Sohbet edebileceğim arkadaşlar arıyorum..

işte geldim burdayım ben arkadaşlık işinde ustayım:)nasılsınız arkadaşlar?bende yazıyı yeni gördum.ablamın forum sitesinden çok iyi arkadaşları olmuştu burdan neden olmasın kı.hem tanışalım hem geyik yapalım.ben konyadan hersele slm:=):KK55:

arkadaşlar benimde arkadaşa ihtiyaçım var kıskanmayan haset etmeyen insana karşı iyi olan yaa on yıllık bir arkadaşım var düşünün evlendi allah mesut etsin neyse kocasından kavgalı filan bunlar beni ilgilendirmez ben ise biraz salağım galiba tembel aklım başıma yeni geldi 28 yaşında kps çalışan ve iş bulmaya çalışan kilo vermeye çalışan bir kızım neyse aradı ilk nasıl sın filan demiyor yani o kadar tuhaf geldi ki hemen özelimi öğrenmeye çalışan ve o kadar kıskanç kı banka sınavının yazılısını kazandım kıskançlık krizine girdi mulakat olmadığı tabi yani birşeyler anlatacağım beni anlayacak insanlara ihtiyaçım küçük bir ilçedeyim küçümseme değil kesinlikle yanlış anlamayın bir arkadaşım var kps ibf mezunuyum işletme dört yıllık doksan üstü kazanmak zor yok neymiş basitmiş o puanı almak filan arkadaşlardan konuşunca rahatlamak değil sinir krizine giriyorum kafa dengi bir arkadaş arıyorum

Buraya yazdığımda 26 yaşındaymışımmm... 1 sene geçmiş aradan.. vay bea..
Benimde arkadaşlarım olsa.. birlikte dertleşsek konuşsak.. birlikte zayıflasak.. spora gitsek... film izlesekk...
Valla sevgiliden kocadan çok bir kardeşe arkadaşa ihtiyacım var...

arkadaşlar benimde arkadaşa ihtiyaçım var kıskanmayan haset etmeyen insana karşı iyi olan yaa on yıllık bir arkadaşım var düşünün evlendi allah mesut etsin neyse kocasından kavgalı filan bunlar beni ilgilendirmez ben ise biraz salağım galiba tembel aklım başıma yeni geldi 28 yaşında kps çalışan ve iş bulmaya çalışan kilo vermeye çalışan bir kızım neyse aradı ilk nasıl sın filan demiyor yani o kadar tuhaf geldi ki hemen özelimi öğrenmeye çalışan ve o kadar kıskanç kı banka sınavının yazılısını kazandım kıskançlık krizine girdi mulakat olmadığı tabi yani birşeyler anlatacağım beni anlayacak insanlara ihtiyaçım küçük bir ilçedeyim küçümseme değil kesinlikle yanlış anlamayın bir arkadaşım var kps ibf mezunuyum işletme dört yıllık doksan üstü kazanmak zor yok neymiş basitmiş o puanı almak filan arkadaşlardan konuşunca rahatlamak değil sinir krizine giriyorum kafa dengi bir arkadaş arıyorum
Merhaba baya önce yazmışsın ama yeni gordum

TE="fataldanger, post: 36262974, member: 268963"]Asla yalnızlıktan şikayetçi olan biri olmamıştım. Ama bu aralar ya paylaşacak çok şeyim olduğundan/biriktiğinden ya da bu aralar gerçekten yalnızlığa ara vermek istediğimden, beni bıktırdığından, sohbet edebileceğim, birbirimizle dertleşebileceğimiz, birbirimizden akıl ve tavsiye alabileceğimiz, soyut manada birbirimizin omzunda ağlayabileceğimiz arkadaşlar arıyorum. Böyle ifade etmek sanki biraz absürt gibi geldi benim de kulağıma, ama başka nasıl dile getirebilirdim bilmiyorum... Mesela var mı sizin de içinizde böyle en azından internet üzerinden bu şekilde muhabbetler kurmak isteyen, kız kıza kaynatmak, dertleşmek, paylaşmak isteyen? Varsa ben de bu tür iletişimlere açık olduğumu belirteyim. Daha evvel burdan tanışıp konuştuğum kişiler olmuştu ama zamanla ya hesaplara girmedik, ya unuttuk birbirimizi, bitti gitti :)

