arkadaşlar bende pko var..fakat adetlerim düzenli yapılan kan testleride normal çıkıyor..bu kadında infelite mi oluyor?eşimde sperm sayısı 2 milyon çıktı.mikro denicez 15 ağustota tedaviye başlıcaz.lk tüp bebek denememiz fakat pko beni korkutuyor.doktorum pkl u olman tüp bebek için şans diyor fazla yumurta olduğundan..fakat pkluların çocuk düşürme gibi sorunları yok mu?çok enidişeliyim bende bişey yok diye düşünürken pklu olduğumu öğrendim.
adetin 21.günü lucrin daily ilacını kullanmaya başlıcam.bu ilacın yan etkileri var mı şeker hastalığı falan yapaıyomu?tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların zararları var mı.benim sağ göğsümdede kitle var meme kanseri yaparlar mı?hormon ilaçları neticede..bana yardımcı olursanız çok sevinicem..içinizde benim durumumda olan yada bilgisi olan varsa lütfen yazsın..çok endişeleniyorum.
adetin 21.günü lucrin daily ilacını kullanmaya başlıcam.bu ilacın yan etkileri var mı şeker hastalığı falan yapaıyomu?tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların zararları var mı.benim sağ göğsümdede kitle var meme kanseri yaparlar mı?hormon ilaçları neticede..bana yardımcı olursanız çok sevinicem..içinizde benim durumumda olan yada bilgisi olan varsa lütfen yazsın..çok endişeleniyorum.