tam olarak onun size davrandığı gibi tabii ki. en sevmediğim şey trip. bal gibi de trip atmış. hiç sallamayın. selam selamMerhaba arkadaşlar kamuda çalişıyorum.birkaç ay oldu yeni işime başlayalı.Biraz yabancilik çektim başka kurumdan geldim bu kuruma.Kadro karışık iyisi de var kötüsü de haliyle.Bir kız arkadaşla kısa zamanda samimileştik ortak noktalarımiz çok onu fark ettim kaliteli bir arkadasligimizin olucağina inandım.iş haricinde kendisiyle dişarida da aktivitelerimiz olur diye planladik.Bir süre başka bir alanda çaliştım kurumda o ara göremedik birbirimizi.Yazdı konuştuk ama sonra soğuk aldım o ara yoğunluktan da yazamadim sonraki zamanda hal hatır soramadim.Aklimdaydi hep.Sonra yazdım kendisine saatler sonra cevap verdi tripli cümleler kullanmadı ama çok çok soğuktu.Cümle sonlarinda nokta kullandi hep oysaki hiç öyle konuşmazdı.2 3 hafta ben yazmadım diye öyle olduğunu düşündüm.Ben de hastaydım dedim baktim hiç buna rağmen üslubunu degiştirmedi.özlemişim seni dedim buna yanit vermedi geçiştirdi.Göruşurüz dedim sonlandırdim mesajlari.Bir daha konuşmadik ve rahatsizlik duydum eften püften şeylerle uzaklaşan bir arkadaş istemiyorum ben.Kendisine buluşalim diyecektim ama tavrindan dolayi vazgeçtim.Kendisiyle yakin zamanda karşilaşicaz aynı alanda olucaz ve ben nasıl davrancağıma karar veremedim henüz bana ne dersiniz?
NEden böyle davraniyorsun demiyim mi?
ben olsam demezdim.NEden böyle davraniyorsun demiyim mi?
olgunluk yaşla olmuyor. yedisinde neyse yetmişinde o. o hep böyle biriydi ve böyle olacak her zaman da30 yaşindayim kendisi benden büyük evli çocuklu ben bekarım haliyle daha bir olgunluk bekledim kendisinden.Ben karşima alayim konuşayim mi bilemedim
Uğrasmak, sormak, konuşmak icinizden geliyorsa konuşun belki başka bir sorunu vardir sizin tercihiniz.NEden böyle davraniyorsun demiyim mi?
Ya ne demek saygı duyarım.Uyuşuk tipleri sevmem diyorsunuzbırakın hastalığı ben yorgunken veya canım istemezken bile cevap vermiyorum maalesef. Çünkü keyfim… Bence gayet geçerli bir sebep. bu sebepten beni bırakan kendi kaybeder
Bence orda samimiyet önemli. Arkadaşlarım beni bilirler ve girlinred böyle yapıyor aramayalım onu boşver demezlerYa ne demek saygı duyarım.
O sizin paşa keyfiniz.
Bu da benim paşa keyfim.
Mesela cevap geç verir ya da vermez vs ama işi düştü mü yazar arar hayatta açmam.
Birde bir komşum var. Sigara kullanıyor. Gidiyorum mutfağında oturmaya mahkum ediyor, geliyor mutfağımda devamlı sigara içiyor. Bu da bana göre terbiyesizlik.
Duman altı kalıyoruz. İçiyorsan git iç gel.
Bana göre denge çok önemli…
Senin hayatını sorgulamıyorum, arkadaş ilişkini elestireyim. Çok samimi ol gaz çıkar istersen sorun yok.Bence orda samimiyet önemli. Arkadaşlarım beni bilirler ve girlinred böyle yapıyor aramayalım onu boşver demezler
Tebrik ederim maaşallah çok naziksiniz.Senin hayatını sorgulamıyorum, arkadaş ilişkini elestireyim. Çok samimi ol gaz çıkar istersen sorun yok.
Senin ve arkadaşlarının kabulunde olan konular.
Ben kendi çizgilerimi yazdım. Ben samimi olsam da olmaz.
Konu sahibi cevap vermemezlik yapmadım yazmış yorumuma…
Rica ederim.Tebrik ederim maaşallah çok naziksiniz.
Onun samimiyetine göre davranabilirsin.Merhaba arkadaşlar kamuda çalişıyorum.birkaç ay oldu yeni işime başlayalı.Biraz yabancilik çektim başka kurumdan geldim bu kuruma.Kadro karışık iyisi de var kötüsü de haliyle.Bir kız arkadaşla kısa zamanda samimileştik ortak noktalarımiz çok onu fark ettim kaliteli bir arkadasligimizin olucağina inandım.iş haricinde kendisiyle dişarida da aktivitelerimiz olur diye planladik.Bir süre başka bir alanda çaliştım kurumda o ara göremedik birbirimizi.Yazdı konuştuk ama sonra soğuk aldım o ara yoğunluktan da yazamadim sonraki zamanda hal hatır soramadim.Aklimdaydi hep.Sonra yazdım kendisine saatler sonra cevap verdi tripli cümleler kullanmadı ama çok çok soğuktu.Cümle sonlarinda nokta kullandi hep oysaki hiç öyle konuşmazdı.2 3 hafta ben yazmadım diye öyle olduğunu düşündüm.Ben de hastaydım dedim baktim hiç buna rağmen üslubunu degiştirmedi.özlemişim seni dedim buna yanit vermedi geçiştirdi.Göruşurüz dedim sonlandırdim mesajlari.Bir daha konuşmadik ve rahatsizlik duydum eften püften şeylerle uzaklaşan bir arkadaş istemiyorum ben.Kendisine buluşalim diyecektim ama tavrindan dolayi vazgeçtim.Kendisiyle yakin zamanda karşilaşicaz aynı alanda olucaz ve ben nasıl davrancağıma karar veremedim henüz bana ne dersiniz?
