Sokakta doğurup çocuğunu kaldırımda bıraktı

matet

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
1
0
16
Bolu
İstanbul Bağcılar'da kaldırımda yürürken doğum yaptıktan sonra bebeği bırakıp giden kız ile anne ve babası bulundu.

İstanbul Bağcılar'da kaldırımda yürürken doğum yaptıktan sonra bebeği bırakıp giden kız ile anne ve babası bulundu.

Bağcılar’da kaldırım üzerinde doğum yaptıktan sonra bebeği bırakıp kaçan 16 yaşındaki N.A. ile annesi F.A., babası Ö.A. gözaltına alındı. N.A. ile anne ve babası emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Aile serbest bırakıldı.

bu nasıl vicdansızlıktır.
Kendi gözlerinizle görün Video: Sokakta Doğurup Kaldırımda Bırakan Anne Bulundu - Video - Malatya Haber Ajansı

şoktayım amanınnnn.nasıl ya yürüyo ve bebek düşüyor bakıp geçiyorlar.İNSANLIK ÖLMÜŞ.

allah cezalarını versin !! ama anlamadığım o gören diğer insanlar neden almıyolar bebeği kucaklarına ayy deli oldum nasıl iş bu :14:

ALLAH belalarini versin yaaa.offfffff.bebegi niye kucaklarina almadilar anlamis degilim..:50:

bu haberle ilgili bir şey duyduğumda allaahhh ne verdiyse küfür etmek istiyorum. ama buradan edemiyorum maalesef..

benim önümde yapaydı o işi keşkeee rrrrrrrrrrrrr

Bende haberlerde izledim.Hadi doğuran çocuk yaşta diyeceğimde.Kızın annesi babası torunlarına nasıl kıyıyorlar ya.Hani derler ya torun,evlattan kıymetlidir diye.
Böylelerine insan denemez ya.
Bebişte bir tatlıydı maşaallah.Allah bahtını güzel etsin inşallah.

Anası ne ki kızı ne olsun demek istiyorum.Allah o bebegi bunlar gibilere düşürmesin talihi güzel olsun :nazar:

dilim varmıyor artık aklım hiç almıyor neyin,hangi suçunun bedelini ödetiyorlar ne hakla o anne sıfatını alamamış kız, duygu özürlü annesi, insanlık yoksunu babası bunu o masum yavruya yaşatmaya zerre hakları yok ALLAH VERSİN BELELARINI aklımdan, kalbimden o kadar çok hakaretler geçiyor ki !!!!!!!

Back