Soğuk lipoliz jel kullananlar ve yorumları

Merhabalar, 30 yasimdayim. benim hayatim diyet spor yapmakla gecti. Kilomuda cok iyi koruyordum son yillarda fakat bir kac talihsizlik sonucu tam 7 kg aldim ve veremedim. Versemde hemen geri aliyordum ve denemedigim hic bir sey kalmamisti. Bana diyetisyenler bile kilo aldirdi size oyle soyleyeyim. Artik medikal uygulamalarda careyi aramaya baslamistim. Ankarada bir cok hekim bazinda medikal estetisyenlere danistim. En son B.Ç. ile tanistim cukurambarda yeri var. Kendisi prof dr dolayisiyla en basta ayri bir guven uyandirdi. Ben kendisine calisma sartlarimin diyete uygun olmadigini, anksiyete problemim oldugunu ve basimdan gecenleri anlattim. En basta soguk lipolizde normal duzenin uzerine bol yuruyus onerdigini bol su onerdigini baska bir seye gerek olmadigini soyleyerek %40-60 arasinda zayiflayacagimi soyledi. Neyse ben parayi verdim. Isleme aldi beni. 1 hafta sonra geldigimde baktiki ben kilo almisim! Ben de bu sirada nasil dikkat ediyorum yedigime ictigime. Bana kizdi bagirdi hatta. Bir defter vermisti icine yazmisim ne yediysem tatli yok seker yok hurma yok ekmek yok et sukadar olacak hatta git herbalife ic dedi bana. Ben şok. Ben zaten abarti yemiyordum bunlari ama surekli disardayim hic bisey bulamayinca minicik yiyip o ogunu kapiyordum.. yani ben diyet yapacaksam diyetisyene giderim dimi isim mi yok onca para vereyim? Bir de 4 bolge yaptirdim dusunun. Yanindaki kizlar zaten surekli tenkit eder gibi cok mu yediniz cok mu yediniz. Neyse aradan gecti tam 2bucuk ay. Ben hala 1 gr vermedim. Neymis efendim yagdan vermeymis bilmemneymis. Arkadaslar ben en basta azari yiyince sonraki her hafta cok dikkat ettim. Bildiginiz protein bulamazsam yemek yemedim. Ona ragmen bir gr oynama olmadi bolgesel olarak sekil semal ayni... bana soyledigi son olarak ama max %20 kayip olur. Hani %40ti. Bakin bu insanlara dudak dolgusuna gidin ama bu uygulamalara sakin paranizi yedirmeyin cunku para odaklilar ve vucutta yag hucresini atmak oyle kolay degil ve doymuyorlar. Benden sizlere tecrube olsun..en iyisi saglikli beslenin ve spor yapin. Sevgiler.

Geçmiş olsun ya ben ilk yaptırdığımda tek bölge için gittim başka bir kliniğe 7 kg vermiştim acaba cihazlarının kalitesi mi iyi değildi.

Geçmiş olsun ya ben ilk yaptırdığımda tek bölge için gittim başka bir kliniğe 7 kg vermiştim acaba cihazlarının kalitesi mi iyi değildi.
Clatuu 360 2016 modeldi -9a kadar donduruyormus guya heryanim mosmor oldu. Acaba siz diyet yaptiniz mi? Ve o bolgeden kilo aldiniz mi benim kalcalarim suan sanki daha da killolu

Clatuu 360 2016 modeldi -9a kadar donduruyormus guya heryanim mosmor oldu. Acaba siz diyet yaptiniz mi? Ve o bolgeden kilo aldiniz mi benim kalcalarim suan sanki daha da killolu
Bende bugun yaptirdim tatlim Mehmet Akgün e diyet verdi uygularim rahatlikla 1 ayda nasil bi kiz cikacak bndn:)

Bende bugun yaptirdim tatlim Mehmet Akgün e diyet verdi uygularim rahatlikla 1 ayda nasil bi kiz cikacak bndn:)
Maalesef diyetsiz zerre kadar ise yaramiyor.. ayni bolgedende ckilo aliyorsunuz sonrasinda ben tavsiye etmiyorum kesinlikle para tuzagi!!! Fakat insallah sizde ise yarar.

Diyet olmadan hicbir cihaz etki etmiyor canim 13 gunde 4 kilo gitti bile :)
Diyeti biraktiginiz anda ayni yerden daha fazla kilo aliyorsunuz..sizin adiniza cok sevindim umarim kalici olur. Ben zaten diyet yapamadigim icin gitmistim beni bu konuda kandirdilar. Yapabilsem gerek bile duymazdim. Size bol bol guzel guzel basarilar

Duzenli beslenmek istiyordum zaten. Bu birazda beni tetiklemis oldu tesekkur ederim:) Sizin icin arastirmaniz icin bir cihaz onerisi verebilirim. Diyet yapmasanda vucudu toparlayip sıkılaştiriyor canim RollShaper arastir bi istersen lenf drenaj masaji yapiyor cihaz.

Evde kendim yapabiliyor muyum?? Bende tam olarak boyle bisey istiyordummmm arastiracagimmm cok sagolunn

Meraba erzurumda hangi yerde yaptırdınız acaba ve yan etkisi oldu mu

Hanımlar merhaba,
Son zamanlarda internette dolaşan soğuk lipoliz jel kullanan, memnun kalan, şikayetçi olan, herhangi bir fikri olan var mı? Bir anlık gaza geldim aldım ve 2 gündür kullanıyorum ama internette bununla ilgili yorum olmaması beni gerdi biraz açıkçası. Yani tonla facebook hesabı var sma hiç yorum yok neredeyse. Heralde yorumları siliyorlar diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğuk lipoliz jel kullanan, deneyen yok mu?

Siz almışsınız ara ara bilgi verseniz işe yarıyor mu diye?

3 gündür uyguluyorum, kullananlar genelde yanma, kaşınma, soğutmak, öksürük, hapşırık yaşadıklarını yazmışlar ama bende hiçbiri yok :/ Etki ediyor mu etmiyor mu bilemiyorum açıkçası, 2 haftadan sonra belli olur diyorlar bekliyorum.

Ben inceyim de sadece göbeğim var ve erimiyor o nedenle almayı düşündüm ama hiç kullanan bulamadım. Merak ediyorum işe yarıyor mu diye

Ben ara ara yazarım yine bu başlık altına deneyimlerimi, göbek ve basen için uyguluyorum. İnşallah güzel bir sonuç alırım. 10-15 cm vadediyorlar ancak ben inanmıyorum zaten o kadar olacağına hafif toplasın yeter.

Hanımlar Soğuk lipoliz jel ürününün instagram sayfasında sürekli incelenlerden bahsediyor. Ben 6.günümdeyim 1 cm bile incelmedim. Bunu aynı kişiler tarafından yönetildiğini düşündüğüm 2 instagram sayfasına da yorum olarak yazdım ama yorumumu silip beni engellediler. Benle aynı anda yazılan olumsuz yorumlar da silindi anında. Yani aslında dolandırıldım bir nevi, gitti 300tl. Olumlu yorum yapanların reklam amaçlı hesaplar olduğuna inanıyorum ki bikaç tanesine denk geldim fake hesaptı hepsi. Sonuç olarak asla inanmayın böyle şeylere. Yapın diyetinizi, gidin sporunuza kimse mucizevi şekilde inceltmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…