• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokağa çıkma yasagi gelmeli artik

yasadigim ülkede geldi. ama ise gitmek serbest... ana okulu kapandi... yarin müdür olsun evden calisirsin diicek... kendimi duvardan duvara vurmak istiyorum...

cocukla caaalisaaamiyorummm... aksam 8 de uyudumu ev isi - ve is cok yoruldum artik

bugün pazar ben simdi sigarami iciim napicam??? gece yarisina kadar yine caliscam... burda saat su an 9

Gelmeli ama nasıl geçinecek bu millet naparız bilmiyorum :KK43:
korona oldugumuzda 15 gun karantinada nasıl geçiniyorsak öyle geçineceğiz
evet çok zor, özellikle esnafın hali çok zor ama maddi manevi daha kötüsünu yaşamamak için sokağa çıkma yasaği şart maalesef

Yasak olsa ne olacak ki. İnsanlar işe girmeye devam edecek. O zaman bir anlamı yok yasağın
Cok ama cok haklisin canim. Sokaga cikma yasagi geldi sozde nisan gibi budefada esimin is yeri neymis izin almis onlar calisti ve daha cok kisi cevremde boyledydi. İzin alirsa is yeri devammis yani. Sacmalik. Ah ahhh. Kv ile gorusmuyoruz soyledik koronadan gelip gitme yok ama inan onlar biz kadar korkmuyo valla. Gorusmek istyolar

Cok ama cok haklisin canim. Sokaga cikma yasagi geldi sozde nisan gibi budefada esimin is yeri neymis izin almis onlar calisti ve daha cok kisi cevremde boyledydi. İzin alirsa is yeri devammis yani. Sacmalik. Ah ahhh. Kv ile gorusmuyoruz soyledik koronadan gelip gitme yok ama inan onlar biz kadar korkmuyo valla. Gorusmek istyolar
Yasak olsa da KV biz fırsat bulunca gelecektir size
Allah çalışanların yardımcısı olsun

benimkiler de bu hafta gelecek marttan beri simdi konuyu okuyunca ıçimden durun ayol gitsinler de ondan sonra dedim 🥴🥴
burda olduklarinda cikarsa 15 gun onlarla oynatirim ben 😑
Uzak sehirdense bence kabul etme uygun dille soyle hastalik var su an ortam kotu pandemi

Uzak sehirdense bence kabul etme uygun dille soyle hastalik var su an ortam kotu pandemi
valla soyledik ama anlayan kim açık açık yerinizde olsam gelmem dedim.
ama torunlarinin doğum günü var ölselerde o doğum günu kutlanacak yani onlara göre.
gormemisin bir torunu olmuş tutmuş şeyini koparmış hesabi

Maalesef ülke ekonomisi ve şartları yüzünden mümkün değil
Zaten evden bir kişi işe gitse ona bulaşsa , illaki evdekilere de bulaşacak

Devlet Hastanesi'nde testi pozitif çıkan, aracı olmayan hafif hastalar toplu taşıma ile eve dönüp karantinaya giriyor
Yol boyunca hiçbir yere dokunmadığının garantisi yok

valla soyledik ama anlayan kim açık açık yerinizde olsam gelmem dedim.
ama torunlarinin doğum günü var ölselerde o doğum günu kutlanacak yani onlara göre.
gormemisin bir torunu olmuş tutmuş şeyini koparmış hesabi
Ay ayyyyy hic mi korkmuyor bu insanlar biz genciz biz daha cok korkuyoruz

Back
X