- 21 Temmuz 2009
- 1.202
- 0
merhaba arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim şey benim başıma gelmedi allah da getirmesin en yakın arkadaşlarımdan biri 2004 yılında evlendi bunun öncesinde de 3 yıllık bir sevgililik dönemleri vardı süper evlilikleri vardı ikisi de iş güç sahibi insanalr 3 yıl çocuk istemediler zaten arkadaşımın eşi sürekli çocuk olur sen beni ihmal edersin diyordu arkadaşımda sen ayrı o ayrı diyordu nihayet bir karar aldılar ve haika bir kızları oldu ve arkadaşımın hiç istemediği olaylar başına gldi ve nihayetinde de arkadaşım eşiyle bunda 1 ay önce boşandı ve boşanma nedenleri de bebekle ilgileniyorsun beimle ilgilenmiyorsun oldu şimdi ben de bebek istiyorum 23 aydır uğraşıyoruz eşimle bu süre zarfında bütün ilgim sevgim eşimde bende aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum böyle sorunla karşılaşanlar oldu mu aranızda yani bebek olunca eşiyle arası bebk yüzünden açılanlar eşimle bu konuyu konuştuğumda ben seninle bebek için değil seni sevdiğim için evlendim diyor bebek olunca sana olan svgim bitmez çoğalır çünkü sen bizim parçamızı taşıyacaksın diyor:1hug:yorumlar için şimdiden teşekkürler sadce yüreğimdekileri paylaşmak istedim:enbuyukkk: