geçmiş olsun hemen öyle aklınıza kötü şeyler getirmeyin benim teyzemdede kuzenimdede aynen sizin gibi göğüs ucunda şişlik vardı doktora gidip memografi falan çektirdiler bi takım testler yapıldı çok şükür kötü bi şey çıkmadı basit kist dediler bazen kadınlarda olabiliyormuş ama yinede en kısa zamanda doktora gitmekte fayda var malum bugünlerde o illet hastalık kadınlarda çok sıkça çıkmaya başladı göğüsdeki kitle asla ihmale gelmez lütfen ihmal etmeyin ayrıca siz acıyo diyosunuz etrafımdan duyduğuma göre ağrıyan kistler genelde kötü huylu değildir derler tekrar geçmiş olsun umarım kötü bişey dğildirHerkese iyi geceler diliyorum , ben yeni üyeyim birkaç gündür çok sıkıntılıyım bu yüzden konu açma gereği duydum.
5 gündür falan sol göğsümde tam göğüs ucunun üzerine hafif bir ağrıyla beraber bir şişlik hissediyorum. Anladığım kadarıyla sabit bir şişlik değil oynuyor biraz , dışarıdan belli olmuyor. Aklıma kanser korkusu düştü. Buna benzer bir şey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen(( ...
Herkese iyi geceler diliyorum , ben yeni üyeyim birkaç gündür çok sıkıntılıyım bu yüzden konu açma gereği duydum.
5 gündür falan sol göğsümde tam göğüs ucunun üzerine hafif bir ağrıyla beraber bir şişlik hissediyorum. Anladığım kadarıyla sabit bir şişlik değil oynuyor biraz , dışarıdan belli olmuyor. Aklıma kanser korkusu düştü. Buna benzer bir şey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen(( ...
kızlar benim adetimin 3.gününde falan o hissettiğim ağrılı şişlik elime gelmedi bir daha. şuanda adetim bitti kontrol ediyorum var mı bişey diye. iki göğsümde de çok hafif ağrı hissediyorum bazen ama kitle falan gelmiyor elime şimdilik. sanırım doktorun dediği gibi adetten önce şişen süt bezleri sebep oldu o sol taraftaki ağrıya. tekrar ederse o zaman bir daha görüneceğim umarım tekrar etmez