• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuk su ve saçlar.!

YudumEr

Hayallerde olmasaa
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
370
12
26
İstanbul
Hepinize merhaba kk'nün güzel bayanları:3: Bugün bir tanıdıkla oturuyordum saçlardan konu açıldı ona saçlarımı hep soğuk suyla yıkadıgımı söyledim .. Bana dedi ki bitlenirsin. Kaldım bir an cidden böyle bir şey varmı ne alakası var ben anlamadım ama nasıl da oturdu içime bir bilgisi olan varmı acaba açıkçası korktumda kafam kaşınıyor gibi hissediyorum aklıma taktı bir kere :44:

Son düzenleme:
genel olarak herkesin kanısı sıcak su bakteri bit vs tarzı yerde ölür gider tarzında oldugu için öyle bişi demiş olabilir sanırım ama bu tamamen yanlış bişi sıcak ortamda bakteri bit virüs falan daha çok ürer o yüzden çok kafana takma.

hatta dışardan açık aldıgımız sütleri kaynatınca bakterilerin mikropların öldüğünü düşünürüz ama bu tamamen yanlış bişi halbuki daha kötü bi hale geliyor o şekilde daha çok ürüyorlar

bende birkaçkere soğuk sulan yıkandım bitlenmedim ama saçım odun gibi oldu.saçım sertleşti saçımı zor taradım.sıçak sulan yıkayınca saçım yumuşacık oluyor.o yüzden yaz mevsimindede olsak saçımı sıcak suyla yıkarım.

Hepinize merhaba kk'nün güzel bayanları:3: Bugün bir tanıdıkla oturuyordum saçlardan konu açıldı ona saçlarımı hep soğuk suyla yıkadıgımı söyledim .. Bana dedi ki bitlenirsin. Kaldım bir an cidden böyle bir şey varmı ne alakası var ben anlamadım ama nasıl da oturdu içime bir bilgisi olan varmı acaba açıkçası korktumda kafam kaşınıyor gibi hissediyorum aklıma taktı bir kere :44:
ayol o kaşıntı hissi psikolojik..soğuk su saçları daha canlı ve parlak yapar uzmanların yalancısıyım ben zaten şampuan yaparak yıkıyorsun saçını..bitle pireyle ne alaka?..:52:

Bende üşendiğim zaman soğuk suyla yıkarım.
Bitin b'si yok kafamda.
Şampuan olduktan sonra niye bitlensin ki canım.
Hem soğuk su daha çok rahatlatıyor bana göre.
:40:

bitlenseydiniz şimdiye bitlenirdiniz herhaldee :1: hem saçın parlak olması için soğuk su dökün diyorlar

Amaaan sen de eskidenmiş o bitlenmeler falan :) yeterince iyi şampuanlarımız var saçlarımız fazlasıyla kimyasala maruz kalıp temizleniyor bir yandan da saç derimz yıpranıyor. Soguk suyla yıkayınca daha geç yaglanıyor diye ben de yıllardır öyle yaparım. hem de soguk duş almak göğüsleri dikleştirirmiş. :)

Yanlış bilgi vermiş arkadaşın. Asıl sıcakm suyla yıkanmaz saç, hem saçı kurutur hem de kepek yapar. Bütün kuaförler de bunu savunur zaten. Ha bi de elektriklenmeyi önlüyor ve parlak gösteriyor. Hatta saçımızı sıcak kurutma makinalarıyla kurutmamalıyız. Aman canım dikkat et sinüzit olma da bitlenmezsin. :)

bende birkaçkere soğuk sulan yıkandım bitlenmedim ama saçım odun gibi oldu.saçım sertleşti saçımı zor taradım.sıçak sulan yıkayınca saçım yumuşacık oluyor.o yüzden yaz mevsimindede olsak saçımı sıcak suyla yıkarım.

sıcak su saçı kurutur ve sertleştirir
ben soğuk suyla yıkayınca yumuşacık oluyor.tabi önce sıcak suyla yıkarım.
hatta genelde duyduğum şey saçlar sıcak suyla yıkandıktan sonra soğuk su ile durulanması parlaklık verirmiş.
ama kışın zor biraz hasta eder:52:

Saçma olmuş.
Ben de migren ataklarımdan ötürü kafamı olduğu gibi soğuk suyun altına sokarım sık sık
Dolayısıyla saçlarımı da
Hiç de bitlenmedim :37:

sacmalamis arkadasin koca yazi denizde geciren insanlar bitli olurlardi o zaman o kasintida psikolojikdir kanimca dun benimde alerji dersim vardi agaclara alerjisi olanlar derdemez ogretmen benim alerjim var cicek ve agaclara karsi acayip kasinmaya basladim yetmedi kabardi heryerim sozu bile yetti hemen hapimi ictimde rahatladim

Bana da saçma geldi ama ne biliyim öyle diyince kaldım bende :27: neyse içim rahatladı teşekkür ederim canlarım:16:

Back
X