şok oldum inanamadım

serselo

oğlum olduuuuuuuuuu:)))))
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.202
0
merhaba arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim şey benim başıma gelmedi allah da getirmesin en yakın arkadaşlarımdan biri 2004 yılında evlendi bunun öncesinde de 3 yıllık bir sevgililik dönemleri vardı süper evlilikleri vardı ikisi de iş güç sahibi insanalr 3 yıl çocuk istemediler zaten arkadaşımın eşi sürekli çocuk olur sen beni ihmal edersin diyordu arkadaşımda sen ayrı o ayrı diyordu nihayet bir karar aldılar ve haika bir kızları oldu ve arkadaşımın hiç istemediği olaylar başına gldi ve nihayetinde de arkadaşım eşiyle bunda 1 ay önce boşandı ve boşanma nedenleri de bebekle ilgileniyorsun beimle ilgilenmiyorsun oldu şimdi ben de bebek istiyorum 23 aydır uğraşıyoruz eşimle bu süre zarfında bütün ilgim sevgim eşimde bende aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum böyle sorunla karşılaşanlar oldu mu aranızda yani bebek olunca eşiyle arası bebk yüzünden açılanlar eşimle bu konuyu konuştuğumda ben seninle bebek için değil seni sevdiğim için evlendim diyor bebek olunca sana olan svgim bitmez çoğalır çünkü sen bizim parçamızı taşıyacaksın diyor:1hug:yorumlar için şimdiden teşekkürler sadce yüreğimdekileri paylaşmak istedim:enbuyukkk:

arkadasinin esi bahane aramis bulamamis bence, oyle sacmalik mi olur yoksa.
cocuk olsa yapmaz bunu.
insan yavrusuna duskun bir anneyi ancak basinin taci yapar eger o kadini gercekten seviyorsa.
resmen bahane kusura bakmayin direk onyargiyla bahane diyorum esim bana yapsa buyuk konusmayayim ama o zaman da bahane oldugunu dusunurdum.
zaten gercek olsa da o adamdan hayr gelmez kimseye!!

canım bence arkadasının basına gelen istisnai bir durum hiç endişe etme.Tamam kim olsa ilgi bir anda baska bir bireye kayınca elinde olmadan kıskançlık duyar.ama o birey ikinizin bir parçası olacak.aslında senin özen gösterdiğin,vaktinin belkide tumunu harcadığın varlık eşininin canının yarısı olacak.eminim eşin buna memnun bile olacaktır.sana canını emanet edecek cunki bir anlamda.erkekler ilgi beklerler surekli,ama arkadasın, annelik duygularıyla,belki kendi eşiyle olan yakınlığını kesmişde olabilir.Mesela cinsel hayatları gibi.Yada ortak paylaşımları,sohbetleri,..Kimi anneler gercekten işi abartıp 24 saati bebeğe endeksliyor.Bu bebek içinde bence fazla bunaltıcı olur ileride.
benim eşim su an hamileyim die havalarda ucuyoır ve acayip seviyor bebeği.Hatta o kadar uzerine düşüyorki bana bazen soruyor kıskanıyormusun kızını die.Oysa ben cok memnun oluyorum.Kızını ne kadar severse ona ne kadar duskun olursa bende o kadar mutlu olurum..
sende canını sıkma.O bebişle vaktin nasıl gectiğini bile anlamazsınız bence.Dilerim en kısa zmanda Allah sana anne olmayı nasip eder.

babalık depresyonunu babaların kıskançlık yaşadığını biraz sorunlar çıkabildiğini biliyordum ben bence terapiste gitmeliler özellikle babanın. babalık depresyonunu şiddetli geçirmiş çünkü...

