Cnm yumurtlama diye düşündüm ama adetime 6 gün kaldı olmaz diye düşünyorumYUMURTLAMA OLABİLİR KİST OLABİLİR.... NET OLARAK BİRŞEY SÖYLEMEK MÜMKÜN DEĞİL...
İlk defa agrıdı cöktürünce daha cok agrıyor pkoyum belkide ondardr üşütsem karnım komple agrımazmı sadece sol kasıgım agrıyo bnmcanim bnmde agrim vardi kasik ve gobek alti halada var 10gunu gecmistir arkadasin dedigi gibi yumurtlama kist veya enfeksyon olabilir sanirim bnm enfeksyon yada usuttum rabbim yardim etsin doktora gitmeden anlasilmaz gecmis olsun
bilmiorum cnm aklima gelen ihtimakleri yazdim belkide yumurtlayamadin belki gebelik belki enfeksyon bilemioruzki doktor en ii bilem insallah hamislikdendirİlk defa agrıdı cöktürünce daha cok agrıyor pkoyum belkide ondardr üşütsem karnım komple agrımazmı sadece sol kasıgım agrıyo bnm
İnşallh ama sanmam ya hala cöktürnce agrm varbilmiorum cnm aklima gelen ihtimakleri yazdim belkide yumurtlayamadin belki gebelik belki enfeksyon bilemioruzki doktor en ii bilem insallah hamislikdendir
Kzlar 4 gündür sol kasıgım ağrıyor, çöktürünce daha cok ağrıyor .. sebebi nedir bilen varmı
Yok cnm gtmedm geçti şükür ya adet olcam onu bekliyorumSelam canım ne yaptın? Kasık ağrın geçti mi doktora gittin mi? Benim iki gündür senin dediğin gibi bir ağrım var ya
Merhaba, benim de Ağustos ayından beri sol kasık ağrım var. Yumurtlamadan sonra meydana çıkmıştı. Dr a gittim enfeksiyon var dedi. Tarlusal ve cipro verdi. Sonra ağrım geçti. Bende de biraz pko varmis. Sonra adet oldum. Bu ay yine yumurtlamam yeni bitti, yine sol kasık ağrısı yaşıyorum. Korunmayı ağustos ta bıraktık biz. O zamandan beri enfeksiyon oluyor bebiş yerineİlk defa agrıdı cöktürünce daha cok agrıyor pkoyum belkide ondardr üşütsem karnım komple agrımazmı sadece sol kasıgım agrıyo bnm
kist olabilir canım benimde öyleydi ölüyordum ger gün cok şükü patladıda kurtuldumKzlar 4 gündür sol kasıgım ağrıyor, çöktürünce daha cok ağrıyor .. sebebi nedir bilen varmı
dikkat et cnm ciproyu sakın bırakma benim iltihaptan rahimim yapştı geçen ay cipro sayesine kurtuldumMerhaba, benim de Ağustos ayından beri sol kasık ağrım var. Yumurtlamadan sonra meydana çıkmıştı. Dr a gittim enfeksiyon var dedi. Tarlusal ve cipro verdi. Sonra ağrım geçti. Bende de biraz pko varmis. Sonra adet oldum. Bu ay yine yumurtlamam yeni bitti, yine sol kasık ağrısı yaşıyorum. Korunmayı ağustos ta bıraktık biz. O zamandan beri enfeksiyon oluyor bebiş yerine
Cipro yu 5gun al bırak demişti doktor. Rahim 1 ayda mi yapıştı nasıl oldudikkat et cnm ciproyu sakın bırakma benim iltihaptan rahimim yapştı geçen ay cipro sayesine kurtuldum
evet cnm farklı işlemlerden dolayı yapısmıstı daha önceden açmışlardı bir ay baktım söktürücü aldım adet olmuyorum sonra iltihaptan oldugu cıktı 2 kutu cipro içtim cok şükür iltihap geçti 5 ğün ne işe yaracak ki ilaç onu anlamadımCipro yu 5gun al bırak demişti doktor. Rahim 1 ayda mi yapıştı nasıl oldu2 ay üst üste enfeksiyon olur mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?