Öncelikle bunun için defalarca kardiyoloji doktoruna gittim eko efor kan ekg holter hepsi yapıldı ama ağrıyla ilgili bir şey çıkmadı temiz sonuçlar. Daha sonra ciğerlerini baktırdım onda da bir sorun yok ama goğsumde bir ağrı oluyor bu bazen acı bazen yanma şeklinde değişebiliyor ve geziyor. Mesela goğsumun üstündeyse daha sonra altında batma tarzında oluyor bunun haricinde sol goğsumun üstünde yanma oluyor . Hiçbir sonuç alamayınca genel cerrahiye gittim. Sol göğsümde bir şey çıkmadı sağ göğsümde basit kist varmış ama sağdan yana bir sorunum zaten yoktu yani ve nedir hala çözemedim delirmek üzereyim. Böyle olunca da insan korkuyor çünkü sol göğüs kalbi de ilgilendiriyor ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. Bu durumu yaşayan ya da gören fikir verebilecek olan var mı
Merhaba, maalesef 11 aydir ayni seyleri yasiyorum. Gitmedigim doktor kalmadi, check up yaptirdim, psikolojik dendi. Terapi aldim gecmedi, antidepresan kullandim gecmedi. Agri hala geziyo sol gogus ve cevresinde
Merhaba, maalesef 11 aydir ayni seyleri yasiyorum. Gitmedigim doktor kalmadi, check up yaptirdim, psikolojik dendi. Terapi aldim gecmedi, antidepresan kullandim gecmedi. Agri hala geziyo sol gogus ve cevresinde
Bunu ben de yaşadım uzun bir dönem kardiyolojiye gittim defalarca ama bir neden bulamadılar. İstanbul'da yaşıyordum o sıra, Antalya'ya yerleştikten bir süre sonra kendiliğinden geçti. Hava kirliliğinden diye düşündüm çünkü vücudum gayet sağlıklıydı.
Umarım sizin de bir şeyiniz yoktur çabucak iyileşirsiniz