Sol göğüs duvarımda ağrı

Sevilaysevk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
219
117
53
32
Arkadaşlar merhaba. 28 yaşındayım. 9 buçuk aylık bir Bebeğim var. Emziriyorum. Ben uzun zamandır sol göğüs kafesimde bir ağrı hissediyorum. Göğüs hastalıklarına gittim ancak bir problem çıkmadı, sorunun stres kaynaklı olabileceği söylendi. Bu ağrı sol memenin hemen üstündeki kaslarda oluyor ve sırt bölgemde sol kürek kemiği üzerinde. Bazen koltuk altına ve sol kola bile vurabiliyor. Fakat ağrıyan yeri elimle gösterebiliyorum. Fizik tedavi uzmanına gittim MR çekildi ancak sonuçlar bayram sonraya kaldı. Acaba bu şekilde ağrı yaşayan var mı aranızda? Belki bu ağrılar duruş bozukluğu veya stres kaynaklıdır bilemiyorum, ancak sol taraf olunca ister istemez direkt aklıma kalp geliyor. Şimdiden çok teşekkür ederim. Dilerim herkesin ağrıları bir an evvel son bulur.

Merhabalar benimde öyle ağırlarım oluyor .kalp kaynaklı sanıp korkuyorum ama stresten olduğunu düşünüyorum .. çünkü daha önce kalpte bi sorun çıkmadı çok şükür 🙏 sanki kas ağrısı gibi bende de oluyor sol tarafımdan geçmiyor uzun bi süre ve sürekli tekrarlıyor

Merhabalar benimde öyle ağırlarım oluyor .kalp kaynaklı sanıp korkuyorum ama stresten olduğunu düşünüyorum .. çünkü daha önce kalpte bi sorun çıkmadı çok şükür 🙏 sanki kas ağrısı gibi bende de oluyor sol tarafımdan geçmiyor uzun bi süre ve sürekli tekrarlıyor
Evet canım aynen ben de stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum ancak yine de korkuyorum. Buraya yazıp benimle aynı şeyleri yaşayanlar varsa onları da dinlemek bir nebze de olsa içimi rahatlatacak ☺️

Aynı şeyi bende uzun süredir yaşıyorum ekstra derin nefes alırken bazen sırtımda batmada oluyor. Kalp doktoruna gittim bir şey çıkmadı ben de nedenini merak ediyorum

Göğüs duvarında ağrı yazısını görünce yazmadan edemedim. Ben de uzun yıllar nefes alırken batan gezen bir ağrıyla uğraştım. Gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı. En sonunda panikatak bile dediler. En son dahiliye doktoru fmf( Akdeniz ateşi ) teşhisi koydu. Eğer ailenizde böyle şikayetleri olan varsa bir araştırın derim. En önemli belirtisi ateş ve karın ağrısı olmasına rağmen bende o şekilde seyretmemişti

Göğüs duvarında ağrı yazısını görünce yazmadan edemedim. Ben de uzun yıllar nefes alırken batan gezen bir ağrıyla uğraştım. Gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı. En sonunda panikatak bile dediler. En son dahiliye doktoru fmf( Akdeniz ateşi ) teşhisi koydu. Eğer ailenizde böyle şikayetleri olan varsa bir araştırın derim. En önemli belirtisi ateş ve karın ağrısı olmasına rağmen bende o şekilde seyretmemişti
Ailemde hiç bu hastalıktan muzdarip kimse yok, ancak elbetteki bu ben de olmayacak anlamına gelmiyor. Dahiliyeye kan vermiştim bayram sonrası sonuçlarımı alacağım. Acaba bu fmf kan testlerinde çıkar mı?

Aynı şeyi bende uzun süredir yaşıyorum ekstra derin nefes alırken bazen sırtımda batmada oluyor. Kalp doktoruna gittim bir şey çıkmadı ben de nedenini merak ediyorum
Ben kalp doktoruna gitmedim henüz canım. En son ihtimal artık ona da görünüp içimi rahatlatacağım sanırım. Çünkü her bu tarz ağrılar olduğunda acaba kalp krizi mi demeden edemiyorum 😔

Ailemde hiç bu hastalıktan muzdarip kimse yok, ancak elbetteki bu ben de olmayacak anlamına gelmiyor. Dahiliyeye kan vermiştim bayram sonrası sonuçlarımı alacağım. Acaba bu fmf kan testlerinde çıkar mı?
Basit bir kan tahliliyle anlaşılabiliyor kanda sedimantasyon değeriyle belli oluyor. Benim de ailemde tanı konmuş kimse yok ancak aileniz taşıyıcı olup sizde hastalık çıkmış olabilir.

Ben kalp doktoruna gitmedim henüz canım. En son ihtimal artık ona da görünüp içimi rahatlatacağım sanırım. Çünkü her bu tarz ağrılar olduğunda acaba kalp krizi mi demeden edemiyorum 😔
İnşallah bir şey çıkmaz canım. Cok garip ama sende ki semptomların aynısı bende de var koltuk altı agrısı sol kol agrısı😞

Teşekkürler bir fikir oldu bize de evet hastalığın en önemli belirtisi ateş ve karın ağrısıymış onlar ben de de yok ama bir test yaptırmakta fayda var.

İnşallah bir şey çıkmaz canım. Cok garip ama sende ki semptomların aynısı bende de var koltuk altı agrısı sol kol agrısı😞
İnşallah canım benim. Anksiyeteye bağlı ağrılar bile olabilir diye düşünüyorum. İyice hastalık hastası etti beni. Psikiyatri uzmanına git diyorlar ama ben çok ilaç kullanma taraftarı olmadığım için bekliyorum bakalım. 🙄 Allah yardımcımız olsun 🙏🏻

Arkadaşlar MR sonucum temiz çıktı çok şükür Allah’a 🙏🏻 Ancak her ihtimale karşı kardiyolojiden randevu aldım içimi rahatlatmak için. B bgmtnk canım dahiliye doktoruna gitmiştim daha önceden kan vermiştim kan sonuçlarında fmf demedi hiç ben de sormadım açıkçası doktor biraz huysuzdu 😔

Back