- 26 Eylül 2019
- 388
- 435
- 103
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman yumurtlama akintisi demeki ki.. sol taraftan yumurtluyosunuzdur2 aydır yumurtlama döneminde yasıyorum bunu enfeksiyon yok doktora gittim
Bende 2 yıldır sol kasığımdan her ay şiddetli ağrı çekiyorum. Doktor sorun yok dedi. Yumurtlama dönemin oluyor.2 aydır yumurtlama döneminde yasıyorum bunu enfeksiyon yok doktora gittim
Aynı durum bendede var 1 yıldırBende 2 yıldır sol kasığımdan her ay şiddetli ağrı çekiyorum. Doktor sorun yok dedi. Yumurtlama dönemin oluyor.
Kadınların ortak sorunu galiba... sol yumurtalıkAynı durum bendede var 1 yıldır
Kimi dr bisey yok diyo kimi şöyle böyle diyor anlamadım gittiKadınların ortak sorunu galiba... sol yumurtalık
( kasık) ağrısı
Yumurtlama döneminde olur öyle2 aydır yumurtlama döneminde yasıyorum bunu enfeksiyon yok doktora gittim
Canım gidince bize yazar mısın sonucu merak ettim de30 ağustosta rahim filmi çekildim 31 ağustosta yapışıklıktan ameliyat oldum o zamandan bu zamana sol kasığım ağrıyor dizime vuruyor ağrı. Her gün kahverengi lekeler geliyor. Bilmiyorum normal de hiç olmazdı bende kasık ağrısı. Bence sonradan okuşan kasık ağrıları normal değil. Pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
Tabiki yazarım bir kaç kişiye sordum tüpte iltihap olabilir yada hidrosalpenk sıvı toplanması olabilir dediler. Ultrasonda bazen çıkıyormuş bazen sadece rahim filminde çıkıyormuş. Pazartesi gidince yazarım. Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım gidince bize yazar mısın sonucu merak ettim de
Hemen korkutmayin kendinizi belki enfeksiyondur. Rabbim yardimcimiz olsun cümlemizin.Tabiki yazarım bir kaç kişiye sordum tüpte iltihap olabilir yada hidrosalpenk sıvı toplanması olabilir dediler. Ultrasonda bazen çıkıyormuş bazen sadece rahim filminde çıkıyormuş. Pazartesi gidince yazarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Şuan enfeksiyon da olsa başka birsey de olsa tüp bebek sürecimi maalesef olumsuz etkiledi normalde bunay adet sonrası transfer olacaktım nasip değilmiş. İnşallah kötü birsey çıkmas öğrenir öğrenmez buradan yazacağımHemen korkutmayin kendinizi belki enfeksiyondur. Rabbim yardimcimiz olsun cümlemizin.
İki ne ki tatlım 5 gün kavranıyor ağlıyorum. Doktora gidersen yaz lütfen buradan. Sizin ağrınız adetten ne kadar süre sonra oluyor ve ağrı dışında ne gibi belirtiler var bir de ben de hem sol kasık hemde adet olacağım gibi ağrı oluyorBen henüz hiç hastaneye gitmedim 3 aydır evliyim yumurtlama dönemimde hiç ağrı olmazdı hatta dönemi bile bilmezdim evlendiğimden beri yani 3 aydır yumurtlama dönemimde sol kasık agrısı çekmeye başladım inşallah önemli bişey yoktur ama 2 gün sürüyor geçiyor önemsemiyorum bende o yüzden cevaplarınız için teşekkürler![]()
Bendede ayni sorun var dunya kadar doktora gittim enfeksiyon diyorlar. Enfeksiyon geçiyor ağrı yine var. Doktor bisey görünmüyor diyor. Acillik.bile oldum bu ağrıdan.İki ne ki tatlım 5 gün kavranıyor ağlıyorum. Doktora gidersen yaz lütfen buradan. Sizin ağrınız adetten ne kadar süre sonra oluyor ve ağrı dışında ne gibi belirtiler var bir de ben de hem sol kasık hemde adet olacağım gibi ağrı oluyor
Sol kasığımda ağrıyor ve akıntım fazla oluyo adetten sonra yumurtlama başladığında oluyo 14.gün yani adetten 14 gün sonra yumurtalık çatladığı için ağrı yapıyor olabilirmiş ama son 3 aydır böyle öncesinde yoktu böyle bir ağrım bu ayda devam ederse gidicem doktoraİki ne ki tatlım 5 gün kavranıyor ağlıyorum. Doktora gidersen yaz lütfen buradan. Sizin ağrınız adetten ne kadar süre sonra oluyor ve ağrı dışında ne gibi belirtiler var bir de ben de hem sol kasık hemde adet olacağım gibi ağrı oluyor