- 24 Nisan 2019
- 10
- 1
- 36
- 34
Clatuu 360 2016 modeldi -9a kadar donduruyormus guya heryanim mosmor oldu. Acaba siz diyet yaptiniz mi? Ve o bolgeden kilo aldiniz mi benim kalcalarim suan sanki daha da killoluGeçmiş olsun ya ben ilk yaptırdığımda tek bölge için gittim başka bir kliniğe 7 kg vermiştim acaba cihazlarının kalitesi mi iyi değildi.
Bende bugun yaptirdim tatlim Mehmet Akgün e diyet verdi uygularim rahatlikla 1 ayda nasil bi kiz cikacak bndn:)Clatuu 360 2016 modeldi -9a kadar donduruyormus guya heryanim mosmor oldu. Acaba siz diyet yaptiniz mi? Ve o bolgeden kilo aldiniz mi benim kalcalarim suan sanki daha da killolu
Maalesef diyetsiz zerre kadar ise yaramiyor.. ayni bolgedende ckilo aliyorsunuz sonrasinda ben tavsiye etmiyorum kesinlikle para tuzagi!!! Fakat insallah sizde ise yarar.Bende bugun yaptirdim tatlim Mehmet Akgün e diyet verdi uygularim rahatlikla 1 ayda nasil bi kiz cikacak bndn:)
Diyet olmadan hicbir cihaz etki etmiyor canim 13 gunde 4 kilo gitti bile :)Maalesef diyetsiz zerre kadar ise yaramiyor.. ayni bolgedende ckilo aliyorsunuz sonrasinda ben tavsiye etmiyorum kesinlikle para tuzagi!!! Fakat insallah sizde ise yarar.
Diyeti biraktiginiz anda ayni yerden daha fazla kilo aliyorsunuz..sizin adiniza cok sevindim umarim kalici olur. Ben zaten diyet yapamadigim icin gitmistim beni bu konuda kandirdilar. Yapabilsem gerek bile duymazdim. Size bol bol guzel guzel basarilarDiyet olmadan hicbir cihaz etki etmiyor canim 13 gunde 4 kilo gitti bile :)
Duzenli beslenmek istiyordum zaten. Bu birazda beni tetiklemis oldu tesekkur ederim:) Sizin icin arastirmaniz icin bir cihaz onerisi verebilirim. Diyet yapmasanda vucudu toparlayip sıkılaştiriyor canim RollShaper arastir bi istersen lenf drenaj masaji yapiyor cihaz.Diyeti biraktiginiz anda ayni yerden daha fazla kilo aliyorsunuz..sizin adiniza cok sevindim umarim kalici olur. Ben zaten diyet yapamadigim icin gitmistim beni bu konuda kandirdilar. Yapabilsem gerek bile duymazdim. Size bol bol guzel guzel basarilar
Evde kendim yapabiliyor muyum?? Bende tam olarak boyle bisey istiyordummmm arastiracagimmm cok sagolunnDuzenli beslenmek istiyordum zaten. Bu birazda beni tetiklemis oldu tesekkur ederim:) Sizin icin arastirmaniz icin bir cihaz onerisi verebilirim. Diyet yapmasanda vucudu toparlayip sıkılaştiriyor canim RollShaper arastir bi istersen lenf drenaj masaji yapiyor cihaz.
Hayir cihaz buyuk gidip yerinde yaptirmalisiniz rica ederim burdan sonra Sıkılaşmak icin bende gidebilirim.Evde kendim yapabiliyor muyum?? Bende tam olarak boyle bisey istiyordummmm arastiracagimmm cok sagolunn
Arastirdim ankarada 2 yerde varmis ayrintili bakacagim cok cok cok sagolun denersem yazacagimHayir cihaz buyuk gidip yerinde yaptirmalisiniz rica ederim burdan sonra Sıkılaşmak icin bende gidebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?