• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Soğuk Su Saç Uzatır Mı?

SnOofles

Ben'ce :)
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
145
16
46
İzmir
Bir çok kişide duydum bunu.Şimdi araştırdımda nette bazı forumlarda uzadığını iddia edenler var.Soğuk su hücreleri uyandırıyormuş ve kan dolaşımını hızlandırıyormuş.Hergün soğuk suyla yıkamaktan bahsedenler var ama bu saçın tipini bozar.:89:2 günde bi bunu yapsak bir şey elde edebilirmiyiz veya sıcak sudan soğuk suya sokup şok etkisi yaratsak? Yıkarkende masaj yapsak saç diplerine? Faydası olurmu?:44: Deneyenler varsa deneyimlerini paylaşsın lütfen..:87:

bence sıcak sudan soğuk suya sokup şok etkisi yaratma bir zararı olur sakın yapma bunu vücut sıcakken birden soğuk suya tutmak felce sebep olabiliyormuş suyu yavaş yavaş soğutman daha iyi olur ayrıca iki günde bir yapmanın da faydalı olacağını düşünüyorum ben yapmadım ama mantıklı geliyor :6:

bence sıcak sudan soğuk suya sokup şok etkisi yaratma bir zararı olur sakın yapma bunu vücut sıcakken birden soğuk suya tutmak felce sebep olabiliyormuş suyu yavaş yavaş soğutman daha iyi olur ayrıca iki günde bir yapmanın da faydalı olacağını düşünüyorum ben yapmadım ama mantıklı geliyor :6:

Haklısın şok mok yapmayayım ben:128:
1 ay boyunca 2 günde 1 yapıcam bu uygulamayı kış gelmeden sonrada örücem saçlarımı bakalım bi etkisi olacakmı..:55:

uzatıyomu bilmiyorum ama ben yavaş yavaş soğuğa alıştırarak soğuk suyla duruluyorum saçşarım parlak oluyo ve kafamaın derisi rahatlıyo :)

arkadaşlar bn saçımı soğuk suyla yıkayınca şekle falan girmiyor. düzleştirince uçları 1 saat içinde bozuluyor, uzadığınıda sanmıyorum ama...

Sıcak su soğuk sudan daha fazla zarar veriyor yalnız. Ben ılık suyla yıkıyorum saçımı. Sonra soğuk yapıp 1-2 dakika tutuyorum. Kan dolaşımını hızlandırıyormuş bu. Aynı şey yüzümü yıkarkende geçerli. Senelerdir böyle yapıyorum..

Back