- 1 Kasım 2019
- 2.699
- 5.012
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
Arkadaşım hamileliğinin 41. Haftasına girecekti. 15 gündür öncesinde 2 cm açılması vardı, geçen hafta bu açılma 3 cm çıkmıştı. Doktoru bebeğin durumunun iyi olduğunu her an gelebileceğini, eğer pazartesiye kadar gelmezse pazartesi suni sancıyla doğuma alacaklarını söylemiş. Ama geçen hafta bana akıntısının olduğunu hatta kahverengi akıntı geldiğini söylemişti bizde heralde nişan geldi diye düşündük, tabi by akıntılardan doktorun da haberi var. Bu hafta yani 3 gün önce filan bana akıntısının olduğunu hatta biraz da kan geldini söylemişti. Doktora da gitmişti yine birşey yoktu. Dün bebek doğduğunda ağlamamış, kalbi durmuş, kalp masajı yapmışlar ama yaşatamamışlar. Kucağıma bile alamadım dedi ve çok kötü oldum. Ben de hamileyim, hamileliğimden 1 ay önce başka bir arkadaşım da ölü doğum yaptı, dün de diğer arkadaşımın doğum sırasında bebeğinin öldüğünü öğrendiğimde ağlamamak için kendimi zor tuttum eşimin yanında, çok ama çok üzüldüm ve şok oldum. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. Rabbim arkadaşıma sağlıklı bir evlat nasip etsin.