Gebeliğe Hazırlık Sol Kasık Ağrısı-Kist-Gebelik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bellazarea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
60
18
29
Merhaba kızlar
Esimle 21 mayis gunu korunmasiz iliskiye girdik, 22sinde regl oldum benim gunu gunune gelir. 2-3 gun surer en fazla, reglim bittikten sonra sol kasigimda hafif agrilar olusmaya basladi ve pembe cok az kanamam oldu, daha sonralarda sol kasığımda 2 gün boyunca atmalar hissettim, göğüsüm şişip ucları çok ağrıyordu, yaklasik 2 hafta once ozelde jinekologa gittim tahliller yapildi ve vajinal ultrasonla bakildi fakat hicbiseyimin olmadigini soyledi ne kist ne enfeksiyon ve adetimin gecikmesi durumunda hamile olabilecegimi soyledi (vajinal ultrasonda gorunmedi hicbisey) sorun su ki 3 gun once regl oldum.. Bunları yasayan var mı aranizda? hamileliğin ilk haftalari regl oldunuz mu ? Teşekkürler

Canım regl olduysan kesinlikle hamile değilsindir. Ama yerleşme kanaması denen reglden çok farklı lekelenme şeklinde az miktarda bir kanamaysa olabilir.

Ustune gorme dıye bısey varmıs forumdan okudum. Reglım kırmızı sekılde gelmedı toprak gıbı degısık kahverengı seklınde geldı ve cok degıl. normalde de cok gelmez zaten 2 en fazla 3 gunde bıter

mayıs ayındakı adetımden sonakı gunlerde pembe lekelenmem olmustu cok sasırmıştım... o yuzden cok kafam karıstı kıst sanıyordum degılmıs

Pek cesaretım yok acıkcası ama en ıyısı yaptırmak... sanırım daha once bırının basına gelmemıs.. Tesekkur ederım

kızlar benimde kasıklarım ağrıyor bende ümitlenmek istemiyorum ama banada hamile değilim gibi geliyor eğer olaki hamileysem bana ilaç gibi gelecek şubatta 5 aylık bebeğimi kaybettim bu plasanta patlamıştı bebek hayattaydı ama almak zorunda kaldılar . inş hamileyimdir ama bilmiyorum

Allah yeniden gebelik nasip etsin insallah

merhaba,
Amh sebebiyle tüp bebek tedavisi gördüm, 26 yaşındayım. en son regl tarihim 8 AğustosSat tarihim min 21 en fazla 27 arası. gecikme olunca 14 Eylül de doktora gittim ve sol tüpte 2 tane yumurta büyüdüğünü öğrendim. (19/21mm) takibe geçtik 17 Eylülde çatlama kontrolü yapıldı, (21/24mm) olmuştu çatlatma iğnesi yapıldı aynı gün. söylenilen zamanları değerlendirdik. 7 gün sonra tekrar gel dedi doktorum dün gitmem gerekiyordu ama randevu bulamadım. 21 Eylülden beri koyu kahverengi ara ara lekelenmem oluyor. Toprak rengi gibi küçük idrarda açık kırmızı kan geliyor. Yerleşme kanaması olabilir mi? Adet kanamalarım çok koyu kırmızı ve yoğun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…