Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korona oldugumuzda 15 gun karantinada nasıl geçiniyorsak öyle geçineceğizGelmeli ama nasıl geçinecek bu millet naparız bilmiyorum![]()
KV çok sık gelmeye mi başladıHastalik aldi basini gidiyor inanin korlar oldum iyice sokaga cikma yasagi gelmiyor siz bu konuda ne dusunuyorsunuz arkadaslar
Cok ama cok haklisin canim. Sokaga cikma yasagi geldi sozde nisan gibi budefada esimin is yeri neymis izin almis onlar calisti ve daha cok kisi cevremde boyledydi. İzin alirsa is yeri devammis yani. Sacmalik. Ah ahhh. Kv ile gorusmuyoruz soyledik koronadan gelip gitme yok ama inan onlar biz kadar korkmuyo valla. Gorusmek istyolarYasak olsa ne olacak ki. İnsanlar işe girmeye devam edecek. O zaman bir anlamı yok yasağın
Ac ta kalsak gelmeli vallaa yaaGelmeli ama nasıl geçinecek bu millet naparız bilmiyorum![]()
Yasak olsa da KV biz fırsat bulunca gelecektir sizeCok ama cok haklisin canim. Sokaga cikma yasagi geldi sozde nisan gibi budefada esimin is yeri neymis izin almis onlar calisti ve daha cok kisi cevremde boyledydi. İzin alirsa is yeri devammis yani. Sacmalik. Ah ahhh. Kv ile gorusmuyoruz soyledik koronadan gelip gitme yok ama inan onlar biz kadar korkmuyo valla. Gorusmek istyolar
Tasindikda gelemiyo artik:) ayni binada degiliz artik yarim saat suruyo yururse zor gelmez biz demeden ha korona olmasa gelirdi amaYasak olsa da KV biz fırsat bulunca gelecektir size
Allah çalışanların yardımcısı olsun
benimkiler de bu hafta gelecek marttan beri gelmiyorlardi.KV çok sık gelmeye mi başladı
Hes kodu inşallah işe yararbenimkiler de bu hafta gelecek marttan beri simdi konuyu okuyunca ıçimden durun ayol gitsinler de ondan sonra dedim
burda olduklarinda cikarsa 15 gun onlarla oynatirim ben![]()
Uzak sehirdense bence kabul etme uygun dille soyle hastalik var su an ortam kotu pandemibenimkiler de bu hafta gelecek marttan beri simdi konuyu okuyunca ıçimden durun ayol gitsinler de ondan sonra dedim
burda olduklarinda cikarsa 15 gun onlarla oynatirim ben![]()
valla soyledik ama anlayan kim açık açık yerinizde olsam gelmem dedim.Uzak sehirdense bence kabul etme uygun dille soyle hastalik var su an ortam kotu pandemi
bu süreçte ne işe yarayabilir kiHes kodu inşallah işe yarar![]()
Ay ayyyyy hic mi korkmuyor bu insanlar biz genciz biz daha cok korkuyoruzvalla soyledik ama anlayan kim açık açık yerinizde olsam gelmem dedim.
ama torunlarinin doğum günü var ölselerde o doğum günu kutlanacak yani onlara göre.
gormemisin bir torunu olmuş tutmuş şeyini koparmış hesabi