Sol göğsün dolup taşıyor ; sağ göğsüm öylece duruyor. ; ya sizin?

papatyalim

uğur böceğim kollarımda
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
1.015
15
slm kizlar ya tuhaf ama 3 gundur sol gogsum sisiyor sut doluyor ama sag gogsum vicik vicik fakat cocuk emince sut geliyor anlamadim dogrusu bu arada goruntu cok acaip oluyo birtanesi buyuk birtanesi kucuk kaliyor neden boyle oluyorki sizdede oldumu boyle bir durum? CADIARZU

Bende de aynı durum var. Allah'tan emince ya da sağınca geliyor süt. Ama hep sanki daha az gelecekmiş gibi geliyor bana. ılk başlarda da o göğsümün ucu çok fena yara olmuştu. Acaba o nedenle ilk zamanlar iyi ememedi mi diye düşünüyorum. Bir çaresi var mıdır acaba?

benim ilk zamanlar sag gogsumu aliyor solu birturlu beceremiyordu emmeyi o yuzden benimde simdi ayni durum var sag dolup tasiyor 4 saati gectimi agrisina uyaniyorum sagiyorum once cunku cok sert oldugu icin alamiyor bazen o yuzden biraz yumusatiyorum sol gogsumde seninki gibi vicik vicik ama emdiginde masallah tasirarak iciyor.Zaten bebekler emdikce sut gelirmis o yuzden endiselenmeyin.Sol emzirirken yutuyormu takip edin kulaklarina bakin kulaklarinin hareket etmesi lazim emerken

benim vicik vicik olan sag gogsumude cocuk emince sut geliyor hani gelmese anlicam neden vicik oldugunu sasiriyorum ama sol gogsum sisip patlayacak hal aliyor akannehir benim uclarim hic yara olmadiki ondan olmustur seninki desem benneyaptımki

kiz nerelerdesin sen hic topikede yazmiyorsun ozledim valla seni ve kizini arada ugra foruma bari yaa...bende dusundumde acaba sol gogsumu daha rahat verebildigim icin onu cok verdimde ondanmi oyle olduki acaba...opuyorumnanaktan

Bende seni ozledim askim sohbet kapandiktan sonra gorusemez olduk zaten az giriyorum firsat bulur bulmaz bakiyorum.Bence hangisini cok emiyorsa ondan sut daha cok birikiyor bende oyle dusunuyorum.sizi optukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…