ŞOK!! Nevruz Hanım Esra Erol’a Rakip Oluyor!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Daha neler demeyim reyting rekorları kıran Nevruz Hanım Esra Erol’un Pabucunu Dama atıyor! Esra Erol’un sunuculuğunu yaptığı izdivaç programının dünkü canlı yayınından kovulan Nevruz hanımın başına talih kuşu kondu. Nevruz hanıma, izdivaç programı sunması için teklif sunulduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

ATV ekranların yayınlanan, sunuculuğunu Esra Erol’un yaptığı izdivaç programının konuşmaları ve gelendamat adaylarını sürekli reddetmesi ile gündemde olan gelin adayı Nevruz hanım hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

Nevruz hanım, dün canlı olarak yayınlan programda kendisine gelen talibini görmek istememesi ve çıksa dahi paravanı açtırmayacağını söylemişti. Programın sunuculuğunu yapan Esra Erol, Nevruz hanımın bu sözlerinin ardından onu stüdyodan kovmuştu.

Şimdi de Nevruz hanım hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre programın geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümünde izdivaç programında sunuculuk yapabileceğini söyleyen Nevruz hanıma bir televizyon kanalından izdivaç programı sunuculuğu yapması için teklif geldi. Yine iddia olduğu üzere Nevruz hanım bu teklifi kabul etti.

esra-erol-nevruz-hanim-29.jpg

1.5 aydır aynı mavi etek ...
Vala ben bilmiyorum izlemiyorum o tarz programları. Ne giyer ne giymez bilemem ama bir kaç sitede okuduğum kadariyla kadının evlenmeye niyeti yokmuş. Ama ünlü olmak amacına ulasmis. :))

İlk katıldığında izlemstm evliliıini saklamıs çünkü vajinusmusmuş evlilik sayılmazmışmış...

Böyle programları izlemek suç mu,kötü birşey mi ya da yüz kızartıcı suç mu herkes izlemiyorum o tarz programları diye savunmaya geçiyor."O tarz" derken alt metni ne yani bunun? Bunu diyenler hep haber kanalları,belgesel kanalları ya da sanat programları filan mı izliyor.Yani o tarz programlar izlense ne oluyor ki..

Ben hiç izlemem hatta gıcık kapıyorum izdivaç programlarına ama fekat lakin şu kadını duydum başkalarından tarkana benzeyecekmişmiş de ülkede akıllı çok birde bu akıllıyı sunucu yaparlarsa artık pes.

Kimse izlemiyo ama herkesin de programdaki kişilerden haberi var. :KK70:Bir kişi de açık yüreklilikle izliyorum arkadaş ne vaaa yani demiyo:KK71:

X