Sokak hayvanlarına merhamet

pearlsoldier

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
43
2
46
Bursa
selamlar, ben bir vejetaryen hayvanseverim.. tüm hayvanları,ayrım yapmadan seviyorum....sokakta yaşam mücadelesi veren hayvanlara karşı ne kadar duyarlısınız, neler yapıyorsunuz? çevremizdeki çocuklara hayvan sevgisini nasıl aşılayabilir,zarar vermelerini engelleyebiliriz??artan yemeklerimizi sokağımızda uygun bir köşeye koyuyor muyuz,peki ya su??bunları konuşalım istiyorum sizlerle....

:nazar:

$063.jpg

bu da benim kızım :))

hayvanları severim ama en çok kedi hastasıyım bayılıyorum onlara
genelde hergün yemek götürüyorum 1.katta oturduğum için izlemeye doyamıyorum
çok tatlılar sırnaşık şeyler
hatta şuan yemekleri hazır eve giderken bırakıcam

cnm ben insanlardan cok hayvanları seviyorum
2 kedişim var evde imkanım olsa daha fazla olurdu sokaktakileri besliyorum su koyuyorum hasta olanını tedavı ettiriyorum arkadaşım ist da yedikule hayvan barınağına kampanya düzenliyor eldimde geldiğince onada katkıda bulucam herkese hayvan sevigisi aşılamaya çalışyorum böyle işte
hayatında birkere hayvan sevmeyen insanın ruhunun yarısı uykudadır

benim kedişlerin biri siyam ismi şumi biri sokak kedisi bembeyaz kartopu pamıksı yılan(cok çirkeftir kendiside)

hayvanları severim ama en çok kedi hastasıyım bayılıyorum onlara
genelde hergün yemek götürüyorum 1.katta oturduğum için izlemeye doyamıyorum
çok tatlılar sırnaşık şeyler
hatta şuan yemekleri hazır eve giderken bırakıcam

çok sevindim, iyi ki varsınız :)) ben 4. kattayım, balkona çıktığımda sokağımızdaki kedişleri görmelisiniz, hepsinin başı yukarda, beni bekliyorlar... görmezden gelmek mümkün değil... ben de kedi hastasıyım dicem ama.... diğer hayvanlara haksızlık etmek istemem :))) hepsini seviyorum inanın :))

Kedi,köpek ne varsa beslerim bahçemizde.Kuru mama olur cebimde yürüyüşe çıktığımda.Yazın su koyarım onlara.Hatta bir tane de kirpi var yazın gittiğimiz evimizin bahçesinde. :)) Çok seviyorum hayvanları özellikle kedilere bayılıyorum.

cnm ben insanlardan cok hayvanları seviyorum
2 kedişim var evde imkanım olsa daha fazla olurdu sokaktakileri besliyorum su koyuyorum hasta olanını tedavı ettiriyorum arkadaşım ist da yedikule hayvan barınağına kampanya düzenliyor eldimde geldiğince onada katkıda bulucam herkese hayvan sevigisi aşılamaya çalışyorum böyle işte
hayatında birkere hayvan sevmeyen insanın ruhunun yarısı uykudadır

çok sevindim okuduklarıma... sizler,bizler olmasak ne olacak halleri :(( ben de yakın çevremde karşılaştığım olumsuz durumlara duyarsız kalamıyorum sizin gibi, tedavi vs... ya ben de itiraf edeyim, insandan çok hayvan dostuyum :)) ama hayvanseverse karşımdaki, heri her zaman ayrı :))) kedişlere sevgiler...
(haa, bir de buradan sizler de arada sırada hemcinslerimize bu konuyu hatırlatırsanız... malum,mutfak kadınların himayesinde... sokaktakileri beslemeye başlamalarına vesile olsak ne güzel olur

Kedi,köpek ne varsa beslerim bahçemizde.Kuru mama olur cebimde yürüyüşe çıktığımda.Yazın su koyarım onlara.Hatta bir tane de kirpi var yazın gittiğimiz evimizin bahçesinde. :)) Çok seviyorum hayvanları özellikle kedilere bayılıyorum.

özellikle çocukların zarar verdiğine, bebekleri annelerinden çaldığına şahit oluyoruz maalesef... bunlara karşı da mücadele lazım... (yaptıklarınızdan dolayı sizi de hayvandosluğu kulübüne alıyoruz :)))))

çok sevindim okuduklarıma... sizler,bizler olmasak ne olacak halleri :(( ben de yakın çevremde karşılaştığım olumsuz durumlara duyarsız kalamıyorum sizin gibi, tedavi vs... ya ben de itiraf edeyim, insandan çok hayvan dostuyum :)) ama hayvanseverse karşımdaki, heri her zaman ayrı :))) kedişlere sevgiler...
(haa, bir de buradan sizler de arada sırada hemcinslerimize bu konuyu hatırlatırsanız... malum,mutfak kadınların himayesinde... sokaktakileri beslemeye başlamalarına vesile olsak ne güzel olur

ha ha benim olduğum yerde kedi beslemicek hemcinslerimin aklına şaşarım :23:

sumi geldi zorla kucağımdaki bilg ı attı aşağı kendisi kuruldu bilg ı yanıma koydum yastığın üzerine kolum cıkıcak :52:
çıksın cocumdan kıymetlimi :31:

özellikle çocukların zarar verdiğine, bebekleri annelerinden çaldığına şahit oluyoruz maalesef... bunlara karşı da mücadele lazım... (yaptıklarınızdan dolayı sizi de hayvandosluğu kulübüne alıyoruz :)))))

gıcığım o tür cocuklara anında başlarında bitiyorum :23:

Hazır yeni konumuz hitken
Ben de duyurumu tekrar yapayım arkadaşlar
Yaz geliyor sıcaklar başladı
Sokak hayvanları için mahallemizin,bahçemizin,evimizin bir köşesinde su bulunduralım

http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/442454-sokak-hayvanlari-icin-kap-su.html
http://www.kadinlarkulubu.com/evcil...tirmak-icin-yapilabilecek-ufak-yardimlar.html

Bu konularda derneklerin çalışmalarını ve onlar için yapabileceklerimizi paylaşıyorum,fakat takip eden çok az
Umarım okuyup mesaj yazmayan ama takip edenler vardır

Alakasız olacak belki,ama yazın bakıyorum bi yoğurt kabı koyuyorlar onla yazı tamamlıyor kedicikler,köpecikler...Yosun tutmuş adeta,içinde binbir çeşit böcek vs.Kıyamıyorum,bi yoğurt kabı bu kadar mı bulunmadık bir şey. :))

Alakasız olacak belki,ama yazın bakıyorum bi yoğurt kabı koyuyorlar onla yazı tamamlıyor kedicikler,köpecikler...Yosun tutmuş adeta,içinde binbir çeşit böcek vs.Kıyamıyorum,bi yoğurt kabı bu kadar mı bulunmadık bir şey. :))

aynen yaaaaaaaaaa :20: kendilerinin yapamadıklarını hayvanlara layık görüyolar allahın yaratıklarına layık buldukları şeye bak

hayvanları ben de seviyorum,özellikle animal planet izliyorum sırf onları tanımak için ama henüz evcil bir hayvanım yok eşim pek sıcak bakmıyor ev içinde beslemeye.
babamın evinde muhabbet kuşlarımız var dişi erkek yumurtladılar bile :16: 2 tane de japon balığımız var eşim akvaryum hastası.
lakin bir kedi veya köpek sahiplenmeyi çok istiyorum umarım bir gün olacak :16:

bir de pearl avatarındaki pisinin resmi biraz korkunç değil mi :50::50:

Back