soğumaya başlayan bir erkeğin gönlü nasıl alınır?

lloizz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
185
45
Merhabalar, sevgilimle 5 aydır beraberiz güven probleminden bir tartışma yaşadık benim yüzümden açıldı konu ve ben bu durumda gerçekten haksızım. beni sevdiğini ama bana ister istemez kırıldığını bu yüzdende uzaklatırmış soğutmuş benden bu olanlar. kendimi düzelteceğimi çeki düzen vereceğimi söyledim fakat nasıl gönlünü alabilirim nasıl düzeltebilirim? beraber bir gelecek düşünüyorduk şimdi onu kaybetmek istemiyorum. boşver umursama üstüne gitme demeyin lütfen, tek dostum tek sırdaşım o en zor zamanımda benim yanımda olan o.

Merhabalar, sevgilimle 5 aydır beraberiz güven probleminden bir tartışma yaşadık benim yüzümden açıldı konu ve ben bu durumda gerçekten haksızım. beni sevdiğini ama bana ister istemez kırıldığını bu yüzdende uzaklatırmış soğutmuş benden bu olanlar. kendimi düzelteceğimi çeki düzen vereceğimi söyledim fakat nasıl gönlünü alabilirim nasıl düzeltebilirim? beraber bir gelecek düşünüyorduk şimdi onu kaybetmek istemiyorum. boşver umursama üstüne gitme demeyin lütfen, tek dostum tek sırdaşım o en zor zamanımda benim yanımda olan o.
Ne yaşadığınıza bağlı ,
Güven kaybedilirse kazanması çok zor .

Sizin bu durumu düzeltmeniz için ancak size şans vermesi gerekıyor ki hata yapmadıgınızı görsün

Ama ben bu konularda genelde konuşulup özrün dilenip karar verecek kişinin rahat bırakılması gerektiğini düşünüyorum
Çünkü bu hatanızı başınıza kakmayacagı ne malum
Çünkü ay sen çok ısrar etmiştin ama bak yine yaptın durumu olabılır
Özrünüzü dileyin kenara çekilin

hem de kafasını toplasın kendi kararını versin
5 ay onu kaybetmek istemıyorum demek için çok erken ayrıca

Bir de eğer guven onun çooook kırmızı çizgisiyse bırakın gitsin sonradan her ne kadar düzeltseniz bile unutamayabılır

Sizin bu durumu düzeltmeniz için ancak size şans vermesi gerekıyor ki hata yapmadıgınızı görsün

Ama ben bu konularda genelde konuşulup özrün dilenip karar verecek kişinin rahat bırakılması gerektiğini düşünüyorum
Çünkü bu hatanızı başınıza kakmayacagı ne malum
Çünkü ay sen çok ısrar etmiştin ama bak yine yaptın durumu olabılır
Özrünüzü dileyin kenara çekilin

hem de kafasını toplasın kendi kararını versin
5 ay onu kaybetmek istemıyorum demek için çok erken ayrıca

Bir de eğer guven onun çooook kırmızı çizgisiyse bırakın gitsin sonradan her ne kadar düzeltseniz bile unutamayabılır
özrümü diledim o da bir şans verdi sana bıraktım her şeyi düzelt durumu dedi. ben bu durumda ne yapabilirim peki?

size sans vermesi gerekli gonulsuz de olsa.. siz de zamanla sozunuzu tuttugunuzu gostereceksiniz. iyiki bir sans daha vermisim bak duzeldi sozunu tutuyor diyecek karsi taraf tekrar guven insa edilir..

Umursama demek zorundayim.

Duzeltecegini soylemissin hala etki etmemis. Suan ya olmaz, ya da tum kurallari onun koydugu bir oyun oynarsiniz. Ikisi de seni mutlu etmez.
düzelteceğimi söyledim o da sana bağlı düzelip düzelmemem dedi sana bıraktım kendimi göreceğiz ne oalcağını diyor

size sans vermesi gerekli gonulsuz de olsa.. siz de zamanla sozunuzu tuttugunuzu gostereceksiniz. iyiki bir sans daha vermisim bak duzeldi sozunu tutuyor diyecek karsi taraf tekrar guven insa edilir..
şans verdi sayılır ama bundna sonra nasıl hareket etmeliyim bilemiyorum

düzelteceğimi söyledim o da sana bağlı düzelip düzelmemem dedi sana bıraktım kendimi göreceğiz ne oalcağını diyor

Özür dilediyseniz tamam dediyse konu kapanmıştır. Uzatmanıza gerek yok işte. Sevgiliniz de soğumuştur. Siz de üstüne düşüp, ne zaman düzeleceksin vs diye sormayın. Normal sıradan konuşun işte. 2-3 gün sonra normale döner. Hemen yakın olmasını beklemeyin. Yapacağınız en büyük hata bence üstüne çok fazla düşmek, onu sorgulamak, ilgi beklemek falan olur. Kendi haline bırakın. Ayrılmıyorsunuz sonuçta. Düzelir.

