• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri soğuk su ve badem yağı mucizesi!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

lilapause

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
50
6
36
İstanbul
şimdi saçınızı her zamanki gibi yıkayın durulayın en son çıkmadan önce su ayarını soğuğa alın ve buz gibi yapın bu suyun altında saçlarınızı 1-2-3 dk boyunca(ne kadar isterseniz artık :) ) yıkayın ama ellemeyin su aksın öyle sonra çıkın ve saçınızı havluyla sarın ıslaklığını almadan kafanızı öne eğin elinize 2-3 damla badem yağı damlatıp ıslak saçlarınızın uçlarına sürün ve fırçayla tarayın tararken bile anında yumuşaklık ve parlaklığı farketceksiniz. saçınızı havluyla kurumaya bırakın . sonra da başınız öne eğik biçimde fönle kurutun farkı göreceksiniz .:16:

ben 2 yıldır son durulamayı soğuk suyla yapıyorum uzamada faydası oluyor ama kışın baş ağrısı yapıo
ama havluya badem yağı blmıyodum denemk lazım
paylaşım için teşekr edrz

Canım saç mı uzatıyo ne gibi faydasını gördün

saçı uzatması için diplere uygulama yapmak gerekir. bu parlak yumuşak ve sağlıklı yapıyo. kırıkları kapatıyo.

bende hep böyle yaprım hatta tüm vücuduma sıcak ılık ve soğuk bir takım şoklama yani bu sac altındaki damarlar uyarılıyor bence uzamasına fayda edebilir yada gürleşmesine çünkü kan akışını hızlandırıyor yüzümede böyle yaprım her sabah önce ılık zaten su öyle akıyor sonra agrı gibi bir memlekette buz gibi olyo su ve yüzüm geriliyor herkeste sorar yüzüne ne yapyorsun die
lilapause arkadasım güzel paylaşaım saol

bende hep böyle yaprım hatta tüm vücuduma sıcak ılık ve soğuk bir takım şoklama yani bu sac altındaki damarlar uyarılıyor bence uzamasına fayda edebilir yada gürleşmesine çünkü kan akışını hızlandırıyor yüzümede böyle yaprım her sabah önce ılık zaten su öyle akıyor sonra agrı gibi bir memlekette buz gibi olyo su ve yüzüm geriliyor herkeste sorar yüzüne ne yapyorsun die
lilapause arkadasım güzel paylaşaım saol

bak yüzüme bende öyle yaparım . ılık suyla temzilerim peelingimi falan .temizledikten sonra üstüne soğuk su uygularım yüzüm geriliyo canlanıyo. yorgun yüze çok iyi geliyo .

ayrıca rica ederim :)

ya sanki ıslakken yağlı şeyler sürünce kuruyunca saçlar sonra saç uçları kuruyormuş gibi geliyor benim (saçma bi anlatım oldu ama anladınız umarım:)
soğuk suyla yapsak da sonra saçımız kurudktan sonra badem yağı sürsek aynı etkiyi verir mi ki?

kuruduktan sonra yağ sürersen saçın yapış yapış olur ağırlaşır ve kötü görünür. ıslakken sürünce saç onu emiyo ve kötü görüntü vermiyo sadece yumuşaklık verip saçları besliyo

şimdi saçınızı her zamanki gibi yıkayın durulayın en son çıkmadan önce su ayarını soğuğa alın ve buz gibi yapın bu suyun altında saçlarınızı 1-2-3 dk boyunca(ne kadar isterseniz artık :) ) yıkayın ama ellemeyin su aksın öyle sonra çıkın ve saçınızı havluyla sarın ıslaklığını almadan kafanızı öne eğin elinize 2-3 damla badem yağı damlatıp ıslak saçlarınızın uçlarına sürün ve fırçayla tarayın tararken bile anında yumuşaklık ve parlaklığı farketceksiniz. saçınızı havluyla kurumaya bırakın . sonra da başınız öne eğik biçimde fönle kurutun farkı göreceksiniz .:16:

qüzel formüle benzio denecem peki ıslakken sadece badem yaqı diplerine yoksa uçlarına mu sürülür

bende yaptım ama kuruyunca yağlı yağlı oldu saçlarım geri yıkadım
sizin öyle olmuyormu

Back