Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yapmak isteyen varsa yardımcı olurumAblacımmm saça ne gerek yaa sizin güzel enerjiniz maşallah taa ordan bana yansıdı :) Ben beğendim valla![]()
Tabiki canım ben 2 kez yaptım 1 aylık saç omuza indi düşünüyorsanız beni wats ekle tarif ederim05532744856Yaşınız kaaç acaba birde faydası oluyor mu gerçekten kazıtmanın ?
bu sabah uzun zamndır internette tanıştığım bi arkadaşım bi tavsiyle saçımda seyreklik ve dökülme vardı bana kazıt ve dediğimi uygula dedi ven bir türlü cesaret edemiyordum ve bu sabah duştan sonra bi baktım yine saç telleri yerde arkadaşa mesaj attım bana tarif et dedim ve yazarak tarif etti aldık makinayı saçlar sıfır sonuç çokkkkk rahat ve uygulamayı yaptık gerçekten çok faydalı olcağı kesin çünkü tamamen bitkisel zeytinyağı ve yumurtadan oluşan bakımmm artık giden gitti akşama kocacıma ne diyecemEki Görüntüle 1868135
Galiba kendisi bi erkekti herkese kopyala yapıştır özelden yazabilirsin yazmış sac konularının altına, numarasını yazmış, bana da garip geldi epi topu da 19 mesajı vardı. Muhtemelen resimdeki kişi de kendisi değil.arkadasin hesabi niye pasif bilen varmi? soru sorucaktim onu farkettim.
Annem de kazıtmıştı hiç bir değişiklik olmadı, kazıtmak yerine kulak hizası kestirsen yine sağlıklı kısmı kalıyor geriye aslında, önemli olan beslenme ve sigara kullanıp kullanmadığın.tuh yahu, bende cozum var sanmistim. 27 yasimda kazittim ama hic bisey olmadi.tesekkur ederim
Meteorid
İste bu saçları kötü etkiliyor maalesef.