- 16 Kasım 2023
- 20
- 1
- 26
Evet benimki geçti şuan o tarz bir sorun yaşamıyorum inşallah sizinki de geçerEvliyim iki çocuğum var, en küçüğüm 3 yaşında sütten keseli baya oldu, ultrasonda sadece fibroglandüler meme yapısı olarak çıktı onun dışında bi şey çıkmadı, inşallah geçer bir an önce. Sizinki geçti mi
Aa ne güzel YaşıtızBen de 26 yaşındayım bu arada
Degil kitle iyi huylu tümör oluyor oci dolluMerhaba çok geçmiş olsun kist ve kitle aynı şey değil sanırım
Bı bilgim yok canim ama umarım temiz çıkar kalbini ferah tutmaya çalış.Anlayamadigim iki hastanede koltuk altındaki bezeye kötü mü dedi sadece bir hastanemi öyle dusunduMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. 31 yasındayım öğretmenim yeni atandım.. 1 tane kızım var 7 yaşında.. benimde sol mememde solit kitleler vardı, son zamanlarda ağrısı artınca bir kontrole gideyim dedim.. gittiğimde 1 tane plan kitlem 2 tane olmuş ama keskin sınırlı ve iyi huylu dediğimiz fibreadenom uyumlu dediler amaaaa ne varki koltuk altıma baktıklarında malign tarzda lenf nodu çıktı.. hemen arkasından biobsi ilaçlı emar oldum..mememdeki o solit kitle temiz çıkmasına rağmen koltuk altındakine malign dendi.. dünyalar başıma yıkıldı tabiki... hemen bursa onkolojiye gittik.. doktor iki kitledende mememdekilerden yani biobsi aldırdı sonuç temiz.. bu sefer dedilerki lenf noduna tanıyı koyan hastaneden parçaları getirin birde biz bakalım.. bu arada da pet çekidi tabiki memedeki kitleler ve lenf nodu harici başka biryer yok şükürler olsun kiii.. şimdi sonuçları bekliyorum.. diyorumki bunlar aşıların bir etkisi mi.. şurada 1 aydır gözümün yaşı dinmiyor hanımlar.. Rabbim şafi isminin hürmetine şifamızı versin inşallah, çocuklarımıza bağışlasın.. bu arada kanser kan test sonuçlarım da temiz çıkmıştı.. ben bişey anlayamadım hanımlarr ama inşallah iyi çıkacak ben inanaıyorum, çıkmasa dahi şu an şükürler olsun başka bir yerde yok.. sağlıcakla kalın..
Merhaba canım bugün sonuçlar belli oldu ve yine koltuk altına kötü dendi. Hemde memedeki kitleler kötü cikabilecek şekilde değil iken.. yarın Bursa'ya gidiyoruz ne yapacağız nasıl bir yol bekliyor bizi bilmiyorum.. size demem ki ihmal etmeyin..Bı bilgim yok canim ama umarım temiz çıkar kalbini ferah tutmaya çalış.Anlayamadigim iki hastanede koltuk altındaki bezeye kötü mü dedi sadece bir hastanemi öyle dusundu
Çok geçmiş olsun koltuk altındakinin memeyle bir alakası yok o zaman lenf sistemiyle alakalı olabilir.Rabbim acil sifalar versin.Birden mi oluyor bizmi ihmal ediyoruz anlamadım yaMerhaba canım bugün sonuçlar belli oldu ve yine koltuk altına kötü dendi. Hemde memedeki kitleler kötü cikabilecek şekilde değil iken.. yarın Bursa'ya gidiyoruz ne yapacağız nasıl bir yol bekliyor bizi bilmiyorum.. size demem ki ihmal etmeyin..
Slm ne yaptınız çok geçmiş olsunMerhaba canım bugün sonuçlar belli oldu ve yine koltuk altına kötü dendi. Hemde memedeki kitleler kötü cikabilecek şekilde değil iken.. yarın Bursa'ya gidiyoruz ne yapacağız nasıl bir yol bekliyor bizi bilmiyorum.. size demem ki ihmal etmeyin..
Merhaba çok geçmiş olsun rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah size de bende de solid kitle var 2.5 cm e yakın çok tedirginim kansere çevirir mi çevirmez mi diye çok korkuyorum. Benim göğüs ucum içine doğru çöktü bu sonradan olan birşey ve daha öncesinde göğüsümde ağrı yaşadım doktorum 6 ayda bir kontrol dedi ama ben daha erken gidip biyopsi yaptırmak istiyorum yaparlarmı acaba hiç fikrim yok bu konudaMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. 31 yasındayım öğretmenim yeni atandım.. 1 tane kızım var 7 yaşında.. benimde sol mememde solit kitleler vardı, son zamanlarda ağrısı artınca bir kontrole gideyim dedim.. gittiğimde 1 tane plan kitlem 2 tane olmuş ama keskin sınırlı ve iyi huylu dediğimiz fibreadenom uyumlu dediler amaaaa ne varki koltuk altıma baktıklarında malign tarzda lenf nodu çıktı.. hemen arkasından biobsi ilaçlı emar oldum..mememdeki o solit kitle temiz çıkmasına rağmen koltuk altındakine malign dendi.. dünyalar başıma yıkıldı tabiki... hemen bursa onkolojiye gittik.. doktor iki kitledende mememdekilerden yani biobsi aldırdı sonuç temiz.. bu sefer dedilerki lenf noduna tanıyı koyan hastaneden parçaları getirin birde biz bakalım.. bu arada da pet çekidi tabiki memedeki kitleler ve lenf nodu harici başka biryer yok şükürler olsun kiii.. şimdi sonuçları bekliyorum.. diyorumki bunlar aşıların bir etkisi mi.. şurada 1 aydır gözümün yaşı dinmiyor hanımlar.. Rabbim şafi isminin hürmetine şifamızı versin inşallah, çocuklarımıza bağışlasın.. bu arada kanser kan test sonuçlarım da temiz çıkmıştı.. ben bişey anlayamadım hanımlarr ama inşallah iyi çıkacak ben inanaıyorum, çıkmasa dahi şu an şükürler olsun başka bir yerde yok.. sağlıcakla kalın..
