- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
Şuan covid 19 virüsünün taşıyıcısı olup olmadıkları belli değil eve almasaydin keşke.
bu nasıl cahilce bi yorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan covid 19 virüsünün taşıyıcısı olup olmadıkları belli değil eve almasaydin keşke.
demlenmiş çay deneyin düzenli olarak uygularsanız işe yararMerhaba,bu kış başından itibaren aşağıda bir kedi görüp sevmeye başladım peşimde eve kadar gelince bende petek üzerine koyup biraz kalmasına müsade ettim kıştan beri böyleyiz
Evin içinde gezmesini istemedim çünkü hiç yıkanmamış bir kedi kum filan döküluyor
Bende cesaret edemedim evde muhabbet kuşum da var
Kedi bugün ısrarla eve gelmek istedi
Baktım gözü akmış araştırınca nezle olduğunu anladım
Evde yapılabilcek bir şeyler varmı acaba bilenler olur diye buraya konu açtım
Saatlerdir petegin üstünde yatıyor.
bu nasıl cahilce bi yorum ya
Maaile ve kedi köpek bakıyoruz. Nerdeyse 10 tanıdığımin 5 inin evinde evcil hayvani var hayvanları çok severim.
Ama bu 2 hafta önce akciğerine kıl yapışıp kist yapan bu sebeple ameliyat olan akrabam olması gercegini görmezden geleceğim anlamina gelmiyor.
Neden insanlara tedbirli yaklaşın derken sıkıntı yok hayvanlara yaklasirken tedbirli olun diyen hayvanlari ceke ceke bir hale gelen oluyor?
insanların bazi konularda hemen hedef gostermesine de ben duyar yapıyorum artık.
Hahahaha valla öyle cidden bende hergun 1 doz maruz kalıyorum bunlaraSizin gibi yorum yapanların da hep,
eltisinin halasinin oglunun gelininin cigerine tüy yapışır, kist olur, ameliyat edilir, doktor der ki aman ha hayvanlardan uzak dur , bu hikaye hiç şaşmaz.
Denk geliyo zaar.
Arkadaş kediden bulaşabileceğini kast etmiş öyle bir bilimsel açıklama yokAslında ne yazık ki arkadaş bu konuda haklı. Son güncellemeler ile kedilerin de sahibinden korona kapabildiği görüldü. Bknz: Belçika’da kediye sahibinden corona virüsü bulaştı Corona virüsü kedilerde nasıl anlaşılır? Corona virüsü belirtileri nelerdir? Ayrıca konu sahibinin bahsettiği kedi illa bu hastalığı taşıyor demek değil bu. Konu sahibi bir veteriner ile iletişime geçip yavruyu götürüp tedavisini yaptırırsa daha iyi olacaktır. Zira nezle de kediler için oldukça zararlı.
Ben insandan kediye bulaşmasından bahsettim. Bu yüzden daha dikkatli olmakta fayda var.Arkadaş kediden bulaşabileceğini kast etmiş öyle bir bilimsel açıklama yok
Maaile ve kedi köpek bakıyoruz. Nerdeyse 10 tanıdığımin 5 inin evinde evcil hayvani var hayvanları çok severim.
Ama bu 2 hafta önce akciğerine kıl yapışıp kist yapan bu sebeple ameliyat olan akrabam olması gercegini görmezden geleceğim anlamina gelmiyor.
Neden insanlara tedbirli yaklaşın derken sıkıntı yok hayvanlara yaklasirken tedbirli olun diyen hayvanlari ceke ceke bir hale gelen oluyor?
insanların bazi konularda hemen hedef gostermesine de ben duyar yapıyorum artık.
Çelik yelek denedik araya kaçıyor memnun kalmadık.Çelik yelekleri giyin, iyi sıkıyor.
Ha bir ihtimal gerçekse de, Ailesinde doktorlar olan ve kedisi olan biri olarak, bir kedinin tüyünün sizde kist yapması için kedinin sağlıksız, parazitinin olması lazım. Sağlıklı kedinin tüyü kist yapmaz. Keşke o hayvanları çok seven akrabanız hayvanın parazit aşılarını ihmal etmeseydi.
Tabiki oturduğum uzvumdan söylediğim şey tutarlı olsun diye ortaya attım. Yoksa söylediğim şeyin bilimsel bir kanıtı yok ki kanıt uydurdum zaar inandırıcı olsun diyeSizin gibi yorum yapanların da hep,
eltisinin halasinin oglunun gelininin cigerine tüy yapışır, kist olur, ameliyat edilir, doktor der ki aman ha hayvanlardan uzak dur , bu hikaye hiç şaşmaz.
Denk geliyo zaar.