- 21 Haziran 2018
- 60
- 18
- 29
-
- Konu Sahibi bellazarea
O zaman en iyisi kan vermek. Varsa kanda kesin çıkarmayıs ayındakı adetımden sonakı gunlerde pembe lekelenmem olmustu cok sasırmıştım... o yuzden cok kafam karıstı kıst sanıyordum degılmıs
Ayni seyleri bende yasadim 2 aydir suan cok siskinim hatta. Kan verirsen bildir merak ettim bendePek cesaretım yok acıkcası ama en ıyısı yaptırmak... sanırım daha once bırının basına gelmemıs.. Tesekkur ederım
Yarin gebelik testi alip yapacagim daha sonrasinda kan verecegim/ mutlaka haber veririmAyni seyleri bende yasadim 2 aydir suan cok siskinim hatta. Kan verirsen bildir merak ettim bende
Insallah hamilesindirYarin gebelik testi alip yapacagim daha sonrasinda kan verecegim/ mutlaka haber veririm
Noldu canm test yaptin miYarin gebelik testi alip yapacagim daha sonrasinda kan verecegim/ mutlaka haber veririm
Noldu canm test yaptin mi
Allah yeniden gebelik nasip etsin insallahkızlar benimde kasıklarım ağrıyor bende ümitlenmek istemiyorum ama banada hamile değilim gibi geliyor eğer olaki hamileysem bana ilaç gibi gelecek şubatta 5 aylık bebeğimi kaybettim bu plasanta patlamıştı bebek hayattaydı ama almak zorunda kaldılar . inş hamileyimdir ama bilmiyorum
ins rabbim isteyen herkese versinAllah yeniden gebelik nasip etsin insallah