Gülümseyip geçin,belli ki konuşmak istemiyorMerhaba arkadaşlar kamuda çalişıyorum.birkaç ay oldu yeni işime başlayalı.Biraz yabancilik çektim başka kurumdan geldim bu kuruma.Kadro karışık iyisi de var kötüsü de haliyle.Bir kız arkadaşla kısa zamanda samimileştik ortak noktalarımiz çok onu fark ettim kaliteli bir arkadasligimizin olucağina inandım.iş haricinde kendisiyle dişarida da aktivitelerimiz olur diye planladik.Bir süre başka bir alanda çaliştım kurumda o ara göremedik birbirimizi.Yazdı konuştuk ama sonra soğuk aldım o ara yoğunluktan da yazamadim sonraki zamanda hal hatır soramadim.Aklimdaydi hep.Sonra yazdım kendisine saatler sonra cevap verdi tripli cümleler kullanmadı ama çok çok soğuktu.Cümle sonlarinda nokta kullandi hep oysaki hiç öyle konuşmazdı.2 3 hafta ben yazmadım diye öyle olduğunu düşündüm.Ben de hastaydım dedim baktim hiç buna rağmen üslubunu degiştirmedi.özlemişim seni dedim buna yanit vermedi geçiştirdi.Göruşurüz dedim sonlandırdim mesajlari.Bir daha konuşmadik ve rahatsizlik duydum eften püften şeylerle uzaklaşan bir arkadaş istemiyorum ben.Kendisine buluşalim diyecektim ama tavrindan dolayi vazgeçtim.Kendisiyle yakin zamanda karşilaşicaz aynı alanda olucaz ve ben nasıl davrancağıma karar veremedim henüz bana ne dersiniz?
Ona sordum neden uzaklaştin dedim bana 2 hafta yazmadin ondan dedi samimi olsaydin benim gibi olsaydin o kdr beklemezdin dedi.ne dediysem ayni şeyde israr etti.arkadaşliklar kolay kurulmuyor dedim.böyle şeylerden bitmemeli dedim.benim için biter sen artik benim için sadece iş arkadaşisin dedi.saygi duyarim tamam dedimben olsam demezdim.
Yazmadim diye artik sadece iş arkadaşiyiz dedi.Herkese davrandığım gibi davranır,hic mesajlasma olmamıs hatta yakında olmamışız gibi umursamazdım.Olgun biri olsaydı zaten bu sekilde davranmazdı bastan belli etmis yüzünü..
Rahatsızlıktan bahsetmistiniz yanlış hatırlamıyorsam ve halden anlamayip kendisi hal hatir sorulmasını bekleyen bencil biri demek ki.O da yazabilirdi hayırdır sorun mu var sesin çıkmadı diyebilirdi..Bitmesi cok yerinde olmus.Yazmadim diye artik sadece iş arkadaşiyiz dedi.
Samimi olsaydin 2 hafta yazmadan duramazdin dedi.Ben çok anlam yüklemişim dedi.Arkadaşliklar kolay kurulmuyor böyle bitmemeli dedim.Benim için biter dedi. Bir mesaj bile atilmiyorsa biter dedi.Saygi duyarim dedim
hasta olmak falan bunlar bahane dedi.sen değerliysen ben de değerliyim dediRahatsızlıktan bahsetmistiniz yanlış hatırlamıyorsam ve halden anlamayip kendisi hal hatir sorulmasını bekleyen bencil biri demek ki.O da yazabilirdi hayırdır sorun mu var sesin çıkmadı diyebilirdi..Bitmesi cok yerinde olmus.
biz size sormayın, hiçbir şey olmamış gibi davranın dedik. Hanfendinin iyice g*tünü kaldırmışsınız. iyice havaya girmiş. bu size ders olsun, bir daha da hiçbir şekilde yüzüne bakmayınOna sordum neden uzaklaştin dedim bana 2 hafta yazmadin ondan dedi samimi olsaydin benim gibi olsaydin o kdr beklemezdin dedi.ne dediysem ayni şeyde israr etti.arkadaşliklar kolay kurulmuyor dedim.böyle şeylerden bitmemeli dedim.benim için biter sen artik benim için sadece iş arkadaşisin dedi.saygi duyarim tamam dedim
ıyy en sevmediğim bencil arkadaş tiplemesihasta olmak falan bunlar bahane dedi.sen değerliysen ben de değerliyim dedi
Ben üstüme düşeni yapayim dedim son kez.Bidaha da bir şey yapmam benim ona verdiğim bir şansti.Bitti tamamen.Çocukça davrandi ne yazik kibiz size sormayın, hiçbir şey olmamış gibi davranın dedik. Hanfendinin iyice g*tünü kaldırmışsınız. iyice havaya girmiş. bu size ders olsun, bir daha da hiçbir şekilde yüzüne bakmayın