• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuk lipoliz jel kullananlar ve yorumları

msf2407

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
2.232
5.781
158
Merhabalar,

Arkadaşlar, aranızda soğuk lipoliz yaptırıp da faydasını gören var mı? Cryolipolysis ile soğuk lipoliz ayni sey mi?

Doğumdan sonra, ilk hedef kiloma geldim; fakat maalesef göbek bölgem fazlalık olarak kaldı. Ayrıca yapı olarak da zaten simit denilen bölge biraz kalın.

Ben zaten diyetisyenim, kilo ile ilgili sıkıntım yok. Şuan bebeğimden dolayı aktif sporum olmadığı için fazlalık olan bölgelerimi çalıştıramıyorum. Ama göbek bölgem beni inanılmaz rahatsız ediyor.

Sonuç olarak, soğuk lipoliz yaptırıp da faydasını gören oldu mu? Yoksa boşuna para vermesem mi?

Ayrıca öyle 6-8 seanslık vaktim yok. Benim istediğim vakumlu soğuk lipoliz ile tek seansta halletmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Arkadaşlar, aranızda soğuk lipoliz yaptırıp da faydasını gören var mı?

Doğumdan sonra, ilk hedef kiloma geldim; fakat maalesef göbek bölgem fazlalık olarak kaldı. Ayrıca yapı olarak da zaten simit denilen bölge biraz kalın.

Ben zaten diyetisyenim, kilo ile ilgili sıkıntım yok. Şuan bebeğimden dolayı aktif sporum olmadığı için fazlalık olan bölgelerimi çalıştıramıyorum. Ama göbek bölgem beni inanılmaz rahatsız ediyor.

Sonuç olarak, soğuk lipoliz yaptırıp da faydasını gören oldu mu? Yoksa boşuna para vermesem mi?

Ayrıca öyle 6-8 seanslık vaktim yok. Benim istediğim vakumlu soğuk lipoliz ile tek seansta halletmek.
Merhaba denediniz mi soguk lipolizi

Merhaba denediniz mi soguk lipolizi

Hayır, çünkü olumlu yoruma pek rastlamadım. 1 tane bile yaptırdım ve memnun kaldım yorumu da yeterli benim için; ama yok.

Sadece burada değil. İnternet ortamında pek rastlamadım.

Siz yaptırdınız mı?

Hayır, çünkü olumlu yoruma pek rastlamadım. 1 tane bile yaptırdım ve memnun kaldım yorumu da yeterli benim için; ama yok.

Sadece burada değil. İnternet ortamında pek rastlamadım.

Siz yaptırdınız mı?
Hayir yaptırmadım ben de sizin gibi olu.klu bir yorum göremedim. Yaz basinda arkadaşım kollarina yaptırdı birkac santim incelme oldu ama o sirada kilo da verdi biraz.yaptirfigi merkezde baska bir bayandan duymus karin bolgesine yaptırmış simdiden govdeden 2 bucuk kilo yag gitmiß falan muhabbetine sahit olunca yaptirmisti

Hayir yaptırmadım ben de sizin gibi olu.klu bir yorum göremedim. Yaz basinda arkadaşım kollarina yaptırdı birkac santim incelme oldu ama o sirada kilo da verdi biraz.yaptirfigi merkezde baska bir bayandan duymus karin bolgesine yaptırmış simdiden govdeden 2 bucuk kilo yag gitmiß falan muhabbetine sahit olunca yaptirmisti

Vakit bulursam bugün, merkezle görüşeceğim. Bakalım ne diyecekler :)

Hadi bakalim haber bekliyorum sizden:)
Hangi sehirdesiniz?

Gidemedim maalesef, bebeğimi bırakamadım, çok ağladı. Ama yarın mutlaka gideceğim :)))

Normalde Mersin de yaşıyorum, fakat şuan erzurum da ailemin yanındayım. Özellikle mersin e dönmeden yaptırmak istiyorum. Çünkü Mersin de oğlumu bırakabileceğim hiç kimse yok :(

Siz nerede yaşıyorsunuz?

Gidemedim maalesef, bebeğimi bırakamadım, çok ağladı. Ama yarın mutlaka gideceğim :)))

Normalde Mersin de yaşıyorum, fakat şuan erzurum da ailemin yanındayım. Özellikle mersin e dönmeden yaptırmak istiyorum. Çünkü Mersin de oğlumu bırakabileceğim hiç kimse yok :KK43:

Siz nerede yaşıyorsunuz?
Ben de istanbuldayim çocuk soz konusu olunca hersey duruyor. Inşallah istediginiz gibi olur. Çocuk birakip calismak zor gerçekten.kac aylik bebeginiz. Dogum sonrasi toparlanma icin mi istiyorsunuz lipolizi

Ben de istanbuldayim çocuk soz konusu olunca hersey duruyor. Inşallah istediginiz gibi olur. Çocuk birakip calismak zor gerçekten.kac aylik bebeginiz. Dogum sonrasi toparlanma icin mi istiyorsunuz lipolizi

Tam 1 yaşında oğlum.

