S sessizkralice555 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2023 5 0 26 13 Aralık 2023 Konu Sahibi sessizkralice555 #1 Normalde de dökülen saçlarım vardi fakat son dönemde fazlasıyla arttı soğuk hava buna sebep olur mu
ipunishero Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2023 42 32 28 14 Aralık 2023 Konu Sahibi sessizkralice555 #2 sessizkralice555 .!.: Normalde de dökülen saçlarım vardi fakat son dönemde fazlasıyla arttı soğuk hava buna sebep olur mu Genişletmek için tıkla... Mevsim değilimi önemli ölçüde etkiliyor saçları ve bir de stres.. Son zamanlarda bende öyleyim sanaj akşam oluk oluk saç dökülüyor kafeinli bi saç toniği aldım 1 haftadır kullanıyorum olumlu sonuç alırsam size de yazarım, sevgiyle kalın
sessizkralice555 .!.: Normalde de dökülen saçlarım vardi fakat son dönemde fazlasıyla arttı soğuk hava buna sebep olur mu Genişletmek için tıkla... Mevsim değilimi önemli ölçüde etkiliyor saçları ve bir de stres.. Son zamanlarda bende öyleyim sanaj akşam oluk oluk saç dökülüyor kafeinli bi saç toniği aldım 1 haftadır kullanıyorum olumlu sonuç alırsam size de yazarım, sevgiyle kalın