Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soğuk İnsan Olmak
- Konu Sahibi Lytn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- karakter soğukkanlı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Aralık 2017
- 541
- 489
- 18
- 8 Mart 2013
- 380
- 987
- 113
- 11 Mart 2018
- 27
- 22
- 3
- 34
merhaba, aslında bu sizin sıcak ve soğuk olmanızla alakalı bi durum değil, insanların yani toplumun sizden bu davranışı istemesi. mesela ben de güler yüzlüyüm, yumuşak bi yapım var fakat bunu da insanlar kötüye kullanıyor tecrübeyle sabit ama bana kalırsa insanına göre muamele yapmak en doğrusu.
Nötr olmaya çalış odaklanmıyomuş gibi yap. Aklında başka düşünceler var gibi davranSoğuk bir insan olmak istiyorum. Normalde sıcakkanlı bir insanım ama böyle olduğumdan dolayı çok fazla ezildim. Yani kısaca Bu konu da bana yardım edebilir misiniz?
- 2 Ağustos 2019
- 26
- 9
- 1
- 25
- 16 Ağustos 2019
- 13
- 6
- 1
- 34
- 6 Ağustos 2014
- 510
- 310
- 323
- 11 Ağustos 2019
- 188
- 123
- 53
- 30
Sıcak kanlı olduğun için değildir ya insanlara hayır demeyi bilmiyorsundur. Soğuk olmak Bi tercih ama yalnız kalırsın ve yanlızlık insan doğasına aykırı canım. ufak ufak sınır çizmeye başlamanı tavsiye ederim soğuk davranman çözüm değilÇünkü ben konuşkan,cana yakın davranan birisiyim. Ama böyle olunca nedense insanların bana olan saygısı azalıyor. Her şeyi alttan alırım sanıyorlar.