soğuktan kızaran cilt için ne önerirsiniz?

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
kızlar beyaz tenli olduğum için çok çabuk renk değiştiren bir cilde sahibim..özelliklede soğukta cildimin kızarmasından bıktım..adeta kıpkırmızı oluyor..sıcakta da öyle ama soğukta daha bir garip oluyor..bunu önlemek için yapabileceim bir şey var mı?

annem sen denizde de brozlaşamayanlardan ıstakoz olup yanan sonra şıp diye rengi açılanlardansın;beyazlıgından kaynaklanıyor bunun çözümü üzgünüm yok ama yıne de yüzünü sıcak tut yüz felci riskine karşın

annem sen denizde de brozlaşamayanlardan ıstakoz olup yanan sonra şıp diye rengi açılanlardansın;beyazlıgından kaynaklanıyor bunun çözümü üzgünüm yok ama yıne de yüzünü sıcak tut yüz felci riskine karşın

canım aslında ilk başta evet ıstakoz gibi kııpkırmızı oluyorum yanıyorum adeta cayır cayır ama eğer çok uğraşırsam bronzlaşabiliyorum..ama önce bi ıstakoza dönüşmem lazım..of ya uyuz oluyorum bu halime..keşke bronz yada esmer olsaydım..en ufak bir sıcaktan bile kıpkırmızı oluyorum..hele soğukta daha beter oluyor burnum filan hep kıpkırmızı oluyor..ay pudra filan da fayda etmiyor..şöyle ılık bir ortamda normale dönüyorum..ne sıcak olucak ne de soğuk..ılık olması lazım yani normal görünebilmem için :kızgın:

bende acik tenli oldugum icin öyle oluyorum canim...burnum özellikle,palyaco burni gibi oluyor:KK43:
ben nemlendirici krem sürüp ten rengimden bir ton koyu pudra sürüyorum canim,bana göre etkisi var...

Bu Tip cilde yapacak pek bisey yok benimde bildigim kadariyla..
Hassas ve ince cilt tiplerine gøre urun kullan yeter.

Onlarda kizarikligi azaltabilir ama gidermez, cildin ince oldugundan kan damarlarin dahada yakin cildin ust tabakasina.

Ama cildin ince degilde sadece hassas ise bircok urun bulunur gidermek icin, bir cilt doktoruna gørun derim

ilk çaglarda renk eksikligi bir hastalıktı insanlar güneş gördükçe bunu atmışlardır sizlerdeki beyazlık : genetik bir bozukluk renkliligi saglayan melanin olmaması 'ALBİNO' denilen hastalıgın bir öncesidir halinizew şükredin beterin beteri var içsel tedbir alabilirsiniz brokoli,ıspanak,domates,havuc,kuru kayısı tüketin içten dogal renklenirseniz sogukta kızarma aza iner

teşekkür ederim kızlar.. yapabileceği birşey varsa bir cilt doktoruna görünmek gerçekten iyi fikir..daylightcım saydıkların gerçekten normalde h,ç tüketmediğim ürünler.çok az tüketiyorum hepsini de..ama bunan sonra bol bol tüketiceğime emin olabilirsin..inşallah faydasını görürüm..tamamen kurtulmam tabiiki imkansız fakat olabildiğince aza indirsem bile yeterli benim için..

sen zayıfsın arkidişim ne yapsan ne yesen yaramıyor dersek kendinden ümit kesmene yol açarız bu da çok yanlış bir telkındir sen dermatologdan önce bir elime geçsen de senı bır dahiliyeciye götürsem(saglıklı bünyenin yansıması cilttir) ne iyi olur sonra beslenme dogrulugu için dietisyene

sen zayıfsın arkidişim ne yapsan ne yesen yaramıyor dersek kendinden ümit kesmene yol açarız bu da çok yanlış bir telkındir sen dermatologdan önce bir elime geçsen de senı bır dahiliyeciye götürsem(saglıklı bünyenin yansıması cilttir) ne iyi olur sonra beslenme dogrulugu için dietisyene

ya okadar ciddi bir sorunum mu var benim şimdi anlamadım ben fisfisfisfisfisfis

yok yaw sorunlusun demek istemedim hani yadigini eriten,hızlı çalışan metabolizmanın neden kaynaklandıgı çözmek için doktur araştırma anlamında dedim mesela dietisyen kontorolünde her hafta bir karbonhidrat verilir düzenli tartılırsın hangisi ne kadar calori kılo artışı hangisinde olmuş,durmuş bu gözlemlenir falan filan

bende de bu sorun var yaz kış palyaco gibiyim artık siinr oluyrm varsın hiç beyaz olmasaydm

X