- 26 Eylül 2014
- 4.521
- 9.861
-
- Konu Sahibi atanamayanogretmen
Teşekkür ederim iyi ki yazdınız ben süt verdikçe mutlu olurdum doyuyorlar diye, dikkat edelim inşallah hastalanmazlar.Sutu mümkün mertebe normal şekilde vermeyin. Ya laktozsuz alın ya da içine su katin. İshal olur hayvanlar. Tavuk kemiği vermeyin sakın.
Belediyeye bağlı veterinerler oluyor bir araştırın derim.
Veterinerler o arayın en mantıklısı. Belediye ile anlaşmalı veteriner var mı diye.Teşekkür ederim iyi ki yazdınız ben süt verdikçe mutlu olurdum doyuyorlar diye, dikkat edelim inşallah hastalanmazlar.
Yaptığım mama da dokunmaz inşallah
Belediyeyi aradım ama dediğim gibi hiç yardımcı olmadı telefondaki kişi. Yarın tekrar ilgileneceğim bu konuyla
Grupları araştırayım teşekkür ederimÇok şekerler, sahiplendiremez misiniz? facebookta köpek sahiplendirme grupları var, katılıp fotolarını atarsınız.
hangi şehir bu arada?
Üniversitenin veterinerlik fakültesine götürseniz belki yardımcı olurlar.Grupları araştırayım teşekkür ederim
Buralarda sahiplenen çıkar mı emin olamıyorum
Yozgatın ilçesi
Hazır mamaların da çeşitleri oluyor galibaAhh kuzular ya inşallah biran önce iyi olurlar.Ben bakmadım ama bakan komşular kemik kaynatıp ekmek doğrayıp veriyordu hazır mama da verebilirsiniz.Veteriner bulamazsanız intagramdan birkaç veterinere yazın isterseniz belki ilaç tavsiyesi filan verebilirler bağışıklığı biraz toparlamak için
Çok incesiniz teşekkür ederim
Teşekkür ederimÜniversitenin veterinerlik fakültesine götürseniz belki yardımcı olurlar.
Çok incesiniz teşekkür ederim
Yanlış anlaşılmak istemem, herhangi bir talepte bulunmak değildi amacım.
Umarım iyi gelecek bir şeyler yapabilirim de masrafları önemli değil bir şekilde halledilir
Yozgat'ta veterinerlik yok bildiğim kadarıyla.Üniversitenin veterinerlik fakültesine götürseniz belki yardımcı olurlar.
İnternetten araştırdım, varmışYozgat'ta veterinerlik yok bildiğim kadarıyla.
Acaba anneleri nerede?
Altlarına battaniye koyabilirsiniz karinlarından isinirlar birde sıcak suyu şişeye koyup bir kumaşa sarıp yanlarında tutabilirsiniz yavru oldukları için kurcalamazlar. İç parazit dış parazit önemli veteriner görse iyi olurdu.
Yavru yaş mama temin edebilirsiniz facebooktan instagramdan ilan açın belki yuvaları olur... oy kuzularim benim çok güzeller...
Sut ya sulu verin yada laktozsuz..