- 20 Ocak 2010
- 45.319
- 154.024
- 43
-
- Konu Sahibi Yinemipilav
Konu yenimi pilav in degildi. Yalniz disarida sogukta yasayan insanlari daha cok dusunun gibi seyler soylendi.
Şimdi gördüm konuyu. İyi ki görmemişim o konuyu. KKda polemik orucumu bozabilirdim o zaman. Hayvanları öyle yaratmış Allah -30 dereceye bile dayanır diyen olmuş. Hiç soğuktan donan hayvan görmemişler tabi. Neyse sakinim.
Yinemipilav seninle hayvanlar konusunda karsilasmistik. Orayi karistiranlar oldugu gibi bu konuyu da karistiranlar olacaktir. Bazen asabi olsan da senin iyi niyetli olduguna inaniyorum. Yalniz verdigin ornekler bana gerceklemesi zor geldi . Turkiye'de bunlarin gercekten yapilabilecegine inaniyor musun.
Samimi gelmiyosa uorum yapilmaz gecilir.
Samimi gelmemesinin sebebi bi seyler yapmaya calisiyo olmasi mi, anlayamiyorum gercekten
Bakin Ikea'dan ornek gozterdim.
Turkiye'de cok kuvvetli bir insaat sektoru mevcut.
Ikea ise mobilya dagitim firmasi.
Birkac milyonluk Isvec bunu yapabilirse, dusunun bakalim 78 milyonluk ulkemiz neler yapar.
En kotu ihtimal, Ikea projesinin yerli versiyonunu becerikli adamlar ve madamlar da yapar!
universite mimarlik bolumu ogrenciliri mesela. yeter ki malzeme bulunsun.
Neden samimi gelmiyor söylim genelde konularda kendisi ortalığı daha kızıştıracak yorumlar yapıyor bide dine biraz takık dalga geçer gibi yorumlar yapıyor dinle alakalı kendisinin saygısı yok yani, ama sonra bir konu açıyor herkes birbirini sevsin saygı göstersin diye buda pek kimseye samimi gelmiyor normal olarak
Isi tutan Kedi barinaklari yaptim. Akilli barinaklar ve binalarla ilgileniyorum. Siz ne yaptiniz?Konu çok güzel,
Duyarlılık barındırıyor siz bu konuda bir sey yapıyor musunuz? Yapıyorsaniz bizler de katılalım yardımcı olalım.
Fakat bir yerden yaparken bir yerden yıkmak hoş degil.
@okypete
moderatorlukte yaptığı için konuların nerde olması gerektiğini biliyor ve o nedenle kibar bir şekilde yazmış. Ortam polisi lafını yakistirmadim.
Simdi beni de koruyucu polis ilan edebilirsiniz.
Ancak açtığınız konuda gelen eleştirilere bu kadar ters cevaplar vermeniz duyarliliginizi azaltır.
Keske herkes duyarlı olmayı teorikte bırakmayıp pratiğe dökse .
Bakin Ikea'dan ornek gozterdim.
Turkiye'de cok kuvvetli bir insaat sektoru mevcut.
Ikea ise mobilya dagitim firmasi.
Birkac milyonluk Isvec bunu yapabilirse, dusunun bakalim 78 milyonluk ulkemiz neler yapar.
En kotu ihtimal, Ikea projesinin yerli versiyonunu becerikli adamlar ve madamlar da yapar!
universite mimarlik bolumu ogrenciliri mesela. yeter ki malzeme bulunsun.
Yinemipilav oncelikle insanlara dini hassasiyetlerinde saygısızca yorum yaptığın için ozur dilemen gerekiyor çunku hepimiz yaptığın yorumu okuduk ve ofkemiz dinmedi. Dolayısıyla konuna samimiyetle yaklaşamıyoruz..
Neden samimi gelmiyor söylim genelde konularda kendisi ortalığı daha kızıştıracak yorumlar yapıyor bide dine biraz takık dalga geçer gibi yorumlar yapıyor dinle alakalı kendisinin saygısı yok yani, ama sonra bir konu açıyor herkes birbirini sevsin saygı göstersin diye buda pek kimseye samimi gelmiyor normal olarak
Yinemipilav oncelikle insanlara dini hassasiyetlerinde saygısızca yorum yaptığın için ozur dilemen gerekiyor çunku hepimiz yaptığın yorumu okuduk ve ofkemiz dinmedi. Dolayısıyla konuna samimiyetle yaklaşamıyoruz..
Konu forumda baska yere tasinmis, gundemden uzaklastirilmistir.
Demek ki vicdan, Bir derdim var konusunda , alyans veya yurt disi gezisinde ne giyecegini tartisanlarin dertlerinden daha az onemliymis.
tepkileri anlamakta zorlanıyorum. Sizlere silah zoru ile mi okutuyorlar ? Tehditle mi yorum yazdırılıyor ? İlginizi çekmez ise okumazsınız, yorum yazmazsınız olur biter bu neyin çabası anlamakta zorlanıyorum. Dışarıdan siteye bakan inanın zorla yaptırılıyor sanacak bu eylemleri.