canım bence arkadasının basına gelen istisnai bir durum hiç endişe etme.Tamam kim olsa ilgi bir anda baska bir bireye kayınca elinde olmadan kıskançlık duyar.ama o birey ikinizin bir parçası olacak.aslında senin özen gösterdiğin,vaktinin belkide tumunu harcadığın varlık eşininin canının yarısı olacak.eminim eşin buna memnun bile olacaktır.sana canını emanet edecek cunki bir anlamda.erkekler ilgi beklerler surekli,ama arkadasın, annelik duygularıyla,belki kendi eşiyle olan yakınlığını kesmişde olabilir.Mesela cinsel hayatları gibi.Yada ortak paylaşımları,sohbetleri,..Kimi anneler gercekten işi abartıp 24 saati bebeğe endeksliyor.Bu bebek içinde bence fazla bunaltıcı olur ileride.
benim eşim su an hamileyim die havalarda ucuyoır ve acayip seviyor bebeği.Hatta o kadar uzerine düşüyorki bana bazen soruyor kıskanıyormusun kızını die.Oysa ben cok memnun oluyorum.Kızını ne kadar severse ona ne kadar duskun olursa bende o kadar mutlu olurum..
sende canını sıkma.O bebişle vaktin nasıl gectiğini bile anlamazsınız bence.Dilerim en kısa zmanda Allah sana anne olmayı nasip eder.