Şok diyet mi lazım şimdi?

brenda chenowith

Kır zincirini, kes iplerini.
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
2.690
3.429
Selam kızlar. Kilo geçmişi olan biriydim geçen sene halletmiştim. Boyum 1,62 kilom 52'ydi uzun süre korudum ama bu kış stresten dolayı çok kilo aldım şu an 58-60 arası gidip geliyorum. Çok aşırı değil belki ama haziran başında tatile gidiyorum özgüvenim yerlerde. Fazla olmasa da biraz şu şişkinliği atmak için 10 günde neler yapılabilir?

Şok diyet yapma sakın iki katını alirsin daha sonra. Aktardan gercek bir yeşilçay al oncelikle. Sabah kalktiginda iç, ardindan yumurta, tarcinli ve toz zencefilli suzme yoğurt ye maydonoz ye. Tuzu azalt gunde bir cay kaşığı kadar tuz yeterli ki zaten yedigimiz cogu seyde sodyum var. Tuz deyip gecme deri altinda yag birikmesine sellulite neden oluyor. Suyu bol tuket 2,5 litre ic gunde. Bir sisen olsun ve onu gun sonuna kadar bitir. Ama bir anda icmeye calisirsan faydasi olmaz butun gun azar azar bardak bardak iç. Ictigin her bardak su metabolizmanı %30 artiracak çünkü. Ara ogunlerde bir elma dort bes badem findik ceviz ye bunlar yag asidi icerir ve yaglarin yakilmasini saglar. Mutlaka spor yap ama yuruyus ya da sabit hizda koşu degil. Kilo verdiren asil sey nabzin max duzeyde artmasidir. Cardio yapmalısın ve ardindan pilates. Aksam yediden sonra da bisey icme ve gece yatmadan once de limonlu su ya da yesil cay içip yat..

Selam kızlar. Kilo geçmişi olan biriydim geçen sene halletmiştim. Boyum 1,62 kilom 52'ydi uzun süre korudum ama bu kış stresten dolayı çok kilo aldım şu an 58-60 arası gidip geliyorum. Çok aşırı değil belki ama haziran başında tatile gidiyorum özgüvenim yerlerde. Fazla olmasa da biraz şu şişkinliği atmak için 10 günde neler yapılabilir?
Karabugday diyeti yap NET.

X