- 26 Aralık 2016
- 377
- 266
- 53
- 37
- Konu Sahibi gunessaime87
Kızlar 2 gün önce karin bölgeme soğuk lipoliz yaptırdım Mehmet Akgūne sonuçları burdan paylaşacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankarahangi şehir acaba
3 Bölge Çift Başlık Ankarada Özel Clnc Medilife da yaptırdım 1 ayda 6 cm incelmem oldu tek bölge fiyatı 750 tl bildiğim kadarıyla memnun kaldım öneririm.merhaba. biraz bilgi verebilir misiniz. fazlalığınız ne kadardı? kaç seans? hangi şehir? fiyat?... vs. zahmet olmazsa.
Diyet bol su tüketimi yağların atılmasına daha çok faydalı 5 cm incelmem oldu memnunumSoğuk lipoliz yaptıranlar görüşlerini paylaşabilirlerse çok memnun olurum
Nerede yaptirdiniz Atasehir'deMerhaba arkadaşlar, bu konunun devam etmesi ümidi ile yazıyorum. 13 ekim de kol ve iç bacak soğuk lipoliz yaptırdım. Daha 10 gün oldu sonuçları göremiyorum elbette ama çok ciddi rejim ve günde 2,5 lt su içiyorum. Karatay rejimi uyguluyorum. Eşim de göbek ve yan simitlerine yaptırdı o da rejim ve su olaylarına çok dikkat ediyor, bence erkek olmanın avantajı ile hem 3 kg zayıflamış hem de göbek çevresinde 3 cm incelmesi var. Ama youtube da çok video seyrettim en erken sonuçlar 8 haftada çıkıyor, bu durumda rejim, su, sabır diyorum. Her bölge 500 tl ye ataşehir de yaptırdım.-8 derece ve 70 dk. Sürdü.
Zamanda geçmiş lakin uzun süreçte 1 girince bildirimler gidiyor ben başladım 3 bölgede ciddi ilerleme kaydettik simit çevresi kaldı son 3 seans ilk seansı yaptırdım Mehmet Bey'e diğerlerinden 6 şar cm sonuç aldık simit için uygulama yapmamıştık.Şuan 5 kilo kaybım oldu ve bölge ölçümü haftaya yapılcak en zor bölge olduğu gerçek sizde umarım istediğiniz sonucu alırsınız.Merhaba arkadaşlar, bu konunun devam etmesi ümidi ile yazıyorum. 13 ekim de kol ve iç bacak soğuk lipoliz yaptırdım. Daha 10 gün oldu sonuçları göremiyorum elbette ama çok ciddi rejim ve günde 2,5 lt su içiyorum. Karatay rejimi uyguluyorum. Eşim de göbek ve yan simitlerine yaptırdı o da rejim ve su olaylarına çok dikkat ediyor, bence erkek olmanın avantajı ile hem 3 kg zayıflamış hem de göbek çevresinde 3 cm incelmesi var. Ama youtube da çok video seyrettim en erken sonuçlar 8 haftada çıkıyor, bu durumda rejim, su, sabır diyorum. Her bölge 500 tl ye ataşehir de yaptırdım.-8 derece ve 70 dk. Sürdü.
merhaba arkadaşlar;
evet epey zaman olmuş. bende tecrübemi paylaşmak istedim. 11 mayısta sadece göbek bölgesine yaptırdım. 10 gün boyunca sıfır yağla sıkı bir rejim yapıp, lenf drenaj ve akşam yürüyüşleriyle destekledim. tabii neredeyse 3,5 - 4 lt su içtim.
10. gün ölçümlerim yapıldı. basen 5 cm , göbek altı 2 cm. , karın bölgesinden 7 cm. gitmiş. hala güzel bir diyet ve sporla devam ediyorum. sonuçlar mükemmel. kesinlikle tavsiye ediyorum.
Herkes farklı bir şey söylüyor, sonuçlar gerçekten iyi mi yoksa hayal kırıklığı mı? 2 plastik cerrahtan biri önerdi kendi yapmıyor tanıdığı yapan da yok bulunduğum şehirde. Diğeri de yazık paranıza dedi. Hangisine inanmalıyım deneyenler yok mu? Kilo kaybı istemiyorum zaten diyetle yeterince verdim. Gitmeyen basenim var bir yumru gibi orada öylece duran sadece onun için yaptırmak istiyorum. Yaralarım çok zor iyileşiyor bu nedenle yağ emme gibi travmatik bir operasyon geçiremem iyileşemem.. Sadece basen için, üstelik öyle tamamı da gitmese olur göze batan kısmı gitse yeter