• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şok şok şok saçlar gittiiiiiiiiii

yapayapabilirmisiniz

• yaparım

OY: 5 16,1%
  • asla yapamam

OY: 26 83,9%

• Ankete Katılan
    31

edaputi

Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
22 Şubat 2013
19
9
36
Ankara
bu sabah uzun zamndır internette tanıştığım bi arkadaşım bi tavsiyle saçımda seyreklik ve dökülme vardı bana kazıt ve dediğimi uygula dedi ven bir türlü cesaret edemiyordum ve bu sabah duştan sonra bi baktım yine saç telleri yerde arkadaşa mesaj attım bana tarif et dedim ve yazarak tarif etti aldık makinayı saçlar sıfır sonuç çokkkkk rahat ve uygulamayı yaptık gerçekten çok faydalı olcağı kesin çünkü tamamen bitkisel zeytinyağı ve yumurtadan oluşan bakımmm artık giden gitti akşama kocacıma ne diyecem
bald1.webp

bu sabah uzun zamndır internette tanıştığım bi arkadaşım bi tavsiyle saçımda seyreklik ve dökülme vardı bana kazıt ve dediğimi uygula dedi ven bir türlü cesaret edemiyordum ve bu sabah duştan sonra bi baktım yine saç telleri yerde arkadaşa mesaj attım bana tarif et dedim ve yazarak tarif etti aldık makinayı saçlar sıfır sonuç çokkkkk rahat ve uygulamayı yaptık gerçekten çok faydalı olcağı kesin çünkü tamamen bitkisel zeytinyağı ve yumurtadan oluşan bakımmm artık giden gitti akşama kocacıma ne diyecemEki Görüntüle 1868135
Kocam kizmasa bende kazitcam ama asla izin vermez. Evlendigimizden beri saclarimi kisa tutuyorum. Yine kisaltacaktim izin vermedi. Bir eve bir erkek yeter dedi :)))
Benimde acayip cok dokuluyor ve sac tellerim inceldi iyice. Dokuldugunde gorunmeyecek kadar inceldi.
Bende kazitmak istiyorum. Benim saclarim cabuk uzuyor.

yaş kaç cesaretinize hayran kaldım.

gerçekten cesaretine hayran kaldım
ama tarifide verirseniz bizede seviniriz kazıtmadan belki uygulayabiliriz.

bu sabah uzun zamndır internette tanıştığım bi arkadaşım bi tavsiyle saçımda seyreklik ve dökülme vardı bana kazıt ve dediğimi uygula dedi ven bir türlü cesaret edemiyordum ve bu sabah duştan sonra bi baktım yine saç telleri yerde arkadaşa mesaj attım bana tarif et dedim ve yazarak tarif etti aldık makinayı saçlar sıfır sonuç çokkkkk rahat ve uygulamayı yaptık gerçekten çok faydalı olcağı kesin çünkü tamamen bitkisel zeytinyağı ve yumurtadan oluşan bakımmm artık giden gitti akşama kocacıma ne diyecemEki Görüntüle 1868135
Valla ben de kesmiştim ama sıfıra vurmamıştım hayatımın en büyük hatalarından olmuştu hala da uzamadı doğru düzgün çok pişmanım umarım siz olmazsınız

Ben de yaptım bunu, arkadaşım da. O kısa saçın rahatlığı aman yarabbiiiim. Tabi şimdi de kutu kutu Dax yapıyorum :D
Bütün yıpranmış saçlardan kurtuldum, boya tutmuyordu saçlarım o dertten de kurtuldum.
Aslında adı kuaför olan varlıkların saçımda bıraktığı tüm zararlardan kurtuldum. Şu an küte doğru gidiyorlar.

cesaretini tebrik ediyorummmm :))

Back
X