Soğukluk

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
Meseleye şöyle bi açıklamayla giriş yapayım.Erkek arkadaşımla yaklaşık iki yıldır bi birlikteliğimiz var.Ben öğrenciyim ve batıda yaşıyorum, kendisi öğretmen ve doğuda hizmet ediyo.Bu nedenle çok sık yüzyüze gelemiyoruz.İki yıldır sadece iki kere yüz yüze görüşebildik.İlk 2011 de bayram tatilinde görüştük ikincisi de 2012 nin ağustos ayında.Şu ara kredi çektiği için masrafları arttı ve bunu bahane mi ediyo bilmiyorum ama sürekli buluşmayı erteliyo.Sözde bayramda gelecekti yanıma sonra 15 tatile ertelendi ve dün konuştuğumda borçlarımdan dolayı 15 tatilde de gelemeyeceğini belirtti.Şu sıralarda tavırları çok kırıcı ve net.En ufak bişeyden nem kapar oldu.Pireyi deve yapıyo ve her söze bağırarak karşılık veriyo.Sizce gerçekten kredi borçları yüzünden mi görüşmek istemiyo yoksa beni görmek istemediğinden mi gelmek istemiyo.Bana biraz bahane gibi geliyo çünkü dediğim gibi çok sık görüşme imkanımız olmuyo ama tatilleri de değerlendireyim de bi yüzünü göreyim demiyo.Fırsat yaratmıyo diye kızamam ama olan fırsatları da elinin tersiyle geri itiyo.her gün görüntülü bi şekilde konuşuyoruz .Kendi adıma bi gün görmesem özlüyorum çünkü.Acaba bu sık görüşmeler bi bıktırdı onu? Sizce ne yapmalıyım??yardımm

Ben yeniyim kızlar konuyu hangi başlık altında açmışım yahuu 'mizahhh' inanamıyorum :)

Bu ilişki bana çok sağlıklıymış gibi gelmedi.
Yılda bir defa yüz yüze görüşmek hele...
İnsanlar yurt dışında yaşayıp da bu sürede çok daha fazla görüşüyorlar.
Gelip, görüp, gitmenin parayla bir alakası yok.
Önceden alınan uçak biletleri bile günümüzde 30-40 tl civarında.
Çok sıkışık durumda olsa bile insan 2-3 hafta dişini sıkarak gayet bu parayı bir kenara ayırabilir, atla deve değil.
Yani 3-4 ay gibi bir sürede görüşmeniz beyefendiyi ne zengin yapar ne fakir...
Bu yüzden başka sebeplerle görüşmediğini düşündüm.

Cevap için teşekkürler :/

başka cevap verecek olan yok mu?

Yeniyim benn acemiliğime geldi :)

konuyu kapatabilr miyizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…