• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokakta oynayan çocuklar

Facelesswitch

🧜‍♀️
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
2.153
3.314
133
Merhabalar bir konu hakkında yorumunuzu istiyorum bizim apartmanın bahçeli otoparkı var araçlar içeride fakat teller yarım yeşil çitlerden yani 1.20 metre filan betonla birlikte yan sokakta başka sitenin çocukları bizim otoparkın kenarında futbol oynuyor (normal yolda) aracımızın üzerine bam güm durmadan top geliyor hafif ezik kapı yanında oluşmuş ve kaputuna bildiğiniz topun altıgen deseni çıkmış tozluydu aracımız toza iz yaptı sandık yıkadık fakat çıkmadı fotokopi gibi duruyor kızıyorum 10 dk sonra yine başliyorlar eve 5 dk yürüme mesafesinde millet bahçesi gibi oyun ve top alanları var eşim kaç kere madem oynayacaksınız parka çıkın dedi yok yani ben şimdi ne yapabilirim? Gidip ailelerini mi bulayım tek tek yada polise mi zabıtaya mı nereye başvurayım ? Kamera takıp görüntü alayım öyle mi yapayım yada bunu bilmiyorum fikir verir misiniz?

Vocuklar ve aileleiyle hic muhattap olmayin madem otopark sitenin birlsesip normal tel yaptirin cocuklar gecemesin.Bitek sizin araciniz zarar gormuyordurm
Çok pasifler benden başka kimsenin sesi çıkmıyor maşallah tel var zaten ona rağmen üstten giriyor top ve o telleride kırdılar tırmanmaktan topu almak için hep cırtla sabitlemiş kim yaptıysa onu görmedm teller sallanıyor resmen komple inecek zaten yakında buna rağmen kimsenin sesi çıkmıyor bizim kira şuan ev sahibi olsam yaptırmak için para filan toplardım o zaman belki içlerine oturur ses ederlerdi

Site içinde oynamadiklari için birşey yapamazsınız ama arabalar için önlem almaya calisin

Çocukların nerede oynayacağına müdahale etme hakkınız yok, orayı geçelim.

Arabanız ve otopark için kendi çözümünüzü bulacaksınız.

Back
X