• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğanla nasıl hamile kalınıyor?

papaty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
101
2
46
İzmir
slm kızlar soğan kürüyle nasıl hamile kalınıyor nasıl hazırlamam lazım tarif edermisiniz.:56:

:27::27:cnm anlatayım soganı 4e ayır kaynat hergun 1 bardak bu şeklde yapıp içeçeksin 15 gun snra tmam bırakıyorsun ve unutma adetınden hmn sonra başlıosun yumurtlama zamanı bıtıyor ztn

Son düzenleme:
Ben de başladım soğan kürüne..ama saraçoğlu'na mail attım istediğin zaman başlayabilirsin dedi bende adetimin 2.günü başladım..tadı çok iğrenç,burnumu tıkayarak içiyorum..ama bebeğim olacaksa değer :1:

Ama diğer mail adresime de adet bitiminden 7 gün sonra diye cevap vermiş :27:
Umarum ters birşey olmamıştır,bari bırakayımda adetten sonra tekrar başlayayım :59:

bende başladım 3.günüm bugün adet bitimindeki 7.günden itibaren başalanıyormuş.öyle devm ediyorum bakalım hayılısı inşllaah faydası olur hepimize:)

bende başladım 3.günüm bugün adet bitimindeki 7.günden itibaren başalanıyormuş.öyle devm ediyorum bakalım hayılısı inşllaah faydası olur hepimize:)

ben adetim bittikten hemen sonra başlamıştım.şidetle tavsiye ederim.ben o ay hamile kaldım:))

Kızlar merhaba bende soğan kürü uyguluyorum adetimin 8.günü başladım ama 15 gün daha bu cuma tamamlanacak dolayısıyla yumurtlama döneminde de içmiş oldum umarım bir zararı olmaz.Bana bir fikir verirmisiniz ?

Kızlar merhaba bende soğan kürü uyguluyorum adetimin 8.günü başladım ama 15 gün daha bu cuma tamamlanacak dolayısıyla yumurtlama döneminde de içmiş oldum umarım bir zararı olmaz.Bana bir fikir verirmisiniz ?

canım benimde öyle oldu.yumurtlama dönemimde de içtim.hiç bir zararı olmadı.

bende denemek istiyorum bende yumurtlama sorunu var belki faydası olur incir kürünü denedim ama içemedim inciri hiç sevmiyorum tadı çok şekerli geldi bana
peki bu soğan suyunu sabah veya akşam aç tok karnınamı içilmesi gerekiyor varmı bi püf noktası

şuan 5.gün başadım artık bu ayda olmazsa bidahaki ay bittiği gibi başlarız artık napalım sağol canım:) eşim yüzünden içemiyorum da nedese beğinirsiniz..aşkım bu ara parfümünümü değiştirdin soğan aromalı bir koku var üzerinde diyor..öldüm gülmnekten yaa:):84:

şuan 5.gün başadım artık bu ayda olmazsa bidahaki ay bittiği gibi başlarız artık napalım sağol canım:) eşim yüzünden içemiyorum da nedese beğinirsiniz..aşkım bu ara parfümünümü değiştirdin soğan aromalı bir koku var üzerinde diyor..öldüm gülmnekten yaa:):84:

Eeee,ne yapsin adamcagiz ahahahah cok guldum ya:52::60:

Back