Canım ben regli bittikten 2 gün sonra başladım günde 2 bardak şeklinde 15 gün boyunca kullandımSogan suyunu ne zaman baslanmali vede gundr kac bardak
Etkisi oldumu peki
İnşallah canım hayırlısıyla hamile kalırsınBende gebelik icin dusunuyorum
Hic kullanmadim sogan suyuku ama bi ablam tavsiye etmisdi hamile kalmana yardimci olcak diye ve sanmiyorum icerken koruncagini bence tam tersidir kirunmadan iliskiye girilcekSoğan suyu içilen sürede ilişkide korunuyor musunuz? Adet bitiminden 15 gün sonrası yumurtlama dönemini de içinde bulunururuyo ya merak ettim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizler için de dua etBende etkisi oldu gibi. Ben 2.çocuğu düşünüyordum 5 yıl aradan sonra. Ilk 2 ay denedik olmadi. Sogan suyu denedim adetten 2 gün sonra sabah akşam ac karnına ictim. Ve o ay yumurtlama donemimi çok bet hissettim ve hamile kaldımtabi bu iş birazda nasip sogan suyu vesile tabi
Evet o ay hamile kaldım canm. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizler için de dua etÖyle tabi vesile de ben şey için sordum hani yumurtlama dönemini de kapsıyor ya 15 gün soğan suyu da adet söktürücü etkisi olan bişey yumurtlama gününü değerlendirmede bir sıkıntı çıkarır mı diye sordum canım ☺ soğan suyu içtiğin ay mı hamile kaldın
AminnEvet o ay hamile kaldım canm. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah13 gün uyguladım ben yumurtlamam 2 gün sonra oldu. Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama ya. İltihap kurutuyo .ben hiç bir ay yumurtladigimi o kdar net hissetmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?