• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğumak için yer arıyorum

dorayaki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2022
28
8
1
24
selamlar.yeni üyeyim,aslında bunu sormak için üye oldum diyebilrim ama uzun zamandır okurum burayı.neyse konuya geçeyim.

ben insanlardan çok çabuk soğuyorum.mesela bi arkadaşım beni bi buluşmada ektiyse ona karşı asla eskisi gibi olamıyorum,içimden gelmiyor.bütün akrabalarım hatta aile üyelerim için bile aynıyım.herkes bazen yanlışlıkla karşısındakini üzecek şeyler söyler-patavatsızlık yani-ben de yapıyorumdur illa(yapmamaya çalışsam da)fakat biri beni üzecek bir laf edince ondan tiksiniyorum resmen.benim gibi olan var mı?ya da bir tavsiyeniz.konu hakkında bilginiz??

selamlar.yeni üyeyim,aslında bunu sormak için üye oldum diyebilrim ama uzun zamandır okurum burayı.neyse konuya geçeyim.

ben insanlardan çok çabuk soğuyorum.mesela bi arkadaşım beni bi buluşmada ektiyse ona karşı asla eskisi gibi olamıyorum,içimden gelmiyor.bütün akrabalarım hatta aile üyelerim için bile aynıyım.herkes bazen yanlışlıkla karşısındakini üzecek şeyler söyler-patavatsızlık yani-ben de yapıyorumdur illa(yapmamaya çalışsam da)fakat biri beni üzecek bir laf edince ondan tiksiniyorum resmen.benim gibi olan var mı?ya da bir tavsiyeniz.konu hakkında bilginiz??
O sana öyle yapıyor diye sende yapmak zorunda değilsin

• Beğen
Reactions: Cac

Resmen ben. Dur şuraya park edeyim.

Hatasız kul olmaz deyin :) Valla bunun çözümü var mıdır bilemiyorum bazı hatalarda insanları tak diye çıkarmak gerekiyor ama atıyorum buluşacağınız gün gerçekten bir işi çıktı gelemedi bunda da soğumamak lazım. Duruma göre karar vermeniz gerekiyor yani.

Soğuyup tekrar ısınıyor musunuz yoksa kin mı tutarsınız? Böyle sizin için çok zor olur hayat ya bende boğayım soğumam için küçük şeyler sebep olabilr Çünkü ben dikkat ederim küçük detaylara hassasiyet gösterip ayni şekilde davranılmayibca bi bozulup uzaklaşirim ama hayatımdan çıkarmam için daha büyük daha önemli olaylar etkili olur

Kendine yuk erme derim yani tanıdığın insansa neyi neden hangi amaçla yapmış bilirsin hatasız insan olmaz tabi sen de kendin demissin patavatsızlik yapabilrim diye yani hosgorecegimiz,hayatımızdaki yerine göre muamele edeceğimiz kişilere göre davranmak lazım.cok da gereği yoksa sal gitsin

Ben bunun sizin egonuzla ilgili olduğunu düşünüyorum yani siz görünüşte egolu değilsinizdir belki ama his olarak egonuz vardır.Bu da size kimsenin yanlış yapamayacağını emrediyordur bilinç altınızda.Tedavi değilse de bir destek alabilirsiniz.Tabi ben doktor değilim benim düşüncelerim bunlar.

Dünyanın en kindar insanı olabilirim. Ama çabuk soğumam. Yavaş yavaş biriktiririm.
Soğuma dayanılmaz bir noktaya gelince hayatımdan çıkartırım . Kötü mü yapıyorum bilmiyorum:confused:
Ama bildiğim şey sadece iyi niyetine çoook güvendiğim insanlardan soğumuyorm

Herkes soğuk buluyor beni sakin veya kibirli bilemiyorum
Ama kafamda kurma huyum da var
:KK53:

Tabi beşer şaşar.