Özelde yaparlar ankarada isen volkan genç hoca yapıyorMerhaba çok geçmiş olsun rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah size de bende de solid kitle var 2.5 cm e yakın çok tedirginim kansere çevirir mi çevirmez mi diye çok korkuyorum. Benim göğüs ucum içine doğru çöktü bu sonradan olan birşey ve daha öncesinde göğüsümde ağrı yaşadım doktorum 6 ayda bir kontrol dedi ama ben daha erken gidip biyopsi yaptırmak istiyorum yaparlarmı acaba hiç fikrim yok bu konuda
Merhabalar bende bugün ultrasyon çekildim anlayan varmıMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. 31 yasındayım öğretmenim yeni atandım.. 1 tane kızım var 7 yaşında.. benimde sol mememde solit kitleler vardı, son zamanlarda ağrısı artınca bir kontrole gideyim dedim.. gittiğimde 1 tane plan kitlem 2 tane olmuş ama keskin sınırlı ve iyi huylu dediğimiz fibreadenom uyumlu dediler amaaaa ne varki koltuk altıma baktıklarında malign tarzda lenf nodu çıktı.. hemen arkasından biobsi ilaçlı emar oldum..mememdeki o solit kitle temiz çıkmasına rağmen koltuk altındakine malign dendi.. dünyalar başıma yıkıldı tabiki... hemen bursa onkolojiye gittik.. doktor iki kitledende mememdekilerden yani biobsi aldırdı sonuç temiz.. bu sefer dedilerki lenf noduna tanıyı koyan hastaneden parçaları getirin birde biz bakalım.. bu arada da pet çekidi tabiki memedeki kitleler ve lenf nodu harici başka biryer yok şükürler olsun kiii.. şimdi sonuçları bekliyorum.. diyorumki bunlar aşıların bir etkisi mi.. şurada 1 aydır gözümün yaşı dinmiyor hanımlar.. Rabbim şafi isminin hürmetine şifamızı versin inşallah, çocuklarımıza bağışlasın.. bu arada kanser kan test sonuçlarım da temiz çıkmıştı.. ben bişey anlayamadım hanımlarr ama inşallah iyi çıkacak ben inanaıyorum, çıkmasa dahi şu an şükürler olsun başka bir yerde yok.. sağlıcakla kalın..
Sonucunuz benim bildiğim kadariyla temiz gelmiş ben 3 yıldır lenf bezleri takibindeydim geçen sene biyopsi oldum temiz geldi hala reaktif lenf bezlerim var. Artık korkmayı bıraktım 1.5 yaşında bebeğimde de çıktı size doktor ne dediMerhabalar bende bugün ultrasyon çekildim anlayan varmı
Merhabalar bende bugün ultrasyon çekildim anlayan varmı
Valla KBB dahiliye genel cerrahi bir çok farklı doktora gittim kesin bişi demiyorlar en son genel cerrahi memede sorun yok dedi ben üç aydır zaten boynumda olan lenf nodlari için gidip geliyordum olabilr kalabilir onemli değil diyorlar boynumdakiler çenem yani beni çok rahatsız ediyor göğüs ultrasyonuna girdigimde koltuk altmdakileri öğrendim daha çok korktumSonucunuz benim bildiğim kadariyla temiz gelmiş ben 3 yıldır lenf bezleri takibindeydim geçen sene biyopsi oldum temiz geldi hala reaktif lenf bezlerim var. Artık korkmayı bıraktım 1.5 yaşında bebeğimde de çıktı size doktor ne dedi
Çok şükür temiz gelmiş sizinkiler kaç mm idi cocukdaki iyi huylu oluyor diyorlarSonucunuz benim bildiğim kadariyla temiz gelmiş ben 3 yıldır lenf bezleri takibindeydim geçen sene biyopsi oldum temiz geldi hala reaktif lenf bezlerim var. Artık korkmayı bıraktım 1.5 yaşında bebeğimde de çıktı size doktor ne dedi
Benim inanır mısınız 35 mm di yani 3.5 cm. Biyopsi olduğum 20mm di temiz çıktı sonra 35 e çıktı başka yerde ki lenfin büyüklüğü hiçbişey demedi doktor takibe gelme artık dedi ben pimpirikli olduğum için 1 yıl sonra tekrar gittim doktor patolojik boyutta lenf bezi yoktur yazmış sonra şok oldum 35 mm nasıl yok yazılır başka doktora gittim en büyüğü 9mm e düşmüş. Şok oldumÇok şükür temiz gelmiş sizinkiler kaç mm idi cocukdaki iyi huylu oluyor diyorlar
35 mm olan 9 mm yeni düşmüş anlamadım sizin de gogsunuzde varmiydi benim cenemdekiler kulağımı çok rahtsiz ediyorBenim inanır mısınız 35 mm di yani 3.5 cm. Biyopsi olduğum 20mm di temiz çıktı sonra 35 e çıktı başka yerde ki lenfin büyüklüğü hiçbişey demedi doktor takibe gelme artık dedi ben pimpirikli olduğum için 1 yıl sonra tekrar gittim doktor patolojik boyutta lenf bezi yoktur yazmış sonra şok oldum 35 mm nasıl yok yazılır başka doktora gittim en büyüğü 9mm e düşmüş. Şok oldum