o nasıl bişey ya ne alaka
saçma bir ayrılık nedeni
şimdiye kadar hiç duymadım demekki istisna bir durum

teşekkürler iyi dileklerin için haklısın inşallah dediğin gibi olur hala şoktayım bebişimiz gelsn diye dua edrkn bunu duyunca şok oldum bir de klomen tedavisi görüyorum umarım duaların kabul olur sana da eşinle ve kızınla bir ömür boyu mutluluklar

o nasıl bişey ya ne alaka
saçma bir ayrılık nedeni
şimdiye kadar hiç duymadım demekki istisna bir durum

haklısın ama işte arkadaşım bu sebepten boşandı bende hala şoktayım inanamıyorum

insan evladını kıskanırmı ya

zaten ilk evlendikleri günlerden beri söylüyordu bebek olunca bana ilgin azalır diye sonuç bu oldu hatta isteyerek anlaşarak bebek sahibi oldular ama sonuç hüsran daha neler duyacağız hayatta

terapislik durumları kalmamış yollarını tamamen ayırmışlar daha 1 kere bile kızını görmeye gitmemiş 1 ay olmuş ayrılalı

bende doğum yaptım iki aylık bir bebeğim var doğru bizlerde biraz abartıyruz ama ilk zamanlar anneliğe motive olmak biraz zor oluyor uykusuz geceler bebeğin sancı çekmesi falan anneyi babaya göre daha üzgün ve yorgun düşürüyor ve çocuğun derdinden eşine sıra gelmiyor açıkçası düzeliyor bu durum zaman geçtikçe. bu demek değilki bütün ilgi çocukta olsun ikisinin sevgiside ayrı önemli olan bu ölçüyü ayarlamak. ama bu boşanma sebebi çok saçma bebeğine annelik yapan ilgilenen bir kadını ilgilenmiyor diye boşanmak bencede bahane olmuş. yarın o çocuk büyüdükten sonra niye ayrıldınız deyince bir baba olarak seni kıskandım o yüzden mi diyecek??haklarında hayırlısı olsun.

bana da saçma geldi arkadaşıma sordum biz kardeş gibiyiz yalan söylemez bana sorunun sadece bu olduğunu söyledi ben de bebek için uğraşanlardanım içime korku eyvahedigeldismiledüştü çünkü eşim bana ben de eşime çok düşkünüm

Cok üzücü bi durum ama benimde bir tanidigim aynisini söyledi bana yani bebek oldukdan sonra aralari sürekli bozuk esi ile. Suan kizi 3 yasinda ama dedigim gibi sürekli bozuk aralari maalesef. Bu benide zaman zaman korkutuyo ama esime güveniyorum tabi kendimede.

Ayrılık sebebi olacak kadar abartılı ne kadar ilgisiz kalmış olabilir ki bu arkadaş. Benimde eşim aşırı düşkündür sevgime ben sürekli bebeğim, çocuğum, kuzum diye severim ve hep çocuğumuz olduğu zaman sen beni ihmal eder misin onu daha çok sever beni sevmez misin diye sorular sorar ama şuanda bebek konusunda yaşadığımız hüsranlar sonucunda kıskançlıkları bıraktı. Bazen soruyorum aşkım sen baba olacak kadar büyüdün mü gerçekten istiyor musun bebeğimiz olması diye evet istiyorum diyor. Erkeğin gerçekten kendini hazır hissetmesi lazım sonuçta ilgi alaka eskisine göre azalıyor sevgi azalmaz asla ama gerçekten ilgi ikiye ayrılıyor ki kadınlar bebeklerine daha düşkün oluyor. Sonuçta unutmayalım erkek kaç yaşına gelirse gelsin bakıma muhtaç çocuk gibidir.

Benim eşim bu bahsedilen adamın tam tersi , kızımız olunca beni hepten unuttu :))))))))) Kızına çok düşkün ve bu çok güzel bir şey. Kızının kılına zarar gelse yakar yıkar her şeyi ve herkesi, o derece yani. Şimdi ben kızımı kıskanmalıyım mı !!!!!!!! Çocuğunu sevmeyen istemeyen doğurup sokaklara , çöp tenekelerine atan ne anne babalar var görüyoruz her gün. Keşke o bayan kocası olacak o adamdan çocuk yapmasaymış. Çocuğa acırım ben başka kimseye değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…