Evet, doğum sonrası toparlanma için istiyorum. Karın, bel bölgem kalınlaştı ve bu beni çok rahatsız ediyor :((

Profilinizdeki sizseniz, sizin de çocuğunuz var sanırım :) İnce yapılı biri olmayınca, doğumdan sonra illa ki kalıyor birşeyler maalesef :(

Bugün gidip görüştüm ve hatta yaptırmaya karar verdim :olamaz:

Müşterilerden önce sonra yaptığı kişileri gösterdi. İkna oldum gibi ama bilemiyorum bakalım :)

3 bölge yaptırıyorum, göbek ve simitler, 3 oluyor toplam.

Müşterilerden önce sonra yaptığı kişileri gösterdi. İkna oldum gibi ama bilemiyorum bakalım :)

merhaba. sonuç nasıl? memnun kaldınız mı? kaç cm. incelme oldu? fiyat vs. biraz bilgi verebilir misiniz. zahmet olmazsa.

merhaba. sonuç nasıl? memnun kaldınız mı? kaç cm. incelme oldu? fiyat vs. biraz bilgi verebilir misiniz. zahmet olmazsa.

Merhaba. Göbek bölgemde gözle görülür bir incelme var. Cm olarak ölçmedim çünkü yaklaşık 1 aydır evde değilim ve aksine kilo aldım. Buna rağmen göbeğim eskisinden çok daha ince.

Ben memnunum açıkçası.

3 bölge yaptırdım. Bölgesi 500 tl den 1500 lira. Buna ek olarak 2 seans radyo frekans ve lenf drenaj yapıldı. Hepsi 1500 liraya dahil.

Benim yaptırdığın, tek seanslık vakumlu lipolizdi. Vakumsuz olanları pek tavsiye edilmiyor sanırım.

İnternette 40 kilo nasıl gider yaptırmıştı

Ben Zaten 60 kilo bir insanım. 2 kilo fazlam vardı. Benim amacım doğum sonrası göbekten kurtulmaktı. Ondan da kurtuldum sayılır.

Benim 40 kilo verme gibi bir durumum olamazdı zaten :)

Merhaba. Göbek bölgemde gözle görülür bir incelme var. Cm olarak ölçmedim çünkü yaklaşık 1 aydır evde değilim ve aksine kilo aldım. Buna rağmen göbeğim eskisinden çok daha ince.

Ben memnunum açıkçası.

3 bölge yaptırdım. Bölgesi 500 tl den 1500 lira. Buna ek olarak 2 seans radyo frekans ve lenf drenaj yapıldı. Hepsi 1500 liraya dahil.

Benim yaptırdığın, tek seanslık vakumlu lipolizdi. Vakumsuz olanları pek tavsiye edilmiyor sanırım.

teşekkür ederim yanıtınız için. sonucu ne kadar sürede gördünüz? işlem kaç kez ve ne sürede yapıldı. aydınlatırsanız sevinirim.

teşekkür ederim yanıtınız için. sonucu ne kadar sürede gördünüz? işlem kaç kez ve ne sürede yapıldı. aydınlatırsanız sevinirim.

Benim vaktim kısıtlıydı. İşlem 1 kez vakumlu lipoliz, tek seans yani. Takip eden 3. Günde de radyofrekans ve lenf drenaj olmak üzere 4 günümü aldı diyebilirim.

İlk sonuç neredeyse hemen görülüyor. Sonrası da her Gün biraz biraz inceliyor. ToplamdToplamda 3 ay zaman veriliyor.

Lipoliz, kaç bölge yapıldığına göre değişir süresi. Bir bölge 45 dk sürüyor. Ben 3 bölge yaptırdım.

Radyofrekans ise 20 dk civarı.

Benim vaktim kısıtlıydı. İşlem 1 kez vakumlu lipoliz, tek seans yani. Takip eden 3. Günde de radyofrekans ve lenf drenaj olmak üzere 4 günümü aldı diyebilirim.

İlk sonuç neredeyse hemen görülüyor. Sonrası da her Gün biraz biraz inceliyor. ToplamdToplamda 3 ay zaman veriliyor.

Lipoliz, kaç bölge yapıldığına göre değişir süresi. Bir bölge 45 dk sürüyor. Ben 3 bölge yaptırdım.

Radyofrekans ise 20 dk civarı.

teşekkür ederim tekrar. çok aydınlatıcı oldu. güzel sonuçlar alın inşallah. :)

Çok araştırıp bende gittim inanmayın bence hiç bir işe yaramayan bir şey aldıkları makinanın parasını çıkarmak için kampanya yapmışlar bana göre pişman değilim en azından aklımda kalmadı kavitasyonmuş şuymuş buymuş boş olduğunu anladım daha da böyle şeylere inanacağımı sanmıyorum :)

Kızlar herkese selam , ben de uzun zamandır soğuk lipoliz araştırıyorum. Daha önce bir arkadaşım yaptırmıştı sonuç ta fena değildi , şimdi 4D SOĞUK lipoliz diye bişey çıkmış , önceden soğukliğoliz yaptıran arkadaşım gitti, çok iyi diyor, ataşehirde bir klinikte yaptırmış. 2 beden inceldim diyor , ilk fırsatta ben de gidiyorum.

Merhaba ;
bend esoğuk lipoliz yaptırmayı dusunuyorum İstanbul dayım. memnun kaldınız mı ? Önerirmisiniz?
Teşekkürler

Back