How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları soguk alginligi ve kuru oksuruk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

alevus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
17
0
86
İngiltere
Merhaba hanimlar, 13 aylik bir oglum var ve 2 gundur hafif nezlesi ve yaninda da malesef kuru gicikli oksurugu var, Benylin oksuruk surubu veriyorum, balli ihlamur vermeyi denedim ama istemiyor icmek, dun gece sabaha kadar uyumadi oksurukten, kuru kuru oksuruyor, gicik yapinca da uykusundan uyandiriyor, gogsunu de vicksle ovuyorum ama bana onerebileceginiz bogazini yumusatacak ve oksurugunu azaltacak bir cozumunuz var mi?? simdiden cok tesekkurler:uhm:

GeÇmıŞ olsun bıldıgımız turpu oy ıÇını bal koy agzını kapat bır gece beklet sabaha onun ÖzÜ Çıkar ÜstÜne hepsını ıÇır umarım ıyı gelır oĞluŞuna

ihlamur bitki cayi tarzi seyler de iyi gelir canim.surubu sutunun icine koy o sekilde ver;cok gecmis olsun.

benimde kızım bayramda biraz üşütmüştü ve öksürüyordu bende kahvaltı da ıhlamur verdim gün içerisindede b,r kac kez verdim birde içine bal koymadan dene bakalım bize ii geldi
arkadasın dediği gb turpda cok ii gelir

canım ıhlamur elme kabugu kabuk tarcın ve yarın cay kasıgı zencefili kaynatıp verebilirsin
birde sadece ayva yapragını kaynatıp verebilirsin öksürüğe birebir geçmiş olsun

Back