bende hep böyle yaprım hatta tüm vücuduma sıcak ılık ve soğuk bir takım şoklama yani bu sac altındaki damarlar uyarılıyor bence uzamasına fayda edebilir yada gürleşmesine çünkü kan akışını hızlandırıyor yüzümede böyle yaprım her sabah önce ılık zaten su öyle akıyor sonra agrı gibi bir memlekette buz gibi olyo su ve yüzüm geriliyor herkeste sorar yüzüne ne yapyorsun die
lilapause arkadasım güzel paylaşaım saol
dün burda okumusdum bende yaptim gercekten cok güzel oldu tskler lilapause
kuruduktan sonra yağ sürersen saçın yapış yapış olur ağırlaşır ve kötü görünür. ıslakken sürünce saç onu emiyo ve kötü görüntü vermiyo sadece yumuşaklık verip saçları besliyo
ben de bunun bebeyağı versiyonunu yapıyorum. gerçekten güzel sonuçlar aldım.
şimdi saçınızı her zamanki gibi yıkayın durulayın en son çıkmadan önce su ayarını soğuğa alın ve buz gibi yapın bu suyun altında saçlarınızı 1-2-3 dk boyunca(ne kadar isterseniz artık :) ) yıkayın ama ellemeyin su aksın öyle sonra çıkın ve saçınızı havluyla sarın ıslaklığını almadan kafanızı öne eğin elinize 2-3 damla badem yağı damlatıp ıslak saçlarınızın uçlarına sürün ve fırçayla tarayın tararken bile anında yumuşaklık ve parlaklığı farketceksiniz. saçınızı havluyla kurumaya bırakın . sonra da başınız öne eğik biçimde fönle kurutun farkı göreceksiniz .
diplere değil uçlara sürülmeli.
siz biraz fazla kaçırmış olabiliriniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?