Şok iddia: Ünlü fast food zincirinden alınan menüden fare çıktı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
ABD’nin California eyaletinde yaşayan Devorise Dixon, popüler bir fast food zincirinden aldığı menüden fare çıktığını öne sürdü.
The Mirror’ın haberine göre; Dixon, restorandan aldığı menüyü yerken bir “kuyruk” gördü. Ve başta bunun tuhaf şekilli bir tavuk olduğunu sandı.

Fakat daha yakından bakınca Dixon, menüden çıkan şeyin tavuk değil, dondurulmuş bir fare olduğunu fark etti.

Türkiye'de de şubeleri bulunan fast food zincirinin patronu, Mirror’a yaptığı açıklamada, iddiayı destekleyen herhangi bir kanıt olmadığını söyledi. Dixon ise fare olduğunu iddia ettiğini ürünün fotoğrafını Facebook’a yükledi ve şunları yazdı:

DİKKATLE BAKTIM VE...
“Isırırken çok sert ve lastik gibi olduğunu fark ettim ki bu da dikkatle bakmamı sağladı. İncelerken de kuyruklu bir fare şeklinde olduğunu gördüm. Bütün vücudumu bir ürperme sardı. O andan beri kendimi tuhaf hissediyorum. Avukata gitme zamanı geldi. Fast food yemeyin!”

Olaya konu fast food zincirinin sözcüsü, hemen başlatılan soruşturma neticesinde Dixon'ın iddiasını kanıtlayacak bir delile ulaşılmadığını belirterek, “Dünya çapında gıda güvenliği en büyük önceliğimiz ve bu tür iddiaları çok ciddiye alıyoruz” açıklamasında bulundu.

iğrenç iğrenç ıııııııııııııııııııııııııı öööö

fare denilince aklıma direk mc donalds geldi :) bu tip haberler mc le çok anıldı :))

tavuğa bakılırsa kfc popeyes falan olmalı :)

Yarip baksaymis ya icinde beyaz et mi var bagirsak mi var tobe tobee:)))

Öğk bögk bu ne ya kusucam şimdi

bizim pek fast food kültürümüz yok cocuklarim bile dışarı çıkınca yemek için kurufasulye pilav isterler

o paneyi kesmek lazım belki fare şeklini aldı tavuk pişerken

valla bazı çekik gözlüler bunu afiyetlen mideye indirir

ıyyyyy öğkk çok iğrenç ya...bari markayı açıklasalar da yemesek....

o paneyi kesmek lazım belki fare şeklini aldı tavuk pişerken

valla bazı çekik gözlüler bunu afiyetlen mideye indirir
o bazılarına benim çekik gözlerim girmiyo değilmi
ya markayıda bulaydık iyiydi..
neyse yalandır yalan ınanmadım

Ben hep diyorim pis diye. Millet durmadan yiyor. Tadi da cok kötü bu meretlerin hayatta yemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…