soğuk hava nemlendirici yüzünden mi hasta oldum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Harpy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
merhaba arkadaşlar.. 3gün önce soğuk hava nemlendirici aldık iyi güzel soğukta biraz fazlamı soğuk acaba? odanın sıcaklığı 1 derece düşüyor ve resmen üzerime doğru geldiğinde üşütüyor.. eşimde gece bilmeden hep üzerimi açar ben de üşüyerek uyanırım.. bir kaç gündür hasta olacak gibiydim bugün oldum sonunda...
boğazım çok fena şişti ağrıyor burnum akıyor emziriyorum ilaç kullanamıyorum ne önerirsiniz? :2:

canım nemlendırıcı derken buhar makınasıysa hasta yapıcağını sanmam aksıne bızde yenı aldık kızım petekler yuzunden hasta oldu cunkı cok dıkkat edıyorum petekler den gelen hava odayı nemsız bırakıp havayı kurutuyo esımde bende hastaydık yılbası gunu aldık ıcersı harıka kızımın burun tıkanıklılığı bıle gectı ama cok öksuruyodu doktora gıttık neyse sımdı ıyıyız bıraz ama bebeğe gıcmeden doktora gıtmenı tavsıye ederım yada tam yakalanmadan doğal yollardan ıylesmeye bak nerde yasıyosun bılmıyorum ama istanbulu kaar teyet gectı havada yuksek derecede mıkrop var gecmıs olsun

cnm kesinlikle bol bol ıhlamur içmelisin.
ben de 1 haftadır gribim ve tek kullandığım ıhlamur...
hem süt artışı yapıyor hem de bitkisel...

ilginiz için teşekkürler.. ıhlamur var evde içerim. birde ballı süt yaptım boğazım daha iyi şimdi umarım bebişe geçmez

ilginiz için teşekkürler.. ıhlamur var evde içerim. birde ballı süt yaptım boğazım daha iyi şimdi umarım bebişe geçmez

nane ve limonu kaynatıp içebilirsin,hazırı değilde evde kendi yaptıklarımızdan yani.
sütünden,bebeğinede yararı olur.
boğaz içinde dediğin gibi sıcağa yakın sütün içine bal koyup içmek iyi geliyor.
birde hava nemlendiricilerin kademeli ayarı oluyor genelde.onu biraz azaltabilirsin istersen.bende ilk kullandığımızda hasta olmuştum.
Geçmiş olsun.:80:

Son düzenleme:

kademe mi? sanırım benimkinin kademesi yok..

yazın bizde aldık evi çok güze serinletiyordu. kış olunca kullanmayı bıraktık gece soba sönüyor o çalışmaya deam edince ev buzhane oluyor.

yalnız bu makinalara dikkat edin.bilinçsiz kullanımda bronşit yapıyormuş.
bulunduğunuz odada sürekli açık olması iyi değil bence.
ben oğlum hasta olup göğsü tıkandığında açıyorum.o da odada kimse yokken yatmadan 1 saat evvel açıp odayı nemlendirip kapatıyorum, yarım saat sonra da oğlumu yatırıyorum.
bence doktorunuza bu makinanın kullanımını danışmalısınız

gecen doktorum programinda bu buhar makinalarindan bahsettiler..vede doktorlar hic tasvip etmiyo size söyleyeyim....satin almayin onlari falan diyolar...onun yerine evi nemlendirmek istiyosaniz,cok basit SIKSIK havalandirin..bebek yatmadan önce odasini bi güzel havalandirin dediler...daha iyi nemlenir oda hemde cocuga zarar vermez dediler....sonucta büyüklerimiz sanki bebeklerini o makinalarla mi büyüttüler sanki degil mi?haa illede kullanacaksaniz onlarinda bi süresi varmis..yan saatlerce acik tutulmamaliymis....yarim saat falan anca...

kademe mi? sanırım benimkinin kademesi yok..

evet ,örneğin 1,2,3 gibi hız kademesi.
eğer yoksa diğer arkadaşların dediği gibi fazla çalıştırmayın yada bebeğiniz yatmadan 1 saat önce çalıştırıp kapatın.
gerçekten hasta ediyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…