- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
-
- Konu Sahibi Sezerbusra21
Bende olmadı kimsede de duymadım. İkinsinde birden olur. Başta ağrı değil şişlik dolgunluk olur battan sonra ağrıya dönüyor iyice şişince.arkadaşlar bat bugün olmadm ve iki gündür tek sol gögsümün ucu agryr diğernn gögüs ucu ağrmyr ilk defa gögs ucum agryr daha önce adete yakın yaşamazdm eşim gögüslerimin dolgunlaştıhını şiştiğini sölüyor bu şekilde hamile oldugunu öğrenen var mı
Canm bende ilk defa yaşyrm daha önce yaşamaştm. Eşimde diyor dolgunluk şişlik oldgnu sölüyor bu biraz şüphelendirdi beni cnm arada gögüslerde igne gibi agrı oluyor sennde mi böle olduBende olmadı kimsede de duymadım. İkinsinde birden olur. Başta ağrı değil şişlik dolgunluk olur battan sonra ağrıya dönüyor iyice şişince.
Yok o bende olmadı ama söyleyenler duydum. Daha çok kasıklarda batma hissettim ben. Yumurtlamadan 3-4 gün sonra başladı. Göğsümde sadece şişlik oldu. Bazılarında kahverengi kısmı daha koyulaşıyormuş bi de.Canm bende ilk defa yaşyrm daha önce yaşamaştm. Eşimde diyor dolgunluk şişlik oldgnu sölüyor bu biraz şüphelendirdi beni cnm arada gögüslerde igne gibi agrı oluyor sennde mi böle oldu
Benmde tek belirtim gögüslerim olmadm adet bakalm olmazsam 3 4 gün yapcm test en iyisi ama ilk defa tek gögüs ucu sızlaması yaşyrm acaba neden beklemek zor:?Yok o bende olmadı ama söyleyenler duydum. Daha çok kasıklarda batma hissettim ben. Yumurtlamadan 3-4 gün sonra başladı. Göğsümde sadece şişlik oldu. Bazılarında kahverengi kısmı daha koyulaşıyormuş bi de.
benimde göğüs ucum acıyor ama tuttuğumda seninki dokunmadan mı acıyordu sanırım bunu yazdığında hamileydin
Ben bu ay hamile kaldim hep bir belirti aradım sordum böyle soran olunca yazicam diye söz verdim kendime ... göğüs ucum hasaslasti ama dokununca açıyordu bastırınca yani ..benimde göğüs ucum acıyor ama tuttuğumda seninki dokunmadan mı acıyordu sanırım bunu yazdığında hamileydin
çok teşekkür ederim canım:) Allah hayırlı etsin bebegini sağlıkla kucağına al. benim yumurtlamadan sonra gögüslerim hassaslaşır normalde ağrır. bu defa hiç bişe olmadı adetimi 5 gün var 1-2 gündür sadece dikkat ettim sadece göğüs ucum acıyor o da durup dururken değil tutup hafif sıkınca falan bi o değişiklik oldu başkada bişe yok kasık ağrısı falan zaten her ay yaşıyorum. sende başka ne gibi belirti var şimdi göğüslerin bastırınca ağrıyormu genelinde. bide idrarın nasıl koyu mu?Ben bu ay hamile kaldim hep bir belirti aradım sordum böyle soran olunca yazicam diye söz verdim kendime ... göğüs ucum hasaslasti ama dokununca açıyordu bastırınca yani ..
Benim en belirgin ovulasyon dan 9 gün sonra kasik ağrım oldu şiddetli geçti. . Israrın da değişiklik gormeidm ...çok teşekkür ederim canım:) Allah hayırlı etsin bebegini sağlıkla kucağına al. benim yumurtlamadan sonra gögüslerim hassaslaşır normalde ağrır. bu defa hiç bişe olmadı adetimi 5 gün var 1-2 gündür sadece dikkat ettim sadece göğüs ucum acıyor o da durup dururken değil tutup hafif sıkınca falan bi o değişiklik oldu başkada bişe yok kasık ağrısı falan zaten her ay yaşıyorum. sende başka ne gibi belirti var şimdi göğüslerin bastırınca ağrıyormu genelinde. bide idrarın nasıl koyu mu?