• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol kasık ağrısı ve fazla akıntı

MiLissy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2019
388
435
103
25
Merhaba kızlar 2 gündür artan ve devam eden sol kasığımda şiddetli bir ağrı var aynı zamanda uzayan fazla akıntım var akıntının rengi bazen sarı oluyor bazende şeffaf beyaz parça halinde geliyor aranızda yaşayan varsa yardım edebilirmi sizce neden kaynaklanıyor

30 ağustosta rahim filmi çekildim 31 ağustosta yapışıklıktan ameliyat oldum o zamandan bu zamana sol kasığım ağrıyor dizime vuruyor ağrı. Her gün kahverengi lekeler geliyor. Bilmiyorum normal de hiç olmazdı bende kasık ağrısı. Bence sonradan okuşan kasık ağrıları normal değil. Pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek.

30 ağustosta rahim filmi çekildim 31 ağustosta yapışıklıktan ameliyat oldum o zamandan bu zamana sol kasığım ağrıyor dizime vuruyor ağrı. Her gün kahverengi lekeler geliyor. Bilmiyorum normal de hiç olmazdı bende kasık ağrısı. Bence sonradan okuşan kasık ağrıları normal değil. Pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
Canım gidince bize yazar mısın sonucu merak ettim de

Canım gidince bize yazar mısın sonucu merak ettim de
Tabiki yazarım bir kaç kişiye sordum tüpte iltihap olabilir yada hidrosalpenk sıvı toplanması olabilir dediler. Ultrasonda bazen çıkıyormuş bazen sadece rahim filminde çıkıyormuş. Pazartesi gidince yazarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Tabiki yazarım bir kaç kişiye sordum tüpte iltihap olabilir yada hidrosalpenk sıvı toplanması olabilir dediler. Ultrasonda bazen çıkıyormuş bazen sadece rahim filminde çıkıyormuş. Pazartesi gidince yazarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hemen korkutmayin kendinizi belki enfeksiyondur. Rabbim yardimcimiz olsun cümlemizin.

Hemen korkutmayin kendinizi belki enfeksiyondur. Rabbim yardimcimiz olsun cümlemizin.
Şuan enfeksiyon da olsa başka birsey de olsa tüp bebek sürecimi maalesef olumsuz etkiledi normalde bunay adet sonrası transfer olacaktım nasip değilmiş. İnşallah kötü birsey çıkmas öğrenir öğrenmez buradan yazacağım

Arkadaşlar doktora gittim tüplerde sıvı birikmesi yokmuş çok az rahim dışında sıvı birikmesi varmış o d açok öenmli değilmiş. Yumurtalıklarda kist olabilirmiş o da adetle beraber geçermiş. Eğer sol kasık ağrısı devam ederse tüplere girilip bakılması gerekiyormuş sanırım laporoskopi ile. Sen bir adet bekle geçmezse ona göre işlem yaparız dedi

Ben henüz hiç hastaneye gitmedim 3 aydır evliyim yumurtlama dönemimde hiç ağrı olmazdı hatta dönemi bile bilmezdim evlendiğimden beri yani 3 aydır yumurtlama dönemimde sol kasık agrısı çekmeye başladım inşallah önemli bişey yoktur ama 2 gün sürüyor geçiyor önemsemiyorum bende o yüzden cevaplarınız için teşekkürler 🙏

Ben henüz hiç hastaneye gitmedim 3 aydır evliyim yumurtlama dönemimde hiç ağrı olmazdı hatta dönemi bile bilmezdim evlendiğimden beri yani 3 aydır yumurtlama dönemimde sol kasık agrısı çekmeye başladım inşallah önemli bişey yoktur ama 2 gün sürüyor geçiyor önemsemiyorum bende o yüzden cevaplarınız için teşekkürler 🙏
İki ne ki tatlım 5 gün kavranıyor ağlıyorum. Doktora gidersen yaz lütfen buradan. Sizin ağrınız adetten ne kadar süre sonra oluyor ve ağrı dışında ne gibi belirtiler var bir de ben de hem sol kasık hemde adet olacağım gibi ağrı oluyor

İki ne ki tatlım 5 gün kavranıyor ağlıyorum. Doktora gidersen yaz lütfen buradan. Sizin ağrınız adetten ne kadar süre sonra oluyor ve ağrı dışında ne gibi belirtiler var bir de ben de hem sol kasık hemde adet olacağım gibi ağrı oluyor
Bendede ayni sorun var dunya kadar doktora gittim enfeksiyon diyorlar. Enfeksiyon geçiyor ağrı yine var. Doktor bisey görünmüyor diyor. Acillik.bile oldum bu ağrıdan.

Sol kasığımda ağrıyor ve akıntım fazla oluyo adetten sonra yumurtlama başladığında oluyo 14.gün yani adetten 14 gün sonra yumurtalık çatladığı için ağrı yapıyor olabilirmiş ama son 3 aydır böyle öncesinde yoktu böyle bir ağrım bu ayda devam ederse gidicem doktora

Back