Çok hayalkırıklığı yaşadınız mı bugüne kadar?
İnsanlardan çok mu şey bekliyorsunuz,?
Veya çok ince düşünceli biri misiniz?
Karşıdaki aynı incelikte olmayınca batıyor olabilir

Soğuyup tekrar ısınıyor musunuz yoksa kin mı tutarsınız? Böyle sizin için çok zor olur hayat ya bende boğayım soğumam için küçük şeyler sebep olabilr Çünkü ben dikkat ederim küçük detaylara hassasiyet gösterip ayni şekilde davranılmayibca bi bozulup uzaklaşirim ama hayatımdan çıkarmam için daha büyük daha önemli olaylar etkili olur
yaptığı şeye göre değişiyor aslında.mesela iki üç kere soğurum sonra bir daha da konuşmam.ve evet sanırım detaycı insanlarda görülüyor.

Dünyanın en kindar insanı olabilirim. Ama çabuk soğumam. Yavaş yavaş biriktiririm.
Soğuma dayanılmaz bir noktaya gelince hayatımdan çıkartırım . Kötü mü yapıyorum bilmiyorum:confused:
Ama bildiğim şey sadece iyi niyetine çoook güvendiğim insanlardan soğumuyorm

Herkes soğuk buluyor beni sakin veya kibirli bilemiyorum
Ama kafamda kurma huyum da var
:KK53:

Tabi beşer şaşar.

Çok hayalkırıklığı yaşadınız mı bugüne kadar?
İnsanlardan çok mu şey bekliyorsunuz,?
Veya çok ince düşünceli biri misiniz?
Karşıdaki aynı incelikte olmayınca batıyor olabilir
kesinlikle çok ince düşünceli biriyim.bir lafı söylemeden 2 kere düşünürüm.sizin yaptığınız da doğru bence,herkes öyle yapar.kindarlık bende de var maalesef :(

Ben bunun sizin egonuzla ilgili olduğunu düşünüyorum yani siz görünüşte egolu değilsinizdir belki ama his olarak egonuz vardır.Bu da size kimsenin yanlış yapamayacağını emrediyordur bilinç altınızda.Tedavi değilse de bir destek alabilirsiniz.Tabi ben doktor değilim benim düşüncelerim bunlar.
evet haklısınız aslında.dışarıya yansıtmasam da ben de bazen egolu olduğumu düşünüyorum

yaptığı şeye göre değişiyor aslında.mesela iki üç kere soğurum sonra bir daha da konuşmam.ve evet sanırım detaycı insanlarda görülüyor.
Evet anladım aynı şeyler bikac kez tekrar ederse bende yanlışlık değil kasıt ya da değersizlik ararım o konuda evet soğurum bence de eğer düşmanca hisler beslenmiyorsa nazik ,düşünceli insana değer verip empati yetisi yüksek insanlarda daha sık oluyor detaycilik ve amaaanmm boşvercii olunmuyor kolay kolay

kesinlikle çok ince düşünceli biriyim.bir lafı söylemeden 2 kere düşünürüm.sizin yaptığınız da doğru bence,herkes öyle yapar.kindarlık bende de var maalesef :KK43:
Kesinlikle bu durum ince fikirli olmakla ilgili. Bende çocukluk arkadaşlarımın hatalarını önemsemem sadece. Diğer arkadaşlarımdan samimiyetsiz bir tavır görürsem soğurum. Örneğin birine kahve sözü verdiysem mutlaka tutarım, elzem bir durum olursa vaktinde haber veririm. Böyle şeylere uymayanlar da var gayet sıkıcı oluyor bir daha görüşesim gelmiyor. Haa umrumda da olmuyorlar.

Böyle yaşamak zor olur. Özellikle aile üyelerinden nefret edemez insan ya ne yapsalarda unutur unutmuş gibi yaparsın çünkü onlar candır. Bunun dışında da insanlar size ne kadar değer veriyorsa sizde o kadar verin ama hemen soğursaniz yarın bir gün eşiniz olunca ondanda birden soğursaniz napcaksiniz ki. Yani herşey biraz göz yummak bazı şeyleri görmemek çok fazla takmamaya bağlı. Yoksa insanlar nasıl yirmi yıl evli kalıyor ki

Back