- 24 Nisan 2019
- 10
- 1
- 36
- 34
Merhabalar, 30 yasimdayim. benim hayatim diyet spor yapmakla gecti. Kilomuda cok iyi koruyordum son yillarda fakat bir kac talihsizlik sonucu tam 7 kg aldim ve veremedim. Versemde hemen geri aliyordum ve denemedigim hic bir sey kalmamisti. Bana diyetisyenler bile kilo aldirdi size oyle soyleyeyim. Artik medikal uygulamalarda careyi aramaya baslamistim. Ankarada bir cok hekim bazinda medikal estetisyenlere danistim. En son B.Ç. ile tanistim cukurambarda yeri var. Kendisi prof dr dolayisiyla en basta ayri bir guven uyandirdi. Ben kendisine calisma sartlarimin diyete uygun olmadigini, anksiyete problemim oldugunu ve basimdan gecenleri anlattim. En basta soguk lipolizde normal duzenin uzerine bol yuruyus onerdigini bol su onerdigini baska bir seye gerek olmadigini soyleyerek %40-60 arasinda zayiflayacagimi soyledi. Neyse ben parayi verdim. Isleme aldi beni. 1 hafta sonra geldigimde baktiki ben kilo almisim! Ben de bu sirada nasil dikkat ediyorum yedigime ictigime. Bana kizdi bagirdi hatta. Bir defter vermisti icine yazmisim ne yediysem tatli yok seker yok hurma yok ekmek yok et sukadar olacak hatta git herbalife ic dedi bana. Ben şok. Ben zaten abarti yemiyordum bunlari ama surekli disardayim hic bisey bulamayinca minicik yiyip o ogunu kapiyordum.. yani ben diyet yapacaksam diyetisyene giderim dimi isim mi yok onca para vereyim? Bir de 4 bolge yaptirdim dusunun. Yanindaki kizlar zaten surekli tenkit eder gibi cok mu yediniz cok mu yediniz. Neyse aradan gecti tam 2bucuk ay. Ben hala 1 gr vermedim. Neymis efendim yagdan vermeymis bilmemneymis. Arkadaslar ben en basta azari yiyince sonraki her hafta cok dikkat ettim. Bildiginiz protein bulamazsam yemek yemedim. Ona ragmen bir gr oynama olmadi bolgesel olarak sekil semal ayni... bana soyledigi son olarak ama max %20 kayip olur. Hani %40ti. Bakin bu insanlara dudak dolgusuna gidin ama bu uygulamalara sakin paranizi yedirmeyin cunku para odaklilar ve vucutta yag hucresini atmak oyle kolay degil ve doymuyorlar. Benden sizlere tecrube olsun..en iyisi saglikli beslenin ve spor yapin. Sevgiler.