- Konu Sahibi pearlsoldier
-
hayvanları severim ama en çok kedi hastasıyım bayılıyorum onlara
genelde hergün yemek götürüyorum 1.katta oturduğum için izlemeye doyamıyorum
çok tatlılar sırnaşık şeyler
hatta şuan yemekleri hazır eve giderken bırakıcam
cnm ben insanlardan cok hayvanları seviyorum
2 kedişim var evde imkanım olsa daha fazla olurdu sokaktakileri besliyorum su koyuyorum hasta olanını tedavı ettiriyorum arkadaşım ist da yedikule hayvan barınağına kampanya düzenliyor eldimde geldiğince onada katkıda bulucam herkese hayvan sevigisi aşılamaya çalışyorum böyle işte
hayatında birkere hayvan sevmeyen insanın ruhunun yarısı uykudadır
Kedi,köpek ne varsa beslerim bahçemizde.Kuru mama olur cebimde yürüyüşe çıktığımda.Yazın su koyarım onlara.Hatta bir tane de kirpi var yazın gittiğimiz evimizin bahçesinde. :)) Çok seviyorum hayvanları özellikle kedilere bayılıyorum.
çok sevindim okuduklarıma... sizler,bizler olmasak ne olacak halleri( ben de yakın çevremde karşılaştığım olumsuz durumlara duyarsız kalamıyorum sizin gibi, tedavi vs... ya ben de itiraf edeyim, insandan çok hayvan dostuyum :)) ama hayvanseverse karşımdaki, heri her zaman ayrı :))) kedişlere sevgiler...
(haa, bir de buradan sizler de arada sırada hemcinslerimize bu konuyu hatırlatırsanız... malum,mutfak kadınların himayesinde... sokaktakileri beslemeye başlamalarına vesile olsak ne güzel olur
benim kedişlerin biri siyam ismi şumi biri sokak kedisi bembeyaz kartopu pamıksı yılan(cok çirkeftir kendiside)
özellikle çocukların zarar verdiğine, bebekleri annelerinden çaldığına şahit oluyoruz maalesef... bunlara karşı da mücadele lazım... (yaptıklarınızdan dolayı sizi de hayvandosluğu kulübüne alıyoruz :)))))
Alakasız olacak belki,ama yazın bakıyorum bi yoğurt kabı koyuyorlar onla yazı tamamlıyor kedicikler,köpecikler...Yosun tutmuş adeta,içinde binbir çeşit böcek vs.Kıyamıyorum,bi yoğurt kabı bu kadar mı bulunmadık bir şey. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?