Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende başladım 3.günüm bugün adet bitimindeki 7.günden itibaren başalanıyormuş.öyle devm ediyorum bakalım hayılısı inşllaah faydası olur hepimize:)
ben adetim bittikten hemen sonra başlamıştım.şidetle tavsiye ederim.ben o ay hamile kaldım:))
Kızlar merhaba bende soğan kürü uyguluyorum adetimin 8.günü başladım ama 15 gün daha bu cuma tamamlanacak dolayısıyla yumurtlama döneminde de içmiş oldum umarım bir zararı olmaz.Bana bir fikir verirmisiniz ?
ben adetim bittikten hemen sonra başlamıştım.şidetle tavsiye ederim.ben o ay hamile kaldım:))
Bende kesinlikle işe yaradı. Kürü 15 gün yaptım 2. ayda hamile kaldım. Tavsiye ederim yani :)))
ne kadar suda kaynatıyosun belli bi ölçü var mı can ya
şuan 5.gün başadım artık bu ayda olmazsa bidahaki ay bittiği gibi başlarız artık napalım sağol canım:) eşim yüzünden içemiyorum da nedese beğinirsiniz..aşkım bu ara parfümünümü değiştirdin soğan aromalı bir koku var üzerinde diyor..öldüm gülmnekten yaa:):84:
Bende kesinlikle işe yaradı. Kürü 15 gün yaptım 2. ayda hamile kaldım. Tavsiye ederim yani :)))