Diğer yandan Ankara'da yaşıyorum. Eğer burdan arayacağına dışarıda, somut hayatının içinden bul diyorsanız nerelerden edilinilir arkadaş fikriniz var mı :)

Böyle yazınca tabii insan kendini ucube gibi hissediyor ama başka yolu yok ki..[/QUOTE]
Bnde

slm kızlar Rabbim hepimizi kalbi temiz insanlarla karşılaştırsın
Arkadaşlarım var ama ne bileyim can dost edinemedim ona yanıyorum ben de sizler gibiyim
Bu kadınlara noluyor inanın anlayamıyorum, bir laf sokma yarışındalar sanki, yakın arkadaşım bunları yapınca çok üzülüyorum...

Asla yalnızlıktan şikayetçi olan biri olmamıştım. Ama bu aralar ya paylaşacak çok şeyim olduğundan/biriktiğinden ya da bu aralar gerçekten yalnızlığa ara vermek istediğimden, beni bıktırdığından, sohbet edebileceğim, birbirimizle dertleşebileceğimiz, birbirimizden akıl ve tavsiye alabileceğimiz, soyut manada birbirimizin omzunda ağlayabileceğimiz arkadaşlar arıyorum. Böyle ifade etmek sanki biraz absürt gibi geldi benim de kulağıma, ama başka nasıl dile getirebilirdim bilmiyorum... Mesela var mı sizin de içinizde böyle en azından internet üzerinden bu şekilde muhabbetler kurmak isteyen, kız kıza kaynatmak, dertleşmek, paylaşmak isteyen? Varsa ben de bu tür iletişimlere açık olduğumu belirteyim. Daha evvel burdan tanışıp konuştuğum kişiler olmuştu ama zamanla ya hesaplara girmedik, ya unuttuk birbirimizi, bitti gitti :)

Diğer yandan Ankara'da yaşıyorum. Eğer burdan arayacağına dışarıda, somut hayatının içinden bul diyorsanız nerelerden edilinilir arkadaş fikriniz var mı :)

Böyle yazınca tabii insan kendini ucube gibi hissediyor ama başka yolu yok ki..
ayyyy bende burdayım hemde ankaradayım:d. kendimi buldum vala.pazar günümü bütün gün evde oturarark geçirdim o derece düşün halimiii

2 sene önce tek ve en iyi arkadaşım öldü. o zamandan beri hiç arkadaş edinemedim. zaten sürekli taşınıp durduk eşimle. şimdi antalyada yaşıyoruz, oturduğum yerde de gittiğim kursta da arkadaş edinemedim yine. eşimin 2 yakın arkadaşı var (erkek) sadece onlarla muhabbetim var o da eşimin gözetiminde. bende arkadaş arıyorum:KK43:(

2 sene önce tek ve en iyi arkadaşım öldü. o zamandan beri hiç arkadaş edinemedim. zaten sürekli taşınıp durduk eşimle. şimdi antalyada yaşıyoruz, oturduğum yerde de gittiğim kursta da arkadaş edinemedim yine. eşimin 2 yakın arkadaşı var (erkek) sadece onlarla muhabbetim var o da eşimin gözetiminde. bende arkadaş arıyorum:KK43:(
Hosgeldin canim.basin sagolsun oncelikle cok uzuldum.gel buraya konusalm forumdan cok guzel arkadaslik ediliyo

hoşbuldum doakolik, teşekkür ederim. valla kadınlar kulubü olmasa konuştuğum hiç kadın yoktu (kayınvalidem hariç).
Kiyamam sana canim.benmde cok arkadasim yok ama forumda iyi arkadasliklar iyi sohbetler oluyor gercekten.tek sıkıntı aynı şehirde yaşayan birini bulamadım henüz:)

Kiyamam sana canim.benmde cok arkadasim yok ama forumda iyi arkadasliklar iyi sohbetler oluyor gercekten.tek sıkıntı aynı şehirde yaşayan birini bulamadım henüz:)
evet henüz bende denk gelemedim ama olsun. insan karşısında konuşabileceği biri olduğundan emin olunca internete de razı oluyor.

X