enfeksiyon var dedi. Tarlusal ve cipro verdi. Sonra ağrım geçti. Bende de biraz pko varmis. Sonra adet oldum. Bu ay yine yumurtlamam yeni bitti, yine sol kasık ağrısı yaşıyorum. Korunmayı ağustos ta bıraktık biz. O zamandan beri enfeksiyon oluyor bebiş yerine😐
dikkat et cnm ciproyu sakın bırakma benim iltihaptan rahimim yapştı geçen ay cipro sayesine kurtuldum :(

dikkat et cnm ciproyu sakın bırakma benim iltihaptan rahimim yapştı geçen ay cipro sayesine kurtuldum :KK43:
Cipro yu 5gun al bırak demişti doktor. Rahim 1 ayda mi yapıştı nasıl oldu😐 2 ay üst üste enfeksiyon olur mu peki

Cipro yu 5gun al bırak demişti doktor. Rahim 1 ayda mi yapıştı nasıl oldu😐 2 ay üst üste enfeksiyon olur mu peki
evet cnm farklı işlemlerden dolayı yapısmıstı daha önceden açmışlardı bir ay baktım söktürücü aldım adet olmuyorum sonra iltihaptan oldugu cıktı 2 kutu cipro içtim cok şükür iltihap geçti 5 ğün ne işe yaracak ki ilaç onu anlamadım

Back
X