Çok kritik bir şey gibi davranırsanız karşı taraf da öyle davranır. O yüzden konu kapanmış, sıradan gündelik muhabbetinize devam edin.

Seven insan sevdiğine kırılır ama soğumaz. Sen daha küçüksün. Önüne çok daha iyi insanlar çıkacak buna İnan. Senin yaşında çoğumuz belki böyleydik ama gülüyorum o halime. Her gecenin bir gündüzü vardır. Üzme kendini. Seviyorsa sensizliğe dayanamaz zaten. Sevmiyorsa iple de bağlasan ayaklarına da kapansan gider. :110:

Özür dilediyseniz tamam dediyse konu kapanmıştır. Uzatmanıza gerek yok işte. Sevgiliniz de soğumuştur. Siz de üstüne düşüp, ne zaman düzeleceksin vs diye sormayın. Normal sıradan konuşun işte. 2-3 gün sonra normale döner. Hemen yakın olmasını beklemeyin. Yapacağınız en büyük hata bence üstüne çok fazla düşmek, onu sorgulamak, ilgi beklemek falan olur. Kendi haline bırakın. Ayrılmıyorsunuz sonuçta. Düzelir.

Çok kritik bir şey gibi davranırsanız karşı taraf da öyle davranır. O yüzden konu kapanmış, sıradan gündelik muhabbetinize devam edin.
öyle dediğinde üzerine ilk önce çok düştüm sorguladım bayağı ama kapattım sonra konuyu normal davranıyorum her zamanki gibi umarım düzelir

şans verdi sayılır ama bundna sonra nasıl hareket etmeliyim bilemiyorum

Kendin olmaya devam et
Bu kafada adamlar sana suçlu hissettirir ki rahat etsin, sen kendini kanıtlamak adına rahat bırakırsın o kafasına göre takılır. Bu durumu kullanır gayet rahat, o yüzden kendin ol, beğenmiyorsa ilerlesin

Kuzum bir zamanlar benim yaptığım hatayı sende yapmışsın beni öyle manipüle etmiştiki her hatanın bende olduğunu söylerdi bende değişeceğimi söylemiştim bayağı uğraşmıştım ama meğer beni aldatıyormuş sonrada bunu bahane etti ayrıldı benden baştan onu kaybetmenin korkusunu yaşıyorsun ama 7 ay sonra alışacaksın ve iyiki gitti diyeceksin merkezine koymaman gerektiğini tecrübe edeceksin ve başka biri için değişmemen gerektiğini anlayacaksın lütfen bir erkeğin tek dostun tek sırdaşın olmasına izin verme eninde sonunda giderler arkadaşların olsun gerektiğinde birinden vazgeçmeyide bil yoksa olan sana olur ben bana yaptığı kötülüklere göz yuma yuma o kadar perişan hallere düşmüştüm ki artık ağlamaktan gözlerim şiş şiş oluyordu sonra aldattığını beni aptal yerine koyduğunu başından beri yalanlar söylediğini öğrenince artık ip koptu sinir krizi geçirip hastaneye kaldırıldım insanlara rezil oldum dedilerki bilerek yaptı sırf ilgi için daha ne dedikodular yaptılar arkamdan çirkince iftiralara meze olmuştum o eski sevgilim yüzünden sonra pişman olmuştu 6 ay sonra yazmıştı bana ama hala aynı yalanlar aynı yalanlar değmeyecek insanlara vericek ne vaktim var ne zamanım artık eski ben değildim gerektiğinde vazgeçip gidiyorum artık bana saygısı olmayana benimde saygım olmaz nokta. Lütfen kendini ezdirmemeye dikkat et ve ipleri onun eline verme gerektiğinde ondan vazgeçebileceğini göstermezsen senden çok vazgeçerler tecrübe ederek anlayacaksın bunu

X