• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuk lipoliz

Merhaba arkadaşlar, bu konunun devam etmesi ümidi ile yazıyorum. 13 ekim de kol ve iç bacak soğuk lipoliz yaptırdım. Daha 10 gün oldu sonuçları göremiyorum elbette ama çok ciddi rejim ve günde 2,5 lt su içiyorum. Karatay rejimi uyguluyorum. Eşim de göbek ve yan simitlerine yaptırdı o da rejim ve su olaylarına çok dikkat ediyor, bence erkek olmanın avantajı ile hem 3 kg zayıflamış hem de göbek çevresinde 3 cm incelmesi var. Ama youtube da çok video seyrettim en erken sonuçlar 8 haftada çıkıyor, bu durumda rejim, su, sabır diyorum. Her bölge 500 tl ye ataşehir de yaptırdım.-8 derece ve 70 dk. Sürdü.
Ataşehşrde nerde acaba adı ne

Kızzzzlarrr ben de kaç aydır araştırıyorum bu olayı. Soğuk lipoliz adı altında yapılan işlemde tıpkı lazer cihazları gibi farklı cihazlar varmış. Ben de gözüme bir kaç güzellik merkezi kestirmiştim onların cihazlarını sordum ve o cihazları araştırdım. Birisi cooltech cihazı diğeri de plus cryo lipo sense claude. İlk cihaz yağları dondurup küçültüyormuş. 2. Cihaz ise yağları dondurup yok ediyormuş. Claude biraz daha pahalı tabi. Sonra şişlide bir merkezde karar kıldım. Dün göbek mide ve altı ve yanlara yaptırdım. Nette yazanları görmüştüm yok ağlayanlar yok nefes alamayanlar, yanık olanlar, iz kalanlar sonrasında ağrısı acısı olanlar vs vs korktum tabiii. Arkadaşlar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gayet rahattı. Saydıklaırmın hiçbiri yoktu. Nasıl girdiysem öyle çıktım. 89 cm göbekten 4 kiloya yakın kayıp bekliyorlarmış. 5 bin tlye yaptırdım. Bol su içip yediklerimize dikkat edicekmişiz. Bakalım habeleri paylaşıcam

Kızzzzlarrr ben de kaç aydır araştırıyorum bu olayı. Soğuk lipoliz adı altında yapılan işlemde tıpkı lazer cihazları gibi farklı cihazlar varmış. Ben de gözüme bir kaç güzellik merkezi kestirmiştim onların cihazlarını sordum ve o cihazları araştırdım. Birisi cooltech cihazı diğeri de plus cryo lipo sense claude. İlk cihaz yağları dondurup küçültüyormuş. 2. Cihaz ise yağları dondurup yok ediyormuş. Claude biraz daha pahalı tabi. Sonra şişlide bir merkezde karar kıldım. Dün göbek mide ve altı ve yanlara yaptırdım. Nette yazanları görmüştüm yok ağlayanlar yok nefes alamayanlar, yanık olanlar, iz kalanlar sonrasında ağrısı acısı olanlar vs vs korktum tabiii. Arkadaşlar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gayet rahattı. Saydıklaırmın hiçbiri yoktu. Nasıl girdiysem öyle çıktım. 89 cm göbekten 4 kiloya yakın kayıp bekliyorlarmış. 5 bin tlye yaptırdım. Bol su içip yediklerimize dikkat edicekmişiz. Bakalım habeleri paylaşıcam
Lutfen sonuçları yazar misin cok merak ediyorum. Hangi merkeze yaptiridniz acaba

Arkadaslar üst kolda sarkmayi önlüyor mu yani ben zayiflarsam üst kol sarkabilir.Saime hanim sizin son durum nedir?
Cihazlarda dikkat edilmesi gerekenler ne?
Kimi -4 derece diyor kimi -10 hangisine guvenmeliyiz?

Back